Navštíveno 10703x

panove stydte se tak jsem se dozvedej ze dbdragisti kteri stavi auta vylozene na dbdrag jsou hajzlove se srotama vyhravajici na ukor ostatnich.Tenhle vyrok mi nejak nedava smysl ale pronesl ho jeden byvaly aktivni souzeici ktery jeste nedavno machroval ze kupuje neco co v CR nikdo nevidel a natre nam vsem pr...:-))) tak se stydte kupte si smarty a nacnete stavet do poradnejch aut

11.01.2008, 21:14 |
petis A že vím okoho jde:-))))
Lada362: před chvilkou jsem ti psal že jestli bude to a to odchází další Lůďa na Tuning Cup ;-) :-D :-D ale ne se Smartem ale další starou mrdkou eR5kou :-D :-D :-D
pockejte ja nikoho nejmenoval
ty ne ale ten smart mi něco řiká ;-) :-D ale jestli to není on tak beru zpět s omluvou ;-) ale i kdybych odešel já tak s R5 by to bylo zajímavý :-D

11.01.2008, 21:23 |
PRESS háááásky tak to je masakr. sem něvěděl že sme fšici hajzlové o:-)))))

11.01.2008, 21:23 |
Tipo Tak jestli je to ten koho myslím,tak budu rád že ho uvidím,ještě mě dluží pivko za to jak jsem ten jeho šrot minulou zimu pomohl nastartovat :-))
Tipo nevim koho myslis ale jestli myslis toho co ja myslim tak myslim ze myslime toho samyho co ja myslim a co ty myslis to nic nemeni ze nevim koho ty myslis
Lada362: teď jsi Tipovi amotal hlavu :-D :-D

11.01.2008, 21:27 |
PRESS já myslím že voba myslíte že myslíte, ale máte pravdu že myslíte na toho pravého

11.01.2008, 21:28 |
Tipo Lada:vyjmenovaná slova po DM?
Tipo ja sem ze stare skoly to byli po mM jen my,myt,myslit ATD a po D jeste nebyli:-)))
Press jak ty muzes myslet ze myslis ze oba myslime to samy jako mysli ten druhej???

11.01.2008, 21:39 |
PRESS po D budou za chvíli o:-))))
PRESS: už jsou: Dyk, dylina, dykobraz more ;-) :-D :-D
sorry zapomněl jsem na dyskotcheku :-D :-D

11.01.2008, 21:49 |
PRESS a kde máš Dojˇˇˇˇˇˇ Membránu ???

11.01.2008, 21:50 |
Tipo Kdyz po D: Do p.če,do prdele ,do huby,do sprchy a domů.
to ještě nezařadili protože jsme ta menšina ;-) :-D :-D

11.01.2008, 21:53 |
PRESS Tipo to je 5D pro blondýny o.-)))
Tipo: někomu stačí do ucha, do huby, do piče, do koupelny a do sprchy ;-) to víš doma je doma ;-) :-D :-D :-D
tak ja znam jen do sprchy a do postele no nejsem uz nejmladsi no:-))))
ale no tak Láďo nedělej že Květu bolí hlava ;-) :-D řekni že sis ho posypal brufenem ;-) :-D :-D
a co nejmladší? v nejlepších letech ;-) :-D

11.01.2008, 22:14 |
PRESS DDDD:-))
tak si vem brufen nebo radši dva ;-)
co to tady melete? :) Kdo to proboha řek?
Rocco. : jeden nedokonalej blonďák ;-) :-D :-D :-D z velkýho auta sednul do Smarta a luplo mu že máme né auta ale šroty ;-) :-D jinak to je moje mamina v Milovicích 14.10.2006 moje vůbec první měření ze kterýho jsem si odvezl 3.místo nebjt toho tak asi sprintim :-D

11.01.2008, 22:49 |
Pluto Dyk, dylina, dyskotéka, dykobraz, dýpárp = 5D :-))))))))
hosi ale nekam se to zvrtlo a mystifikujete tady ja nejmenoval a vy uz jo:-))) to je maso koukam ze vite vic nez se doneslo ke mne
Lada362: nevim o nikom kdo odešel a má Smárta :-D a DM za čelnim skle odpovídá ;-)
je ja sem psal ze ma smarta?? tak sem mel vyjmenovat vsechny auta??:-)) ted sem koukal na obrazek smarta tak mne napadl smart:-)) kdybych koukal na rolse mapadl mne rols:-)))
:-D :-D

myslel jsi tohodle Smárta? :-D
je Ludo ses famista:-)) strasnej proc ses zameril zrovna na Ludu??
proč jsem se zaměřil na Lůďu sám jsem Lůďa ;-) :-D :-D
pokud je pravda co se tady píše tak je u mne DM pěkny ubožák bo pokud my máme v čr vraky tak ostatní ve světě taky
a zdrhnout a kecat pičovinky to je teda silák kdyby raději postavil auto jako ostatní a snažil se něco dokázat tak to ne ale bude pomlouvat
chtel bych tady vyjádření kdo to prohlašuje pokud nenapíše tak je u mne zbabělec ktery má strach zveřejnit všem svůj nesmyslný výrok k soutěžícím a jejich DB Dragovým speciálům.
PS: já se taky neposmívám že aauta z TC jsou k ničemu bo nepřejedou ani pomalu přes příčny práh.

