Navštíveno 8697x

[ Link ] tady si teda vyberte prispevek co se toho tykal se nejak zvrhl:-)))
objednavky na mail
dbdrag@seznam.cz napsat co chcete kusy barvu a jestli loga dbdragu s nickem nebo co jineho

05.11.2007, 16:12 |
PRESS OK doma na to mrknu
hm koukam ze je to jako s CDckama kazdej chtel a kdyz se delali objednavky prisli asi 2:-)))

06.11.2007, 19:47 |
JR hele a muzu i ja? :-)

06.11.2007, 19:49 |
PRESS Jen počkej, už na tom makáme, ještě vytváříme new logo teamu
o:-))))))
ty vole kukacka:-))))
Press jo to riskujes:-)) aby se mi nespletli pismenka:-)))

06.11.2007, 20:52 |
PRESS to se ti nesplete, sou tam jenom tři DDDDDDDDDDDDDDLD
Joke
Pres:-)) uz sem to Alimu ted vysvetlil:-))))
jo vysvětlil a já láďovi taky že si koupíme když tak fixy :-)

07.11.2007, 01:17 |
JR Tak abych zase poslouchal ty kecy, za to mi to nestoji ......
JR:-)) ale ja nejmenoval:-)))))))jo vis jak je to prislovi?,:-))
ale co bych pro tebe neudelal
jéé to je na mě moc rychle, já než si vymyslím co jak a kam atd.. tak to neni hned :o ))
Tak že pokud bude nějaká objednávka, tak později.
Fridom jednu mikinu tam neponesu:-))) to mne vyjde draz benal:-))
mmt nějak to nepobíram, ten link nahoře je jen na hadr, na kterej něco chci vytvořit, ty hadry pak musíš vzít a někam je odvést a tam ti udělají potisk, nebo co ?
Musim vytvořit nějakej návrh a to neni zrovna prdel, aspon tedy pro mne :o))
Já bych byl asi taky pro to, aby tu visel třeba nějakej návrh. Myslím že by si to objednalo víc lidí, než když si to má každej vymýšlet. Zkus sem hodit nějakej návrh jestli je to jen trochu možný. Vím že je to pro nás některý pohodlný, ale něco vymyslet není problém, ale udělat z toho vzor to už asi jo.
Sprath dbdrag logo je jasny :-)) ale byli tady nekteri kteri si chteli udelat vlastni navrhy trenba jako Fridom a za ty to delat nebudu kdo chce s logem dbdragu tam je jasno:-)))
Lada362: No tak to je jasná, že ty to dělat nemůžeš, to by to dopadlo :o)))
Ještě drobnost, vymyslím si nějakej návrh a v jaké podobě bych to měl poslat.
Stačí když si něco vytvořim ve fotoshopu a pošlu ti to na email, k tomu rozměry celého loga, nebo jak ?
no lepsi by byl corel ale i ten photoshop prej zvladnou
tak myslim ze casu bylo dost akorat je divny ze mezi tema co si objednali neni nikdo kdo kricewl ze by chtel :-)))) takze dneska vecer objednavam co mam v mailu a pak na to kaslu nebudu nikoho premlouvat:-))
Lada362: Vymyslet nějakej zajímavej návrh a ještě ho sesmolit ve fotoshopu je pro mne docela složité, ještě když z fotoshopem umim tak parádně.
K tomu mam ještě v práci docela fofr, tak že jsem bohužel nestihl vůbec nic.
No nevadí, tak snad příště, nebo bych tě pak uplatil a ty by si mi tam jel pořešit jednu mikču :o))
Já vim na to bych asi neměl :o))