Navštíveno 11118x

19.01.2008, 18:56 |
petis Napadla mě jedna věc. Když se pravidla změní tak že to bude neunosný, a nejsíš to tak i bude. Co udělat soutěž jen unás podle starých pravidel. Mělo by to jednu nevýhodu. Nebyly by výsledky v USA na Termpru:-))
Co nato říkáte?
Jsem pro a souhlasím s návrhem Petise
A hlavně deathmatch nesmí chybět
jasne. !!!!!
sr't na ne!!!!!!!!!
jsem pro
já jsem taky pro ale tím pádem nebudem mít možnost absoulovat ME ani MS ?
že jo
Nejlepší by bylo se trhnout jako celek tím myslím komplet EVROPU i když by to bylo složité určitě by to šlo

19.01.2008, 19:19 |
petis Ali: máš pravdu muselo by se na pár srazu do zahraničí. Ale myslím si že časem by se evropa trhla stejně jako je to s dB cupem.
no nejlepší by bolo to napsat na termpro možná by to něco pomohlo a amici by se umoudřili a pokud ne tak se osamostatnit
Nakonec budeme mít svojí vlastní soutěž celá evropa podobný pravidla a princip jako dB Drag ale jmenovalo by se to jinak a pak by se to mohlo rozšířit do celýho světa ať máme svoje pravidla ;-).
to by bylo zajímavý, zejména kdyby přijel zahraniční soutězíci :-)
otá¨zka je jak je to s autorskýma právama nebo tak něco. nenapadá co by mohli napadnout. ale amíci se soudí pro každou (!)

19.01.2008, 22:08 |
PRESS taky myslím alternativu, zvlášt DbDrag Evropa a USA , at si za vodou dělaj co scou
Tam by byl asi problem,myslim ze by se v USA hodne cukali,kdyby Evropa chtela mit vlastni dB Drag.Muselo by se to urcite jmenovat jinak: dB Trophy, dB League nebo neco na ten zpusob,taky by musel byt nekdo,kdo by se o to staral.
staral by se o to detlef ten je v evrope :-) a název může byt jaky koliv jen když zůstanou pravidla tam kde byly i minilou sezonu
jak se provalilo co nemelo nejede ani termpro forum:-((

20.01.2008, 11:18 |
PRESS Lada362 ale už zprovoznily vše aji termpro, aji forum, alespon mě ted už jde

20.01.2008, 11:46 |
petis Press: normálně se dostaneš do příspěvku na foru? Mě to pořád nejede

20.01.2008, 11:51 |
PRESS jo jelo mě to cca 5 minut a pak se to samo zase vyplo grrrrrr, takže ted už ani já nic :-)))
termpro už mi jede fórum už taky ale příspěvky: Page cannot found!
:-| :-(
myslite treba takle??:-)))
[ Link ] jo kdo umi:-)))
Petis napad je to sice dobre ale bohuzel to nepujde!
uz by to nebyla soutez DB Drag protoze nemuzes menit pravidla ale musis pouzivat oficialni.
Takze to nepujde

21.01.2008, 16:42 |
petis Kleneex: to máš 100% pravdu dB Drag by se to jmenovat nemohlo. Bylo to mylšno jen v rámci ČR, ale jelo by se podle starých pravidel. Ale je jasný že je to jen sen u kterýho to i zustane:-)))