Navštíveno 8377x

jak jste si jiz zajiste vsimli stahuji se mraky nad extremnimy vykony zesilovacu ve streetech takze se mozna bude radovat ten kdo ma maly vykon splace ted kdo ma vykon maximalni:-(((
ale nic neni jiste zatim Weine nechava vplnost rozhodcim aby se vyjadrili.Takze dal sledujte situaci:-)))

07.11.2007, 19:41 |
clown takze se zamysli nejaka regulace / limit wattu pro streety ?

07.11.2007, 20:04 |
petis Clown: prostě všem okolo co nejsou Street A B C, tak jim vadí že tlačí víc než oni. Nějaký změny jsou třeba, ale ne tyhle radikální.

07.11.2007, 20:04 |
petis Tohle se týka i SM 1-2, a SM 3-4
ty vole tak to je mazec a já už prodal to své GZ :-(

07.11.2007, 20:13 |
petis velký vykony ve Street autech je prostě pokrok kterej se nedá zastavit. otom to je. jestli chcou něco měnit, tak se prostě musí udělat Rokie Street kde by soutěžili nováčci, nebo lidi s menšíma výkonama a měli tak větší šance na výhru.

07.11.2007, 21:01 |
clown jasne .. chapu ..., asi pro zaklad bych dal max 1kw RMS :o)
no tak je mavrh ze se to bude delit jako v DBcupu a nebo se omezi vykony takze at tak ci tak je to stejny:-))))
Jinak puvodni idea dle Weineho byla streety pro normalni bezny uzivatele kterej boucha ve fabrice a nema sponsory jeze se jim to nejak vymklo a dneska ani street bez sponsora nema moc sanoci proto to chcou pribrzdit

07.11.2007, 22:17 |
petis Lada: muj názor nato znáš:-) omezení výkonu neřeší vubec nic. Stejně budou na špičce ti co vyhrávají, nebo nejvíc tlačí ted. Pořad budou ov 3-4dB napřed.Pokud to bude jak v dB Cupu nemám namitky:-)

08.11.2007, 07:15 |
PRESS takže na kokot
heh já taky nemám sponsora a nestěžuju si kua
o:-(((((
no lado zrovna ja boucham ve fabrice platim si vsecko sam ale ja rikam ze ty love radej nacpu do auta nez to profetovat takze ma moznost kazdej kdo chce delat cokoli rozumnyho ja sem chtel bejt taky jednou prvni nebylo to hned sanci ma kazdej kdo do toho ty penize chce dat tot muj nazor na vec
s tim rozumnym sem to nafouk tohle neni normalni nebo to aspon kazdej normalni clovek rika
Aligator Z1 bude urcite zapadavat jeste do omezeni ;-)
Jinak nejde o to ze by nekdo tlacil vic a druhe zavidi ale spis o to ze cim dal vic jde o penize samy vite ze Petr po kazdym mereni ma kondiky v prdeli a musi je predeavat a na to ppotrebuje 4 zesaky a v tim pripade ma jen kolem 150 tis jen v zesakach.
Je to uz jen o penez a tomu chcou proste trochu omezit.

08.11.2007, 10:11 |
D@ve budou zmeny i v Bass Race???

08.11.2007, 10:26 |
Tipo Kleneex: Hele o penězích to bude pořád,když budou muset být slabší zesíky,tak zase koupíš ty slabší,ale nejlepší,takže cena bude opět vyšší.
Já mám taky sponzora,jinak Ali by neměl dáreček,takže vlastně ho má aji Ali :-))))
Měli udělat dvě kategorie pro začátečníky a bylo by.

08.11.2007, 10:28 |
Tipo Dave: Jo budou hned na prvním měřením tě za budějky porazím :-))
D@ve: Notak u Bass Race je to prave uplne zbytecny nemyslis? Tam mas prave sanci s instalaci za par tisic porazit soupere,kterej do toho vrazil treba 100 tisic,tohle je zrovna soutez kde aspon v tech slabsich kategoriich tenhle problem odpada.

08.11.2007, 11:08 |
D@ve jj chapu ...a jsem rad ;-) ja jen kdyby nahodou...
- vis jak ... amici jsou nevyzpitatelni :-D
tipo zesaky byly jen priklad a tam uz tak velke rozdil nebude
jinak takove auto o ti tlaci kolem 160db v streetu uz jde do milionu
a to proste bez sponzoru nejde a navic ty lidy ze db dragem zivi
a jsou cele den v garazi a jen stavi a zkousi ;-)

08.11.2007, 13:09 |
Tipo Kleneex: jasně to chápu,asi jsi ty mě špatně pochopil.Já osobně nejsem pro nějaké omezení.za minulej rok jsem udělal dost,aspon to je můj názor,byly daný nějaký pravidla,a já podle nich už chystám na příští rok,tak mě v tom leží nějaký peníze a ted abych nakupoval něco jinýho.
jak uz jsem psal alimu
myslim ze se tam u nas kazdy vleze nebo budes mit snad zesak nad 5000wrms??

