Navštíveno 7850x

jelikoz nevime jak by jsme jeste mohli rodinam kluku pomoci rozhodli jsme se udelat sbirku.Vim ze penize nic nezmuzou zivoty nevrati ale jelikoz vim co vse obe rodiny nyni stoji vse financne myslim ze by jim pomohla kazda pomoc.Nasi nemecti a rakousti sousede jiz se sbirkou z vlastni vule zacali vcera.
Kdo je ochoten jakoukoliv castkou pomoci poslete ji prosim na ucet
Oberbank AG 7001028162/8040
budu vas informovat o finalni castce i jak jsme s ni nalozili
dekuji vsechny za pochopeni
Možná by bylo dobrý udělat konto i tady v ČR, protože když se posílá částka do Německa, tak se platí celkem vysoký poplatek, myslím 400 Kč a zbytečně a v tuhle chvíli je každá koruna pro rodiny dobrá. Jen návrh...
Ted jsem se na to ptal ladi pres ICQ, taky me to trosku zarazilo, ale mela by to byt ceska pobocka (rakousky banky), bohuzel to ted v inet bankingu neoverim, neb sem si zablokoval certifikat, ale uz na tom pracuje helpdesk CSOB.
www.oberbank.cz
8040 Oberbank AG pobočka Česká republika
je to banka tady v republice nemusite se bat
kluky jsem ani neznal, snad jen podle jmena, vim ze to neni nic moc, ale 500,- jsem poslal... :(
sice si ted financne nepiskam (po vlastni bouracce rok neschopenka) ale tech 500,- taky posilam. Pro rodiny to bude hodne tezky a kazda koruna se jim ted bude hodit...

20.10.2007, 18:23 |
PRESS V pondělí hned odesílám, nemám doma ještě stažene certifikát na převod

20.10.2007, 20:10 |
Tipo V pondělí hned posílám se svojí rodinou 1000.-

21.10.2007, 01:00 |
Olda Vzhledem k finanční tísni jsem poslal 500,- snad jsem aspoň trošku pomohl.

21.10.2007, 01:04 |
Tony (M)
Jako Ali. Za cely klub bude predana cestka osobne ...

22.10.2007, 07:06 |
D@ve jako Tony a Alig
bohužel nebudu moct přijet, ale určitě pošlu nějakou částku...
taky trošku přispěno. i když je to asi to nejmenší co nejbližší ted potřebují...
HERO ja vim ale jelikoz vim co ted maji za vydaje myslim ze pomoc to bude velka

22.10.2007, 13:56 |
PRESS takže změna, mám nějaké problémy s IBankovnictvím, takže předám ve čtvrtek Lado v hotovosti, je to pro mě jednodušší

22.10.2007, 16:13 |
zdany Odeslano.. V ramci moznosti...........
po dohode s Vitou predame ve ctvrtek osobne duvod sem ja nemam jeste internet banking a do banky to nestihnu
Dneska se mi potvrdilo co jsem se dozvedel v Praze na vystave, takze se nemuzu zucastnit :-(
Ale alespon jsem jako Route88 Team poslal 1000,-
Tak za mě a bratra - e21 něco málo v rámci možností odesláno
Jelikoš nemam účet tak to bylo trochu složitější, ale nakonec se podařilo, posláno 1000,-kč, není to moc, ale doufam že to aspoň trochu pomůže.

26.10.2007, 12:45 |
Tony (M)
Fridom: pomuze kazda koruna...