Navštíveno 12775x

25.01.2008, 14:43 |
petis Nic neprodávejte nic nepředělávejte. Je tu šance na jiný kategorie. nebo spíš by mohly bejt ty co byly minulej rok+ 3 nový navíc.
ZATIM VYDRŽTE JAK TO DOPADNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Link ]

25.01.2008, 15:21 |
PRESS mé očkávání se naplnuje o:-)))

25.01.2008, 15:23 |
petis moje taky:-)
ja jsem mluvil z detlefem a rikal ze to bude na 99% az od roku 2009 ;-)
takze zadna panika!!!
a prave proto na to seru uz ted uz me neba cekat jak se nejaky dementi rozhodnou pak delat auto dva dny pred srazem
jj je to hezký ale prozatím na hovno bejt na špičce tak se mi po tý snaze dostat se tam nebude chtít přestavovat a za rok to dát zase do původní podoby je to celkove na píp pííííp pííííp .... :-(

25.01.2008, 17:57 |
zdany Petis: To vypada dobre... No uvidime, jaky bude finalovy result. :))
takova radikalni zmena pravidle uz jednou probehla takze nevim kde je problem akorad je pravda ze to nemuzou delat tesne pred prvnim srazem kde uz skoro kazde me auto hotove nebo aspon rozpracovane.
Jiank nevidim problem vic nez rok priprava musi kazdemu stacit aby si vybral a uz experimentoval v sezone
Kleenex tak tak rok je gut ale mesic je na vesak:-))))

25.01.2008, 18:59 |
Tipo jako Lada-???
fakt nevím co a jak?
kdy bude vše jasný?
já už to chci dodělat.

25.01.2008, 19:00 |
Tipo jo Kleneex už se vracíš?
Tipo z SW udelas kvetinac a bude ostatni udelaj to samy a muzem soutezit na Zahrade cech:-))))))
Lada362 tak jo to mam kousek
a ze jich bude 8*12" JBl kvetinac 2*15" RE MT kvetinac 1*15" DD 9915 kvetinac 1* 18" Hertz kvetinac 2* 10" kicker soloX kvetinac/ a ty sou klonovany sou hranaty velka sance:-))/ a pak naky ty obyc drobecky:-)))))
jeno pro vyjasneni aby mi zase kazdej nepsal po jednom na ICQ:-))
stock A – 1- 15 nebo 2- 12 nebo 3- 10nebo 4- 8 / maximum z 1 zesilovače (nebo 2 monoblock zesilovače) – schválený produkt vyjmenuje dB 1F 1BAt
stock B – 1- 18 nebo 2- 15-nebo 4- 12 nebo 6- 10 nebo 8- 8
maximum 2 zesilovačů (nebo 4 monoblock zesilovače) – schválený produkt dBdrag 2F 2BAT
obe kat maj povoleny steny podium a nastartovano sfinale maji jen v USA
schvalene zesilovace budou zverejneny udelaji nejakou tabulku dle cen a vykonu
takže je velká pravděpodobnost že street stock u nás nebude.
jezis uz zase kdyz to neni jeden je to dalsi:-)))ctes???Parku nestvi mne
pokud bude mit nekdo 2 zesiky ktery budou na seznamu je ve stoku sakra
ty schvaleny zesiky zalezi na cene vykonu a dalsich faktorech 100% se mezi ne nedostane zenon Hifo atd ty nejvyssi modely ale treba Us blaster sony Sinul atd by se tam mohli objevit take zalezi na vyrobci muze si o schvaleni zazadat
jasně, prostě srágory budou ve stocku :-)))
znacky na seznamu budou znacky ktere podporuji DBdrag celosvetove a kazdy poradatel si muze dodat lokalni znacky ktere podporuji jeho jine znacky sanci nemaji je to kuli tomu aby meli reklamu a prodejnost znacky ktere podporuji DBdrag
znacky na seznamu budou znacky ktere podporuji DBdrag celosvetove a kazdy poradatel si muze dodat lokalni znacky ktere podporuji jeho jine znacky sanci nemaji je to kuli tomu aby meli reklamu a prodejnost znacky ktere podporuji DBdrag

25.01.2008, 20:30 |
Kleneex | Upraveno: 2008-01-25 20:30:57
hele teple parečku ja jako sragora jsem tlacil mezi sragorama vic nez ty mezi velkema klukama ;-)

25.01.2008, 20:33 |
PRESS kua člověk tady chvili není a je v tom zas bordel o:-))))
neni lada to napsal jasne 3x
:-)))
ted si mi pripomel Weineho vyrok -maly kluci budou v nove Freestyle kat a pokud vyhraji postoupi mezi Velke kluky:-)))))

25.01.2008, 20:38 |
Tipo Press:tak jak jsem si myslel,tak ted jsem asi v pr....

25.01.2008, 20:47 |
PRESS vinzek, myslím jako celkově ohledně pravidel, ne to co psal Lada
kleneex: ve stocku budou všichni se slabíma zesama, tak jsem to myslel
musis cist presne vykon zesaku neni omezen ;-)
Hotdogu psal sem ze to sou Weineho uvahy bud je omezi vykonem nebo tam budou jen znacky sponsoru
no hesky asi začnu chodit na ryby :-) a frekvencí je budu plašit z vody :-)
Ali ty s namy nejdes do souteze o nej kvetinac????:-)))
ja bych pockal co bude ted jeste udelaj kategiorii Big burger a KFC a bude to dokonaly
pravda, já zapomněl že nic není ještě oficiální a kdo není moc v obraze tak to může brát jako pravdu.
I když nevím kdo je dnes v obraze. už je takových variant že už ani amíci nemůžou mít jasno co a jak bude
nevím jestli by nebylo lepší počkat na oficiální verzi a tu dát na dbdragteam a tyhle možné varianty třeba jen neposílat registrovaným soutěžícím
to můžou a já jim budu dodávat ty nachytané ryby jinak květináč proč ne ?
JSEM PRO!

28.01.2008, 23:00 |
zdany Ali: Tak ted jsi me rozsekal... :))) Jak pise Lada Travnicek.. Sejdeme se na Zahrade Cech... ))
Tak sleduje že se o5 tabulka změnila :-)
koukam... zase vsechno jinak...

29.01.2008, 20:08 |
petis poslední tabulka je pouze hipotetická. Jenom se tam otom diskutuje kdyby to takhle bylo. jestli by byli lidi pro. Někdo je někdo není.
Ali zmenila se uz v patek:-)))
no jo já tu taky pořád ejsem a když nikdo neinformoval :-) tak až včil já

29.01.2008, 21:19 |
petis
hesky tak to je síla kde je SC :-(

29.01.2008, 23:30 |
Rocco. | Upraveno: 2008-01-29 23:32:26
tak tahle tabulka je asi nejvíc postavená na hlavu ...
ali sou dva duvody proc to sem nikdo nedal:-))
kdo se zajima vi o tom z termpra a hlida si to a kdo se nezajima tomu to nic nerekne ani tady:-))
druhej je ze je to kazdej druhewj den jinak:-))