08.11.2007, 13:18 |
Tipo Jen tak jsem na rychlo koukl na tempro,tak jestli to nebude tím že amíci ve streetech nenatlačí co evropani.

08.11.2007, 13:20 |
Tipo | Upraveno: 2007-11-08 13:20:45
To zatím ne :-))),ale aby to omezení nebylo do 3000W.

08.11.2007, 15:40 |
petis Stejně jako Vinzek. Prostě kdo to chce dělat na nějaký urovni tak si ty sponzory vyběhá. Ono nestačí jen sedět doma na prdeli a vymejšlet na termpru nějaký omezení. muselo bejt všem jasný kam se to bude odzačátku vyvýjet a měli to brutálně omezit hned nazačátku, a ne ted kdy je to všechno rozjetý, a všichni mají nakoupený věci jako píše Tipo. Měli by udělat dvě tři kategorie kde by moh soutěžit každej kdo má výkon třena max 3kW a hotovo. omezit to třeba na 3 roky. pak by musel do Extrem Street. aby měli šanci další.
To že se tím třeba Peter nebo finove živí je věc druhá, přeju jim to. a ani by to bez nich nešlo. člověk by pak neměl motivaci se zdokonalovat. A toho se bojím když se to omezí. Lidi si nakopí opravdu to nejlepší co se dá na trhu koupit a tam už zustanou. 50 lidí v leaderboardu bude tlačit uplně stejně. Ale na špičce budou zas lidi co jsou nejlepší ted jak jsem už psal.

08.11.2007, 15:52 |
PRESS souhlas s petisem
jasne souhlas ja nejsem pro ani proti ALE DB Drag uz jednou prosel takovou "evoluce" myslim nekdy 1997-8 kde se predelaly uplne skupiny
proc by ne zase???
Treba existuje jeste Mini Street A z omezenim do 500Wrms
Nejake omezeni jsou proste nutne, treba thema baterky??
V pravidlech je psane ze baterka nesmi byt pripustena kdyz neni seriove vyrabena. Si mysliste ze DD baterka nebo CC se vyraby v serii??? Smesne dela se na objednavku!!!!!
Puvodne musela veskera instalace byt v kufru v Stretech a ted uz jsou zesaky pod sedackama, to uz podle me kufr neni!!
Proste se prosadily nejake zmeni a ted hold bude zase nejake omezeni
Ja osobne zrovnavam DB Drag z Formule1 je to proste na nejvisim levelu ale i F1cky maji kazdy rok nejake nove pravidla a omezeni ......
no zatim bych byl klidne do sezony 2008 to stejne nedostanou
a konec koncu je to na waynovy, bohuzel :-( on je majitel DB Dragu

08.11.2007, 16:29 |
Lada362 | Upraveno: 2007-11-08 16:32:15
Kleenex souhlas je to na Weinem ale ne jen na nem nechava spolurozhodovat rozhodci on pak je bud svchvali nebo zamitne nazor vetsiny
Tipo neni to tim ze by amici tlacili mene koukni kdo se ty diskuse zucastnuje a hlavne kdo tu diskusi zacal:-)) Sponsorovani Finove takze to nebude ze strachu ale spis o tom ze streety by meli bejt opravdu streety/poulicni/ coz je pro normalni lisi drazsi a pro mnohe nedostizne instalace at sou v SS a vejs.
Jinak jen pro info co vas bude bavit vic?? kdyz vas v lateboardu bude 50 se stejnou hodnotou a bude jen na sikovnosti a nahode kdo vyhraje nebo kdyz budete 10db prede vsema a budete jen vrcet a vyhravat???
nicmene jednou by to mohlo dopadnout atk ze bude 5 aut na spicce sa ostatni na to budou kaslat.Podivejte se co lidi s elanem jezdilo prvni rok a jak casem ubejvaj a zustavaj jen ty na spicce?? je malo tech co jedou dal i kdyz nemaj sance
lada: právě...nejenom šance :-)

08.11.2007, 19:32 |
petis Kleneex: Když se to vezme kolem a kolem tak nic co se používa v DB dragu není seriově vyráběno. At už třeba SW DD 99Z, nebo baterka 99Z. co se týká cactus baterky. těch je už v autech dost, takže už to trochu serie bude. DDček je asi tolik že by se to dalo spočítat na prstech jedný ruky. CS 9000 je takovej boom jako byla minulej rok Powercell.
V mini Street 1-2 600 tlačí belgičani 150,4dB , nemyslím si že tuhle hodnou by udělal každej druhej. a otom to je. bude prvních 10-15 lidí co budou o 5dB vejš než těch 50 ostantích:-))
podle mě kufr u pandy začíná tam kde jsou držáky na spony sedačky. A tam se vejdou dva 7kW zesíky + 90L bedna takže vtom bych problem nevidel:-)
kuci nehadejte se o kufru po slozeni sedacek i sam vyrobce rika ze se jedna o zavazadlovej prostor proto muj kufr je hned za sedackou ridice takze sem vlastne v cecku

09.11.2007, 13:38 |
Fiaro my s malýma výkonama se pak ani nemusíme snažit když to bude jinak...Pak to sbírání pohárů bude jak stereotyp...viz Petis:))) Ale zní to dobře...To bych teda nemusel kupovat new zesík:))) njn, necháme to osudu...

