Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Arnie_one

o Navštíveno 3523x o
o 25.10.2009, 18:24 | StreetFighter
A-O: pardon? za koho mě máš? já nemám kód k rádiu, které kámoš koupil již z druhé ruky a tvá reakce je "bůh ví kde jsem ho vzal"?

Zřejmě jsi na omylu pane...
kód k rádiu jsem neměl a protože ho rádio po mě nikdy nechtělo, nehledal jsem v tom žádnou vědu - nicméně putovalo několikrát z vozu do vozu, čili jsem měl 100% odzkoušené, že je bez kódu i po odpojení.

Takže si mne evidentně s někým pleteš. A plechovej rámeček jsem taktéž měl - viz link:
[ Link ]

my jsme se bavili, pokud si dobře pomatuji o 5500,-Kč....a dočetl jsem se, že to měl snad odblokovávat (Pavel_528?)...

nemusíš se čertit, k inzerátu mi to prostě přijde OK, tvrdit 10k mi prostě přišlo dost, tak jsem se k tomu vyjádřil....nic víc....

o 25.10.2009, 20:01 | Arnie_one | Upraveno: 2009-10-25 20:09:33
Mas kratkou pamet, tuhle nesmylsnou diskuzi jsi vyvolal ty ne ja.

1) JE ti kulovy po tom kdybych napsal 20 litru

2) plech ramecek k tomu nebyl pac si ty bordelar ho nenasel ! jinak Sonackej stal 900,- Kratka pamet ale to neva !

3) Pavel528 to nedelal, spatne ctes, neposlal sem mu to, pac to nikdy nedelal musel by to "ZKUSIT" (tento typ)

4)Tvdit ze slo z auta do auta, z odpojenim bez kodu je od tebe pekna svinarna ! Tohle radio ma kod po odpojeni tudiz jedno vyndani a nazdar chce to kod. TO by ti tady na AHC potvrdilo asi vic zainteresovanejch lidi.

5) Odblokovani probehlo na zaklade S/N cisla a vygenerovani dalsiho cisla ktere se zada pomoci kodu na radiu. Tohle me stalo 50 Liber
[ Link ]

6) s cenou si nechtel hejbat ty , az jsi skutecne prisel na to, ze to chce kod, coz se z tebe linulo velmi pomalu slevnil si na 5,5.

7)Kryt na radio plastovej stal 950,- (imitace suplikuú

7) pocitat umis 5,5+1+1,75+0,95=9,2 temer 10K

TAKZE NEVIM PROC BYHC NEMEL BYT NASRANEJ. KDYZ TA CENA JE TAK, JAK SEM TO NAPSAL.

Nemam nejmensi pocit napsat neco co neni pravda a nekoho ojebavat.

Vubec nechapu cim chces tohodle dosahnout, jenom toho ze to od tebe nebylo koser

PS:
Jenom doufam, ze sem nekomu neudelal skodu, ze sem to radio koupil bez niceho, v radiu byly fotky Golfa 2 bledemodre barvy z prazskyma cislama.

Doufa, ze ti tohle jako vysvetleni staci proc sem napsal 10K i kdzy ti po tom je totalni HOVNO.

END tyhle diskuze o ospravedlni, nema to smysl.
o 25.10.2009, 21:08 | StreetFighter
1) to sice ano, ale tahat AHC za nos není moc košér...
2) kdyby jsi otevřel uvedený link, tak jsi našel, že rámeček mám :D
3) netuším, pouze jsem tehdá četl, pokud jsi byl pozorný, já jsem mu za Tebe psal, o jaký model se jedná..
4) nesmysl, tahal jsem ho z Hondy do Mazdy 323, pak chvíli ve Vitaře....kod to 100% nemělo, nemám zapotřebí si za "pár korun" dělat problémy
5) věřim, přes SN to občas jde, v tomto případě asi nákladnější - není to model, který se objevuje denně
6) ano, poté jsem slevnil, protože kupní síla nebyla taková, nakonec šlo někde 5,5k
7) imitaci jsem nikdy neviděl, je mi to jedno - nepotřebuju
7 podruhé ) koupil jsi za 5,5k s kodem? a 1,75k dal za odkodovaní? nechapu proc jsi teda ohrnoval noc na 6k ode mne...

jinak pro tvojí info, koupil jsem si nedávno na Ebay další M9900, mám k tomuto rádiu vztah - přišlo zabalené v krabici, vytáhl jsem jej, strčil do zkušebního boxu a BEZ KODU maká......

mám Ti snad natočit Video, že mám M9900 již třetí v řadě a bez kódu?

nezlob se na mě, ale tvrdit mi, že jsem přišel na to, že má kód a poté slevňoval a prodával zakódované, aniž by jsi rádio osobně viděl, mi přijde dost ubohé...

teď to po Tobě tak čtu - nepleteš si mne náhodou s někým jiným? Přijde mi, aspoň dle tvých textů, že žiješ s tím, že tu M9900 co máš v Omeze jsi koupil ode mne.....?
o 25.10.2009, 21:28 | Arnie_one | Upraveno: 2009-10-25 21:32:54
Hele tohle nema smysl resit. Ty to vidis jinak ja taky.

Napisu ti to jeste jednou.

Nelibi se me, ze pises do myho inzeratu veci, ktery s prodejem nemaj nic spolecnyho. Je moje pravo (to jsem si zaplatil) psat veci ktery chcu.

Je to stejny jako by jsi koupil auto za 50 a obratem prodal za 100 a nekomu si vynadal tak takhle ne !

Dle toho co pises ani nevis jestli mam radio od tebe, coz me teda dostalo.
Pokud to tak neni, tak tohle psani uz vubec nechapu.

