Navštíveno 10139x

dostal jsem nabidku od jedne nejmenovane firmy postavit demo auto .
Podminky -ucast v dbdragu,instalaci plne podridit dbdragu,dosazeni nejakych vysledku.Vice info vybranemu zajemci:-))) jedine co prozradim ze to neni zadna smeckova znacka maj docela uspechy v dbdragu
Johanik : by mě zajímalo jak by jsi jezdil na srazy??? :)))))

14.01.2008, 12:16 |
Tony (M)
A kuwa, tak to je vyzva!!!

14.01.2008, 12:38 |
PRESS he že bych ještě přikůpil jednu pandu o:-)))

14.01.2008, 13:20 |
zdany :)) Ze bych se na drag nevykaslal????..............
Taky se hlasim jako zajemce ... sponzor se vždy hodí....

14.01.2008, 15:42 |
Tipo Že by? Musel bych vědět víc.
me by zajimalo jak casta musi bejt ta ucast
Laďo, nahoď sem nějaký info a nebuď tajemnej jak hrad v karpatech

14.01.2008, 21:40 |
petis Myslím že tohle je obrovská šance pro lidi který to baví a jsou ochotný proto něco udělat. Ale tady jenom každej brečí že nejsou sponzoři a když se nějakej najde tak nikdo nechce. Proč??Co bych já zato dal když jsem začínal.
já chci taky můžu ? :-)
já začínám každej sraz bo nikdy nevím jak to dopadne
Petis je to jinak lidi chcou:-)) ale nejradsi by aby dostali i hotovy auto aby jen jezdily:-)) kdyz jim napisu ze podminka je nakej vysledek coz s temi komponenty jde tak reknou musel bych koupit auto to nema cenu

14.01.2008, 21:58 |
petis jj. to je pak těžký.
no jo. nikomu pečený holuby do huby nelítají a nic není zadarmo :-(
nejvic se musim smat jak kazdej na srazech breci ze nejsou sponsori ze nikdo nechce a kdyz ho vsem naserviruju pod nos tak zase brecej ze by pro to museli neco udelat:-)))) mazec jak krava docela se bavim ale aspon uz mi nebude nikdo brecet-"ja bych tak stavek jen kdyby byl sponsor:-))"
Hod dog ale s cistym svedomim ho muzu poslat brecet k Toi Toi

14.01.2008, 22:48 |
Tony (M)
Lada: tak to je dobry :-))))

14.01.2008, 22:52 |
Olda Nějaké bližší info by se hodilo :)) Hodně dobrá výzva! ale asik nemám šanci :(

14.01.2008, 22:59 |
petis Abych to tak shrnul podle toho co psal v uvodu Láda. Nebo to aspon tak chápu
Plně podřídit instalaci dB Dragu--- Koupit pandu vytlumit, natahat kebely, koupit baterku.
Jezdit na srazy. Ne že dotyčnej objede dva srazy a konec.
Nějaký výsledky. Podle toho co vím dálo by se stím v pande ve Street A udělat 152dB +. Ted si to přeberte:-)
sm3-4 166db
a je to jak psal Petis
takze prvni faze nez napisu evropskymu zastoupeni ze do toho jdem musi mit dotycny auto na takovej urovni /dbdragu/ aby stalo za to takze opravdu nestaci jak uz se mne nekteri po ICQ ptali "nejak to dat do auta a objet par srazu" a pak to prodat
Cena komponentu je vylozene smesna takze dotycny by na tom ve finale opravdu vydelal otazka je zda by to nakonec chtel prodat:-))
od prvnich vysledku se odviji rozsireni smlouvy na plny sponsoring coz je placeni cest na vybrane srazy atd

15.01.2008, 08:12 |
Tipo Kdo chce nějakýho sponzora,tak si najde,viz.JÁ.
To co nabízíš je fakz bomba,ale plno lidí to stejně odradí.Jak píšeš,tak každý by chtěl hotový auto,on bude počítat kolik stojí auto,kabeláž,tlumení,a pak si řekne že na to kašle.
Koupí si auto,nějakej zesák,SW,pak mu to nebude stačit,koupí něco jiného,a pak zase a když si to spočítá za rok,tak se bude mlátit do hlavy že to tenkrát tu nabídku nevzal.Však to známe z vlastní zkušeností,nebo kecám?
Su zvedav jak to dopadne.
Tipo vystihl jsi to uplně přesně kdyby tato nabídka přišla před rokem tak neváhám když jsem to rozjížděl

15.01.2008, 19:26 |
PRESS tak tak, pro ty co v tom nejsou už tak po uši jako já, a jsou v začátcích tak je to super nabídka a před rokem bych to bral všemi 10 , teď už je pozdě a dálší auto dělat sám nebudu
nešlo by zasponzorovat třeba "jen" kabely a očka ???? :))
Rocco to neklapne a nevymlouvej se na smajlíky za textem
hm.... ale tak zkusil jsem to ............
bych do toho i skocil jenze nejak nemam love jak psal TIPO ze auto shanet to neni problem koupis karu za par slupek jet to cele odznovu je nejlepsi reseni jen je problem z penezma a tech tu nemame asi nikdo nazbyt kdybych ted hned prodal to co mam tak zbytek neni problem sehnat ale s nulou shanet love je dost napikacu co vy na to
přesně jak píše vinzek :-) kdybych prodal to co mám tak není problém do toho jít, zvlášt, když budu stavět auto znova od základu