Navštíveno 9496x

16.12.2007, 13:59 |
petis Tohle je jen předběžný nastínění kategorií na 2008. Ještě to není 100%. Ale podle všeho by měli streety zustat tak jak jsou. Možná A a B se spojí
New Class 1
New Class 2
Street A
Street B
Street C
Street Max
Super Street 1-2 NW
Super Street 1-2
Super Street 3+
Extreme

16.12.2007, 14:01 |
petis založil jsem novej příspěvek aby se to nezasíralo u Ládi v Pimp my ride. :-)

16.12.2007, 16:15 |
PRESS no to je troške jinačí
jestli sloucej extreme nebude se to amikum libit kazdej stavi specialyna danou kategorii a ze to neni zrovna levna stavba si nebudem povidat a kdyz je slouci tak nevim
Věcná.. co je to New class???
New class budou jakoby maly A,B.C nejak omezeny na" normalni" instalace
Street Max to bude jako jen tohle bez rozdilu poctu sw
vinzek

16.12.2007, 23:30 |
petis vinzek: tohle je zatím model jak by to mohlo vypadat. všechno se muže ještě změnit. jedná se otom
tady je napsáno street max a u pimp my ride je street max 1-3 a street max 4+
kde jste to našli na termpru?

17.12.2007, 07:03 |
PRESS jj na termpru, tohlenc se tam objevilo později než ten nástin co jsem dával já
ale kde na termpru, byl by odkaz?
prosím :-)
Super Street 1-2
Super Street 3+
a v druhym odkazu je
Super Street 1-3
Super Street 4+
kurna tak jak?

17.12.2007, 08:46 |
PRESS platí tento co sem dal Petis, ten je od Waineho, tan u Ládi je o něco starší

17.12.2007, 17:11 |
Lada362 | Upraveno: 2007-12-17 17:13:09
hod dog GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR sou to ted nejaktualnejsi prispevky aspon ty mne netrap:-)))) dyk uz si tam jak doma:-))))
P.S.- pro ostatni sledujte si deni kolem od nas pak dostanete az komplexni info tak aby jste se nedivily vyjadreni sem dame az pote co mi to prijde ofiko na mail na termpru bude vse drive takze si to hlidejte tyka se to vsech kategorii jak streetu tak SM A SS aby si nekdo nemyslel ze ho to mine,
To co sem pisi kluci jsou zatim jen nastiny a dohady a ty nebudu tlumocit aby nas zase nekdo neobvinil ze informujem spatne lidi maj totiz problem cist vse a pak se divej ze vedej polovic:-))
Timto prosim kluky dokud nebude nic jisteho nic sem nedavejte vim jak to dopada a jak se to dokaze otocit
já si to nepřelouskám tak jsem klidny a počkám na to co bude a hotovo :-)
duvody zmen

posledni info dokud nebude vse ofiko:-)) potom mailem registrovanym soutezicim nebo u nas na webu:-)
takže je to na foru na termpru.... já to hledal v pravidlech na termpru... ještě pohledám
jo panove ale porad jste na tom lepe nez v zahranici jsou poradatele a soutezici kteri ani termpro neotviraj jednodussi je linkovat nase stranky a nase forum:-))))
[ Link ] myslim ze po precteni tohoto si kazdy udela sve mineni:-)))

19.12.2007, 18:19 |
Phase A ake ?????
hm???
Ja mam len dobre :-)
Co je natom, zle????????????????????????

19.12.2007, 18:29 |
Lada362 | Upraveno: 2007-12-19 18:29:57
Phase jo tak chces rict ze mas stejny myslenkovy pochody a nazory jako treba Felda???Proc by jsme neco delali staci pockat az to cesi udelaj za nas:-)) masakr
Jinak pro registrovane 60% aktualizaci pravidel uz mam v mailu takze brzy se vse dozvite
to už tady dlouho nebylo. česko-slovenská válka :-)
hod dog neboj nevalcim neni duvod casem pochopis
LADA: asi zle citas, potom som tu svoju vetu poopravil, myslel som tym to ze je istejsie to davaj od vas, ako ked to dam priamo z termpra k nam ja a nahodou to zle prelozim.....len preto radsej od vas.....a ano viem ze by to mali davat nasi rozhodcovia....
jo bude snazsi to svest na nekoho jineho ze to spatne prelozil navic nic z tohodle uz neplati vse je podle mailu jinak

20.12.2007, 18:39 |
PRESS no to sem teda zvědave

28.12.2007, 17:06 |
Phase Lada ja som nic take nepovedal, len som sa pytal na margo toho linku, ze ake mineni, to bolo vsetko, niako zle som to nemyslel.
A urcite tu ziadna valka cesko slovenska nieje, dB drag je celosvetove a myslim, ze vsetci by mali drzat spolu a pomahat si.
tod moj nazor.