Tady mas uzivatelsky navod je tam ten kod to jen pro info ne hadku.

[ Link ]

I ja muzu natocit, ze to kod chce.

Vzhledem k tomu, ze jsi se teda takhle chytl myho inzeratu, nevim jestli to radio je teda od tebe kdyz pises, ze mas bez kodu.
CO ctu tvuj inzerat tak tam nemas dalku a tu ja mam, ale zase ne ramecek.

foto k příspěvku  od Arnie_one

o 25.10.2009, 21:35 | StreetFighter
s první větou souhlasím....

jen mě zarazila ta cena, když jsem si vzpoměl že jsi ho ode mne chtěl za cenu téměř poloviční...

vím, že do rádia jde nějaký kód nastavit, co si ještě matně vzpomínám...nikdy jsem jej nenastavil, neměl jsem důvod...

Počkej, teď jsem teda úplně mimo....Ty máš M9900 ode mne? Cože? Kde jsi jí kupoval?
o 25.10.2009, 21:40 | Arnie_one
No to ja sem taky mimo, pokud pises ze mas ramecek a radio nechce kod tak je to divny. To bych potom byl sam proti soe koupit za 6 bez kodu, kdzy jsi mel za 6 funkcni.

Ja koupil radio bez ramecku s kodem a s dalkou nic jineho,

Uricte sem psal kazdymu co nabizel m9900 takze i s tebou sem mluvil. Mozna sme si nerozumeli, ze ty jsi kod (nemel nastaveny) a tudiz jsem si myslel ze jezablokovany. Proto sem to od tebe chtel za co nejmin.
o 25.10.2009, 21:41 | StreetFighter
měl jsem i manuál vytištěný, ale nemám ho u sebe.

tak jsem se ještě začetl do manuálu z tvého linku, dle toho, co tam píší, jsem pochopil, že nové rádio nemá přednastavený kód, čili tam někdo musí něco nastavit a od té doby jej chce, případně lze pak vymazat....
o 25.10.2009, 21:42 | Arnie_one
Je to jak pises, moje radio uz melo nastaveny kod. Ale manual jsem k tomu nedostal jen holy radio bezniceho.
o 25.10.2009, 21:45 | StreetFighter | Upraveno: 2009-10-25 21:46:36
tak já risknu, že ze mně tady na foru nechceš udělat debila a nepotvrdíš to, pokud to není pravda....

prodával jsem M9900 v Hradci u Mc Donald's, dvoum týpkům, ovšem čím přijeli, už netuším...byl jsem tam červenou Hondou, nebo černou Mazdou 323, bylo to někde večer, byla již tma....

měl jsem na Tebe i uložené číslo a jednání mezi náma bylo řekl bych "přátelské"....seděl jsem v autě před diskotékou, kde jsem vykládal kámoše a kecal jsem s Tebou....

kód jsem neměl - ale ani to žádný nechtělo, bylo to moje "putovní" rádio - bez M9900 jsem nejzdil fakt nikam....když jsem si půjčil auto, nebo vzal své druhé, tahal jsem rádio - kluci mě měli za pacienta :D
o 25.10.2009, 21:51 | Arnie_one
Ne ne :)

Presne tohle s diskotekou jsi me rikal. Ze je to dobry radio ktery zaujme kolemjdouci :) ale tohle jsi me psal v ICQ. Radio me dost zajimalo, takze jsme spolu o tom dlouho mluvili. Myslim, ze jsi me psal, ze chces nejaky radio Alpine nebo ze mas a proto tohle prodavas.

Moje radio jsem dostal postou na dobirku. Jinak Hradec je ode mne 100km a celkem bych se pro to projel. Jelikoz vis ze mam Omegu, tak ta by se dalo tezko prehlidnout. A me by jsi si zapamtoval skoro 120kg zivy vahy neni malo.

JE to jak rikam ja, moc jsme si nerozumeli kuli kodu a nakonec jsem ho nebral od tebe, ale od nekoho jineho. Dle toho co pises to tak vypada.
o 25.10.2009, 22:02 | StreetFighter
mno, tak vidíš....tak alespoň vidíš, že jí ode mne nemáš ;)

tak jsi mne pouze nepochopil ;)
o 25.10.2009, 22:06 | Arnie_one | Upraveno: 2009-10-25 22:07:26
No tak to sem te nepochopil. Me se nelibilo, ze ma cena je jasna co sem za to dal.

Cili nedal sem 5,5 co pises ty nejsem dotycny pred MCdonaldem. Proto jsi psal do inzeratu a myslel jsis, ze jsi me to prodal za 5,5 funkcni :)

Bohuzel ja dal skutecne 5,5 za bloklej kus + ty veci kolem :(

Jak rikam, tim ze jsi rikal ze kod nemas, tak jsem ho nechtel nebot jsem si myslel ze tvuj kus je zablokovanej.

o 25.10.2009, 22:38 | StreetFighter
v pořádku, hlavně že se vysvětlilo :-)

mám teď další, schovanou, až bude nálada, vytáhnu jí....mám rád veškerý tyhle "černý panely"...od M630 po M9900 i Chameleony od JVC...
o 26.10.2009, 06:17 | Arnie_one | Upraveno: 2009-10-26 06:23:02
Zrejme uz vim od koho to bylo, sehanl jsem jej na konkruencnim foru (autohifi......)
Nedalo me to, celkem me to vrtalo hlavou, kdyz jsi to nebyl ty.

No kzadopadne ted tvou reakci aspon trochu chapu.

Jinak ty radia jsou moc pekny o tom zadna me se vic libila m1000 kterou jsem mel predtim.

o 26.10.2009, 21:37 | Rudi
happy end :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3174 sekund.