Navštíveno 11852x

01.02.2008, 18:34 |
petis nějak mě přestal bavit tapajomat na podlaze. Hlavně proto že to místama nedrželo a rezlo to podním. někde i skrz:-) takže všechno dolu a vyvařit. Jako je to boj davida s goliašem. Hadejte kdo je kdo:-))

kdyz jsem vam to rikal ze je to na prd tak me nikdo neverli :-DD
to Kleneex: tak poraď. Co je lepší?
Ja mel dynamat extrem a furt drzi !!!
jestli nechces na DB Drag tak Brax ten je ztvrdne jako sutr ale bohuzel neni povolene

01.02.2008, 22:09 |
petis | Upraveno: 2008-02-01 22:13:20
Kleneex: no ono to drží ale jak kde. no tlumící učinek ale nic moc.
Ted skusím vibraflex nebo něco podobnýho.
A lepil jsem to tam když jsem jí koupil:-) že existuje nějakej Magic Mate, nebo Cactus Sounds pasta jsem vtu dobu neměl ani tušení:-)

01.02.2008, 22:12 |
petis sprath: jde oto kolik dotoho chceš dát. jestli jedny dveře za 10-20K nebo za 1000kč obě varianty jsou možný. Podle mýho názoru je na dB tapajomat uplně nahovno. je to jen těžký.

02.02.2008, 10:06 |
clown jako Kleenex :o))) to ze to nedrzi vime :o) ale nekteri jsou nepucitelni ...
ani na podlahu :o)

02.02.2008, 10:12 |
petis clown: ne jako fakt drží musím ho nahřejvat a pak seškrávbnout špachtlý a moc to nejde. ale nedrží to postranách a tam to rezlo:-(
drzi vzdycky kdyz nema, kdyz ma tak to planda, pada, odlepuje se, to je moje zlusenost

02.02.2008, 11:59 |
clown Route :o)))) vystizne .. :o)

02.02.2008, 14:54 |
zdany Route: Jo jo, presne tak. Kamosovi se to odlepilo ve dverich, stahnul okno a kam se mu to prilepilo... No pro nasr..ni na stazene sklo.. :))) To bylo sprostejch slov, ze by to vydalo na materskou skolku..
No já přemýšlím o dynamat original a do dveří extreme. No a díval jsem se i po jiných variantách a nevim. Na dynamat jsem už ale slyšel taky nějaký pomluvy. Jako že se to odlepuje a tak. Auto bych si chtěl ještě nějakou chvíli nechat, takže budu volit něco co se nechá fakt pořádně přilepit.