Navštíveno 9872x

Pluto pls udělej kalendář já sem už dost nedočkavej jak Rocky když na mě kouká že chce jít ven čůrat ;-) :-D.

11.01.2008, 20:54 |
PRESS Rocco ? DDDDDDo:-)))
PRESS: Rocky Bambula neznáš?

11.01.2008, 21:29 |
PRESS ee teho neznám , znám jenom Rocca z DbDragu. o:-)))

11.01.2008, 21:30 |
PRESS Jinak se přidávám k žádosti, je fakt Pluto že kalendář by se šiknul, at můžem plánovat a žádat v práci o volné víkendy o:-))
PRESS: tohle je Rocky spešl pro tebe ;-)

a ještě jedna ;-)

ukaž radši tu ženskou vole :-)... jestli to ovšem není tvoje máti :-D
mishan: jak si to uhád :-D :-D foceno před 10 minutama :-D :-D

11.01.2008, 21:41 |
PRESS Infernus, díky za foto, PS máš to nějaký moc oranžový, je to jak z Marsu o:-)))) ale ináč pěkne hafan
PRESS přece ho nebudu tahat z deky na parkety že :-D :-D

11.01.2008, 21:55 |
paia Infernus: mam pocit, ze by chtel jit ven... :o)
paia: a já mám pocit že chci kalendář kdy budou srazy ať mám nad čím přemýšlet ;-) :-D a čůrat byl teď kouká s maminou na Slunce seno a je z toho nadšenej ;-) :-D
Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy! Srazy ! Srazy!
Rocco. : teď si to rozsek :-D :-D

11.01.2008, 22:45 |
Pluto Klucí jedni ušatí :-)) Tak já jdu na to, schválně, jak rychle mi to půjde, ale nejdříve si dám cigaretku :-))))) Snad to ještě dneska stihnu, mám na to asi hodinku a čtvrt :-)
Pluto cigaretku si nech po tom na triumfální zakončení tvé kreativní práce v podobě kompletního seznamu kam letos pojedem :-D ;-)
no kompletni seznam asi nee protoze jeste nejsou nasmlouvany vsechny srazy
Lada362: doufam že jsou Milovice :-D :-D

11.01.2008, 23:20 |
zdany Neni tam v kalendari blebe datum posledni souteze 30.9.08 ??? Nemaji tam byt budejice ?? A ne Blatna??
Zdany: Pluto se o měsíc seknul ;-)
maj to ale blbý Příbramáci zrovna když je Sinsheim :-D
Pluto se tam ukouše nudou :-D
Ještě by se mi líbili v kalendáři Milovice a Mimoně a bude to perfekt :-)

11.01.2008, 23:29 |
Pluto Hotovo !!! Jsem ale rychlík, i s obrázkama jsem vám to udělal :-)
Jinak datum je dobře, asi máte chybu matrixu :-)))))
panove jeste nejsou vsechny srazy ,takze ani finale urceny,a Pribram opravdu vychazi na Sinsheim bohuzel
Lada362: njn co naděláme nic ;-) třeba dostanou pohárky nováčkové a zalíbí se jim to ;-) a budou pokračovat :-)
spíš kdo pojdede do PB z dbdragteamu, když chcete jet do sinsheimu???
hotdog: 11/01/2008 23:23 Infernus
maj to ale blbý Příbramáci zrovna když je Sinsheim :-D
Pluto se tam ukouše nudou :-D
já se na něj pojedu podívat, přeci jen sinsheim nepoujedu a budu rád za příbram... alespon mu pomůžu, když se na něj všichni vykašlete .-)
hotdog: mi na něj nekašleme mi reprezentujeme ;-) :-D

13.01.2008, 13:50 |
páčka jestli bude komplet aparatura v autí tak jedu též do příbrami aby se pluto neukousal nudou
Hod dog nevim jestli pojede Pluto ale nebude tam sam pojede s nim Kveta neboj ze bych ho v tom nechal
já se v Příbrami taky ukážu .... :)

14.01.2008, 07:48 |
D@ve taky se ukazu v Pribrami ;-)
auto uz je konecne poladeno.... no uvidime kdo tam z me konkurence dojede ;-D