Navštíveno 5632x

# ------------ Původní zpráva ------------
# Od: <dobisek@post.cz>
# Předmět: Zajimava nabidka z TipCars.com
# Datum: 12.1.2009 19:14:56
# ----------------------------------------
# Na internetové stránce www.tipcars.com jsem našel následující inzerát vydaný
# Vašim autobazarem/autosalonem, o kterém bych rád získal bližší informace.
# BMW E61 530d Touring kombi/5
# rok:2004
# naj.:180000 km
# cena:525 000 Kč
# Dobry den,
# je nejaka sance , ze se v budoucnu snizi cena ?
# jde mi o vuz prave v teto barve, cena co uvadite je vsak velmi moc vysoka
# oproti ostanim i ve vybave. proc tak vysoka cena.. dekuji za odpoved
#
# Děkuji
#
# Richard Dobisek, 6048210007, dobisek@post.cz
#
# Zaslano z TipCars.com
#
#
#
Tak kecam :o) prohlizel jsem to jen v letu, tohle je jiny auto :o)
Paneboze..co to je za debila??Chce kupovat auto za pul mice a nema 10kc na telefon...Kua ja todle asi nikdy nepochopim..

21.07.2009, 13:47 |
OMEGA Hledal jsem ten mail v diskuzich, abych zjistil co je to za curaka nasel jsem to tady:) Takze dalsi k pobaveni:
Na internetové stránce www.tipcars.com jsem našel následující inzerát vydaný Vašim autobazarem/autosalonem, o kterém bych rád získal bližší informace.
Volkswagen Passat 2.0TDI 103KW koupeno v ČR kombi/5
rok:2006
naj.:130000 km
cena:299 000 Kč
Dovolte mi prosim komentovat Vas PASSAT drahe se mi to zda az prilis. nevim proc stary ojety passat se prodava
stale za takovehle ceny, kdyz cena noveho klesla + dalsi zvyhodneni. Verim, ze krize teprve prijde nabere na sve sile a ta cena bude muset podstatne teprve klesnout.
ja toto urcite nikdy koupim nemusim jen mi doslova nasere nezlobte za (muj tento vulgarni vyraz) videt takovehle inzeraty. cekate jako ta obrovska
mnozstvi passatu co jsou na internetu za 300 000,- v nadeji, ze se jednou prodaji? Vse jsou to auta ze kterych bude casem uplny bezcenny srot !!!
Děkuji
Michal Dobiš, 7771137881, dobisek@post.cz
Zaslano z TipCars.com
Ani cislo neda, mrdka jedna.

21.07.2009, 13:50 |
clown :o)))

21.07.2009, 13:58 |
OMEGA Jo fakt borec, asi to potrebuje psat aby se mu postavil ci co fakt jsem ten mail nepobral :)
omega: takovym se jen smat :)
Že si dá tú námahu reagovať kokot jeden na plachtu vyjebaný...
podobných zmrdů a zoufalců mam v telefonu uložených celkem dost, zajímavé je sledovat reakce, když mi volají na jiné auto a navážu na náš předchozí hovor o předchozím zcela jiném autě (paradoxně si pamatuju takovýhle kraviny dost detailně), které nemohli z "objektivních důvodů" koupit, ale mají 100% zájem o tohle :-)
CV :- )))) tak to musí být dobrý zábava