Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to:Tuner křížek 2

o Navštíveno 2861x o
o 17.01.2009, 00:16 | Kesam
Reaguji na tenhle tvuj příspěvek
16.01.2009, 11:08 | Tuner#2
Kes@m: No tak hlavně že ta Tvoje Fiesta je o mnoho bezpečnější :-) Asi před měsícem měl švagr vyvařovat jednu Fiestu a když sundal blatníky, tak nebylo na co vařit a nakonec to kvůli nesmyslné ceně za opravu nedělal.

o 17.01.2009, 00:25 | Kesam
Fiesta kterou mám je z roku 96 je to v podstatě po 1 majitely jelikož jí fotřík kupoval new takže tady moc nedělej pasky a nesrovnavej to ze škodovkou z 88 a že tvuj kámoš někde něco nemohl přivařit. Tomu věřím že to nešlo,ale jde o to jask se k tomu autu taky lidi chovají to auto ti neschnije když si pod něj jednou za rok v lete lehneš přejed ho drátákem a natřeš to aspon 2 vrstvama rezistynu.Když na to auto sereš a necháš si ho schnít na sračku tak je to jenom tvoje chyba že tady testujou nějakou starou škodárnu a ja tam napíšu že je to pojizdná rakev tak se hned nečil:-) vím jak fiesty vypadaji se neboj je to vidět deně jenže ty hnijou na lemech a starši ročniky MK3jek u víček nádrže.
Dneska jsem byl u automechanika jen tak nastavyt lem na fiestu která je o tři roky mladši než ta moje a v takovém hrozném stavu ji určitě nemám jak se ktomu kdo taví tak to má.
o 17.01.2009, 00:27 | Kesam

foto k příspěvku  od Kesam

o 17.01.2009, 00:29 | Kesam

o 17.01.2009, 00:30 | Kesam

o 17.01.2009, 00:32 | Kesam
Měnil jsem na ní akorát zadní lemy po 10 letech chycené byli tak jsem je měnil jsem si je nechal tahat tak jsem dával new nic víc.Mě se tvoje škodárna páčí je pěkná nic pro ti ní.
Ale nejni fiesta jako fiesta.
o 17.01.2009, 00:55 | Tuner#2
Kes@m: Já se nečílím, jen jsem konstatoval fakt :-)

Aniž by jsi něco o těch autech věděl a věděl jak byl nesmyslně proveden ten test a porovnání s autem o kategorii výš, tak tam napíšeš, že to jsou pojízdné rakve. To je fakt vysoce inteligentní a je vidět, že jsi jedna z těch ovcí ve stádu. Přečti si to co jsem napsal nakonec, to co napsal zazaa, Samantus a další a možná pochopíš...

Co se srovnání týče, tak moje "rakev" je z roku 86, takže o 10 let starší a byla v +/- stejném stavu jako Tvoje Fiesta, tak nevím kde je ten pokrok :-) A ta naprach schnilá Fiesta byla 92 - 3. Samozřejmě je to o údržbě a počtu najetých km a podmínkách při kterých to jezdilo, ale tím spíš nechápu Tvůj nesmyslný příspěvek a navíc proč ho řešíš ještě tady vzkazem.
o 17.01.2009, 01:56 | Kesam
Tuner#2: nic proti tvé žlutce je pěkná ale ntvrd mi že by dopadla huř nebo stejně jak škodovka z 86.
o 17.01.2009, 01:56 | Kesam
Tuner sory mám jich 8:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3442 sekund.