Navštíveno 12194x

dřevohlod se cinil sice nadaval ale meril:-)) prej zednici maj vingle lepsi:-))

druhy dvere skoro horovy

na 7. fotce mi to připomíná Flinstounovi :-D ;-)

15.01.2008, 21:49 |
Smrada (M)
Co na to panty u dveri?
Smrada nebud malichernej jeste na ne prijde tak 80KG:-))

15.01.2008, 21:51 |
petis mazac. ale na 5tý fotce je vidět šroub (tex) kterejma se to bude zavírat:-))) snad to jeden udrží:-))))))
tak nevim s tim jednim šroubem nechi plašit ale lepší bude dát ještě jeden Láďo kritický místo u spolujezdce chce to těsnost ;-)

15.01.2008, 22:12 |
PRESS tož dobre, zase o kousek dál o:-)))
dřevohlod DDDDDD

15.01.2008, 22:23 |
JR Lado si blazen ;-)
JR: blázen nikdy Láďa nebude ale borec je už dávno ;-)
JR jestli mam bejt uprimnej kazdej den aspon 5* u varana o tom premejslim jestli jsem normalni:-)) ale pak prijde Kuca s Marchym a zjistim ze sem:-)))))))))))))

15.01.2008, 22:41 |
JR ja ti to nekdy vysvetlim :-)))
jak bude asi hluboká ta ozvučnice, tak jak sou ty jekle,??? nebo to budeš mít takhle bo celém boku až dozadu a ozvučnice kratší...to bude tak 1,5 metru, nebo ještě nevíš :-) nebo přemýšlím moc dopředu :-D

15.01.2008, 22:59 |
Lada362 | Upraveno: 2008-01-15 23:01:31
do konce tech jeklu
ale zalezi kterou ozvucnici myslis budou 4:-)))
.............. a prej že seš normální :-D :-D
sem myslel že to bude jak si měl v unu...stěna+ hloubka ozvučnice... tak asik neeee :-))))

15.01.2008, 23:20 |
clown ty woe, to je klec pro masovy vrahy ... :o))
mishan: víš co znamená myslet ;-) :-D
clown: klec počkej až bude obloženo tak prd klec ale útulnej pokojíček ještě matračku (vysvětlete mi jakej je rozdíl mezi t/d vyhledávač mi našel pro oba výrazy zboží :-D) a noťase a útulnej pokojíček ;-)
kolik to teď baj voko váží? :oD

16.01.2008, 18:14 |
zdany Lada: Aaaaa, je mi jasny, kam speje konstrukce ozvucnice. :))))))))))))))) Akorat to chci v praxi poradne videt. :))))))))))))))))))))))) Ja bych to do rapida nenarval. :))))
Zdany tusis nebo vis?? Je videt ze se zajimas:-))
Takze prace dneskem pozastaveny do Weineho rozhodnuti:-(( Budu drzet basu s ostatnima kdo se sprajcli kuli tomu ze Weine jeste nevydal vyjadreni k pravidlum a jestli se pravidla zmeni 90% spicky konci s dBdragem to by asi byla skoda .Vsichni ze spicky at ve streetech nebo vyssich tridach nepojedou se zmenou ani na Sinsheim.
Takze ted je to na nejvyssim:-))
hesky pěkně tak to je mazec to neudělají nevěřím tomu a pokud jo tak mne picne

16.01.2008, 18:48 |
petis souhlas s Ládou. Jestli se to změní tak nato taky se*u:-((

16.01.2008, 19:25 |
PRESS mno tak to je super, hlavně že nejvyšší Weine si dělá upgready na stránkách thermpro a na pravidla sere, no prostě paráda
Hele, ale když to chtěj změnit, tak to si stejně jednou změněj.... i přesto že kdosi bude stávkovat.....
Ono zase na druhou stranu to co oni chtěji udělat v pravidlech má logiku.....
Za prve abych uvedl na pravou miru co jsem napsal ted sem si to precetol nepocitam se mezi spicku ale s tou spickou chci soutezit
Za druhe Rocco???? rekni mi jednu rozumnou vec na tom ze se maj sloucit vsechny extremy do jednohoa ejste jim zmenit pravidla???? vis na kolik vyjde takovy auto postavit a pak ho predelavat?? Prace a penez?? ja uz si to dokazu predstavit.A 90% lidi odejte nez aby to absolvovali znova.A co je logickeho na slouceni streetu a SS?????Porad to nechapu nebo se se dvema SW chces postavit 4?? nebo si tak bohatej ze si dokoupis jeste dva SW a zesiky??? no nevim kde to ma logiku.A ANO at zmeni pravidla ale ne v zacatku sezony
Druha vec je ze v tom dela chaos a famy Waine.:-(( vsichni se na termpru jen dohadujou pisou prej Weinemu a ten neodpovida na maily coz muzu potvrdit takze opravdu neni nic jisteho ale jak se rika na kazdem sprochu .......