11.01.2008, 23:52 |
Pluto hlavně nic proti, ale ten Smart taky není zrovna krasavec, dost velká podoba třeba k Pressovo Pandě. Mno, ta je vlastně určitě hezčí :-))))
je panove ale resite tady porad jen jedno jmeno ktery nazdarbuh placl Inferno:-)))
Aligátor: máš recht nejsou to šroty ale dB Dragový speciály!!! ;-) mnohdy dražší než nějaký malinkatý Smárty s extra brutálním nárazníkem co s nim nejezdí přes 80 nebo po dálnici aby ho to neodfouklo :-D :-D :-D
Lada362: tak plácni jiný ;-)

12.01.2008, 00:07 |
Pluto :-)))))
Lada362: no jo to je ještě lepší ani auto nemá vlastní, řidičák nemá a přitom řídí jako prase, aby mohl soutěžit musí chodit na 2 brigády a ještě se zadlužil, školu fláká co to jde, má sice motorku ale už třetí den co jí měl si s ní dal salto a byl happy že přežil teď se jenom usmívá že měl kliku, je celkem spolehlivej ale někdy vůbec, zkoumá jak lidi reagujou na jeho nevídané vtípky, blázen nechce Pandu ani Marbellu je jinej musí mít R5, nekouří, nefetuje, nepije a holku má taky jenom jednu, pořád má málo, atd., atd.,... pokud má pan Candra něco na srdci může se také přidat ;-) :-D :-D :-D realita je někdy víc než jenom krutá Láďo
jako nevim ale ukazte do ktereho smartu se seriove montujou bixenony od xenona vituv BZUK wrc evo 27 od Grediho neni zadnej vrak
vinzek fa: jj dB Drag speciál
Inferno:-))))))))) tys chtel abych napsal naky jmeno :-)) prvni sem videl tvoje:-))
Infernus BZUK je lestenka to neni uz jenom special to je nad auto vladni vozidlo neco jako linkoln
Lada362: dalo se to čekat ale když už sem se rozebral třeba by jsi mohl ještě něco doplnit ;-) a já jsem nikdy nic proti dB speciálům ani soutěžícím neřek ;-) :-)

12.01.2008, 11:49 |
zdany Infernus: Bude lip.. Neboj.... :)))))))))))
Zdany: vole líp už bylo ;-) :-D :-D :-D

12.01.2008, 12:47 |
Tony (M)
Jo na navic ty skopky jeste brzdi dopravu :-))))))

Tony: nebrzdí ještě je jeden pruh volnej ;-) :-D :-D
Já se vám divím, že se nad tím pozastavujete. At to řekl kdo to řekl je ubožák. panda není tak drahá aby si ji nemohl dovolit např. ve srovnání s aparaturou.... a ne každá panda je vrak. myslím že všechny jezdí po ose. jediné auto které se vozí je ládovo uno které je extrému.
PS: já bych typoval jiného človíčka než ludu
nějak se mi to nezdá...já znám ludu jako člověka v pohodě...
mike.vw: Lůďu jsem myslel kvůli smártu ale kdo ví kdo to nakonec byl ;-)
No ať to byl kdokoli tak je to srab když se bojí to tady napsat viz. moje OT:11/01/2008 23:50 Aligátor

12.01.2008, 15:47 |
PRESS hásky škopky jak brzděj dopravu, kdo to sakru je ?? o:-)))
na prostrednim aute ctu na spz PRESS

12.01.2008, 20:36 |
PRESS o:-))) safra, zase mě poznali,a le určitě ne podle spz

13.01.2008, 12:35 |
Tony (M)
PRESSu asi proto, ze jsi mel narozeniny :-DDD
s DM pořešeno, je to trochu jinak ;-)

15.01.2008, 14:03 |
AlesHL | Upraveno: 2008-01-15 14:11:19
SMARTa jako auto nebrat.....i malé děti na něj močí.......

AlesHL: vtipe ;-) :-D :-D
Infernus.... to neni nic proti DM s tim nemam nic spolecneho jen sem nasel fotku smarta.......
AlesHL: já nic neřikam proto ty smajlíky :-D