09.11.2007, 15:54 |
petis Vinzek: se nehádáme. tohle je užitečná diskuze:-)
Fiaro: Víš proč jsem zbíral poháry celou sezonu bez konkurence? Protože jsem proto něco udělal, nacpal jsem dotoho dost peněz a tolik času. A auto se stavělo celej rok v pruběhu. Takže to nebyla jednorázová investice. A tuhle možnost má každej kdo to myslí vážně. Vysledky si myslím jsou zasloužený.
jedinej kdo něco udělal aby mi na finále pořádně zatopil byl Aligátor. Nebo minulej rok Kleneex.
Petis a ze zatopil:-)))))
Petis neboji ja se vratim ;-) a budu mit sebou hodne dreva, benzinu a zapalovac :-D

09.11.2007, 16:03 |
petis Lada: jj, a zato jsem mu vděčnej. A otom to je nebát se toho. A člověk musí počítat stím že když chce něco dokázat musí se nato finančně připravit. Je to stejný jako všude.

09.11.2007, 16:04 |
petis jj, vrat se, ale s Pandou:-)))
v jednom ma Petis pravdu.-sponsory si muze vybehat kazdy nekde je to snazsi nekde horsi ale vim ze to jde jen nesmi nikdo cekat 100 000cove castky ale i trocha staci.A pokud chce clovek neco dokazat musi se snazit a pokud chce clovek delat dBdrag/to same i u jinych soutezi/ na urovni nesmi delat milion veci okolo treba se snazit jeste spojit to s designem a tuningem.Kdyz se delala prvni verze una na ME netusili jsme jak dopadneme vse bylo ve hvezdach a prece tomu dali vsichno co mohli.
V jednom to mate vsichni snazsi/myslim novacky/-uz vite co a jak a nasim chybam a zbytecnym utracenim se muzete vyhnout ale obcas koukam ze je to jako hazet hrach na zed:-))
Druha stranka veci je to ze streety byli opravdu urceny pro normalni instalace a tam se maji dle Weineho i vratit asi ne hned ale postupne kazdiopadne nejake omezeni cekejte jiz letos
Myslim, že Ali topil slušně :)

09.11.2007, 18:50 |
petis Asi takhle. pokud byly v minulosti Streety rozdělený podle výkonu. a změnilo se to na dnešní podobu je vidět že to byl krok špatným směrem. Ale mělo by se to vratit zase několik kategorii podle výkonu. od malých výkonu až po Extremní. Alevžádnýmpřípadě bych nenechával jednu kategorii omezenou na 2kW to je hloupost. To už by v USA nenatlačili vubec nic:-))))))))))))))))

09.11.2007, 18:51 |
petis Rocco: jj, veřejně se přiznám že jsem měl strach.

09.11.2007, 21:25 |
Tony (M)
petis: a ten strach byl opravdu opravneny ;-)

09.11.2007, 21:31 |
petis Tony: ted už to mužete říct:-), kolik měl Ali před finále? nevěřím že 152.6 byla max hodnota:-)

09.11.2007, 21:41 |
Tony (M)
Ja to rict nemuzu. At se k tomu vyjadri Ali.
for PETIS no měl jsem tam 153 ale něco sem zapomněl při našem finálovém rostřelu a tak to dopadlo

09.11.2007, 21:57 |
petis pěkný. kdyby se to povedlo na finále tak by to byl mazec.

09.11.2007, 22:00 |
Tony (M)
Ani si nedokazu predstavit ten frmol, ktery by pri remize nastal :-))

09.11.2007, 22:04 |
petis jj, frmol by byl velkej:-)) hodně velkej:-)
Ali jako ja minule rok ;-)
ale takove uz je zivot
no jo ja vlastne letos na MS proti tomu amikovi zapomel otocit volume:-((( proto sem byl asi druhej:-))))))
kleneex, ali, jestli to nebude začarovaným měřákem :-)
petis nerikej ze by sme nevolali zachranku to uz by to z tebou snad seklo ne kazdej rok nekdo tezce nebezpecnej
lado nemel si basy na -1 jako ja

10.11.2007, 14:42 |
petis vinzek: jj, volali:-))