16.01.2008, 20:01 |
Rocco. | Upraveno: 2008-01-16 20:03:09
Extremy je blbost, to neřikám.....
ježíš ty seš nasranej :)))) snad jsem toho zas tolik nenapsal ...
Rocco jeste jedna otazka kolik casu a prace te stala doted instalace??? ne penez ale prace a ladeni??? Myslis ze treba Augustinen kterej ladi a predelava auto 4 roky shani taky kde se co da levneneji aby neceho dosahl a kdyz je na spicce preradej ho do SS myslis ze to ma logiku?? ja ji postradam:-(((

16.01.2008, 20:03 |
petis Rocco: ano at je změní nebo spíš přidají kategorie kde budou jasný podmínky pro učast ale ne sloučit 13 kategorií do 6ti to je kravina. Tak jak jsou kategorie ted myslím fungujou víc než dobře.
Pokud se to změní tak příjdou o dobře rozjetou celosvětovou soutěž a hlavně soutěžící a pak se ale bude těžko vracet k byvalym pravidlům bo to hodně lidí odradí
Myslel jsem, že má logiku to, že by auta ve street měly mít pojistky, nějaký rozumný výkony a tak ...
Viz:
STREET CLASSES
Street A: 2,000 watts max using only a maximum of two strappable amps and using only one battery.
Street B: 4,000 watts max using only a maximum of four strappable amps and using only one battery.
Street C: 8,000 watts max using only a maximum of eight strappable amps and using only one battery.
To že to chtěj měnit v tuhle chvíly, je určitě nešťastný.. vo tom žádná
Všeci máte pravdu ale nikdy není nic ztraceno ;-)
ještě že neumím pořádně anglicky a čekám co z koho vyleze :-)
ale změna pravidel asi ted nebude štastná. kdyby to ted vymysleli a řekli že to bude platit od příští sezony to by byla jiná...

16.01.2008, 20:32 |
PRESS Street B: 4,000 watts max using only a maximum of four strappable amps and using only one battery.
??????
jo to se na to můžu rovnou vysrat, prodat pandu a jezdit feldou, blee

16.01.2008, 20:34 |
PRESS nejvetší problém vydím v tom že ve světě lítá strašně moc alternativ, co bude a nebude. A jedinej Wayne, kterej to má napsat ofiko tak na to zvysoka sere, on má asi času dost
Press ma cas na vsechno dokonce i na registrace uz i kuli tomu lidi rvou ze maj zaplaceno uz dva mesice a nic
Třeba po něm chtěj na tuhle sezonu děsně velký výpalný ....
Rocco a predstav si ze az to predelaj podle ty pojistkovy a vykonovy logiky hned mas v kategorii treba augustinena a predstav si co dokaze v SS se stenou a na 18V kdyz v Ccku udelal 161,4:-))))

16.01.2008, 20:51 |
PRESS jj Rocco to už asi tak klidný nebudeš o:-)))
Jediny cim se vsichni na foru termpro ohani sou poradatele ze jim vadi ze pohary stoji hodne a ze jich je moc proto chcou zredukovat kategorie ale nechapu proc kdyz to jsde u nas proc ne v americe
protože amici žerou moc hambáče a na poháry jim nezbyvají dolary

16.01.2008, 20:59 |
PRESS maj dávat menší idioti, když maj všude dvoumetrový krávy, tak se nemaj čemu divit
to bude bomba, až budem všichni nacpaný v Super Streetu ...
příští změny pravidel budou ještě na rozdělení dle značky auta ne? :-|
jasně udělají panda kategorii :-) tam bude všechno co se vejde do auta

17.01.2008, 09:18 |
Maxxim | Upraveno: 2008-01-17 09:29:45
Slucovani kategorii je vubec picovina jako tram.Treba v Nemecku a Rakousku na jednobodovych soutezich byva zpravidla pohar pouze za prvni misto,tim padem se nic neslucuje a nikdo si nestezuje.Na vicebodovy souteze si obvykle domluvi sponzory takovyho formatu,ze jim zaplati celou akci sakumprask (viz Vösendorf 2007,kde jsem cumel ze po nas nechteli ani vstupny,ani startovny a slo o 3x bodovanou soutez! kde byl navic jeste dB Cup).Tim netvrdim ze se neplati nikde :-),vetsinou se plati 20-50 Euro startovny.Ze si v USA udelaji mega 2x a 3x bodovejch soutezi,kde si nadeluji 2 metrovy trofeje,to je jejich problem,nikdo je k tomu nenuti a podle myho nazoru tim netreba kurvit pravidla celymu zbytku sveta!

17.01.2008, 09:34 |
D@ve jj a vsiml jsem si ze u nas vicebodovky nejsou ... nebo byly snad nekdy??? treba nejake finale?

17.01.2008, 10:20 |
Tipo Brno nebylo,mělo být ale nebylo.

17.01.2008, 10:26 |
Tony (M)
panove vase starosti bych chtel mit:-))