Navštíveno 9889x

chlapci mam dobru ponuku na este jeden takyto kusok... pojdu na moje AS X-ION 12" 800 a otazka...budu si rozumiet? kazdy zosik by siel na 2ohmy cize 2,2kw. Woofre su v spolocnej ozvucnici. Nebudu sa hadat woofre alebo nieco?

ked som bral od mishana tie woofre hovoril ze mal s tym problem,nedali sa natavit abo tak nieco
ked som bral od mishana tie woofre hovoril ze mal s tym problem,nedali sa nastavit abo tak nieco
ale to asi nebude tim ze sou ve spolecne ozvucnici
nee ved pisem ze mal problem nastavit zosiky aby hrali rovnako
jé, moji mazlíčci... :-))
jojo, při hraní to bylo v pohodě, tam jsem nějaké rozdíyi nepocitoval, ale při měření to dělalo strašný bordel, každý měl jinou výchylku při stejném nastavení a stejných délkách jak napájecích kabelů, tak reproduktorových :-(
hmmm.... kua cim to moze byt?
v nastaveni das oba zesi na plno a uvidis ale jan volume na zesu ostatni na 0 pak treba doladis
no asi pojdem do toho,ak to nebude dobre fungovat tak jeden predam
nikdy kdyz budes mit na obou zesich vse stejne nebudou hrat stejne to je problem zady zesik nema stejne nastaveni
a co ty zesy zlinkovat? :)
rocco.... niesom debil,ale helixy sa linknut nedaju
lada362.... isiel by si do toho? Myslim dva helixy na dva woofre?
linkovat se da kazdej zes ted si Rocca narknul nepravem
A linkovací modul na nelinkovatelné zesy má myslim zrovna Ali jestli si dobře pamatuju :)
helix sa da linknut? a ako? cez ten modul?
rocco...pardon :)
lada362 ...nemas nahodou niekde link na e-shop v nemecku kde by som ho zohnal? nemozem nic najst, dik :)
Modul na nelinkovatelné zesy je nesehnatelný :)
tohle je link modul pro zesiky GZ

10.01.2008, 15:41 |
alfik hosi nechcem sa vam tu do toho pliest ale ak ten modul od GZ vie zapojit do linku dva zosiky GZ co normalne do linku nejdu tak zapoji aj iny len problem moze byt v tom ze helix je dvojkanal a uz zmostikovany chcelo by to skusit
alfik nechci nic rikat ale tusim ze podle toho co jsem zjiistoval ten modul ma naky dany nastaveni samo ze zlinkuje cokoliv ale ne trak kvalitne

11.01.2008, 19:01 |
alfik nevim jak je to u toho modulu ale ked dokaze zlinkovat dva monobloky co normalne linknut nejdu tak nezalezi na znacke ono to vpodstate len invertuje jeden vystup a to by malo byt vsecko je tam nejaky operak popripade dva ale dva linknute dvojkanaly nevim ci by sli linknut asi ne
alfik bud jsem te nepochopil nebo tu funkci jsi pochopil spatne ty

11.01.2008, 21:05 |
alfik co konkretne?myslel som to tak ze ten helix je dvojkanal ktory dava do mostiku cize vpodstate link je to to iste a prave to neviem ci by islo linknut ale normal dva monobloky ano