Navštíveno 3296x

www.extrem-audio.cz nevíte kdy bude eshop?
doladuji se posledni detaily pred verejnym spustenym
stranky se kazdy den meni
pokud neco potrebujes staci napsat pres hot-line
zasilky i firma funguje stale
kral007 : díky chtěl sem se kouknout jen na eshop
a zajima Te neco konkretniho?
Chtěl sem se kouknout co maj.
P.s kolik u vás stoji Instalace SPL soustav pro ty, kteří chtějí cítit basy s velkým akustickým tlakem.
Jen zapojení atd...soustavu mam
krome noname veci a tezkyho low-endu delame vetsinu znamych veci
cena za instalaci se odviji dle prani, provedeni, povrchove upravy, slozitosti a pouziteho materialu
Luda umeji dobry bedny -otazka co je u tebe velky akusticky tlak ???????????
jinak doporucuju prinest sebou nejakou svacinku -)))
velky akusticky tlak je u mě 156Db+
:-)))
156dB na frekvenci nebo na pisnicce?
pak zalezi na aute, komponentech, napajeni a instalaci pokud che nekdo takovou brutalitu :-)
156 na pisnicce se obavam ze by to nechroupnul ono na 40 hz by se asi uz i posssl
na frekvenci 156 a na písničce cca 120-140 by mohlo stacit:-)

03.04.2009, 12:49 |
pepe689 | Upraveno: 2009-04-03 12:52:30
-))))) tak si priprav tak 100-150 tisic zadna bedna ktera tlaci nehraje
a vidim to na db dragu -)))a jestli je u nekoho bass 70-80hz tak sorry -)))))ver mi ze vim o cem mluvim a par kluku mi kloem 149db skakalo z auta na bednach ktery byly ladeny jen na hrani jo a za dalsi pocitej celkem s velkou vahou cca 150-200kg na vic - a to ubiram pac jen baterky jsou kolem 80kg aby ti to hralo -

03.04.2009, 15:41 |
petis nedá mi to nenapsat:-) 156dB z běžnejch komponentů? tak nato si počkám:-), a chci to vidět na vlastní oči:-)
proč běžných komponentách chci dělat něco na db drag a zvlášt na osobko:-))

03.04.2009, 19:16 |
petis :-))), tak se trochu rozepiš. z jakých komponentu chceš vyloudit 156dB, jaký máš auto, napájení, tlumení.

03.04.2009, 22:06 |
clown petis :o))))
brzy to bude ztraceno v prekladu .., ale bojim se, ze se to bude motat kolem bezne dostupnych Hifo a spol. :o)) takze SciFi
NN MÁM V PLÁNU Fi BTL 18 a Hifonics XX Maxximus

05.04.2009, 12:41 |
petis Fi BTL je ''stejný'' jako Re Audio. JE to dobrej woofer, ale jsou lepší. Hifo Maxximus. není zlej ale je hodně nenažranej. jsou to dva 5kW boardy vsobě. Takže jestli budeš chtít aby to něco vydrželo tak jedině 18V, když na 12V tak to nebude snadný. ale itak necháš na baterkách minimalně 50K:-) nemluvím o kabelech. Ale i tak to pořád není záruka 156dB:-) NAto je třeba spousta práce:-)
JJ jasně že na 18V jinak to nemá cenu.Na Maxximuse sem koukal ale nevim no to BTL mi prijde ,,hezčí´´:-))
jinak vim baterky sou drahy ale to se nejak dá.Kabely nejsou problem.Bude to chctít alternátory atd..Jénom se nějak táhne dědictvý:-(((