Navštíveno 3465x

10.11.2009, 15:35 |
kucik By mě zajímalo,jestli je možnost nějaké další slevy při nákupu,když jsem na ahc:-).
Co má AHC společného a TUNING-CENTRUM.cz ? :)

10.11.2009, 16:10 |
Kesam A dle mě jsou drahý .-)
Kesame nepruď :-) Máme akce, něco je levnější, něco dražší, záleží co chceš :)

10.11.2009, 17:08 |
BALI ne,všechno je drahý:)))

10.11.2009, 18:02 |
Daryl (A)
10.11.2009, 16:02 | johanik
odpoved: Johanika :)

10.11.2009, 18:44 |
choze mě připadá, že mají ceny podle toho jak johanse4kolouzasezapad :o)

10.11.2009, 20:08 |
kucik tak třeba Rajdlos dává členům AHC slevu 10%,tak sem je jen zeptal.
tuning-centrum je drahé :)

10.11.2009, 20:41 |
kucik drahé?Tak mi někdo najděte takový pásek levněji,já nenašel.Jde o to,aby diody byly furt nahoru(když je třeba položený na stole),když se z toho udělá kroužek.
[ Link ]

10.11.2009, 21:21 |
rebel slevu ti daj když budeš supr klient a o těch cenách neznám nikoho kdo by měl veškeré zboží nejlevnějšívždy má nekdo něco nej je to obchod a tak to chdí z čeho by se platil nájem, elekt. a prodavači vid johan

10.11.2009, 21:21 |
rebel slevu ti daj když budeš supr klient a o těch cenách neznám nikoho kdo by měl veškeré zboží nejlevnějšívždy má nekdo něco nej je to obchod a tak to chdí z čeho by se platil nájem, elekt. a prodavači vid johan
rajdl ma 5% slevu tak aby nebyla mylna info na svete :-)
Ty jo :-D jsem tuning-centrum :) těm jsem kontroloval smlouvy :-D pro GE :-D
Aha, aspon uz vim, kdo se ptal na pasky, ktery udelaj krouzek, ten dotaz sem dost dobre nepochopil :))
Jinak co se týče LED pásků, tam máme hodně dobré ceny a hodně věcí je stlačeno na minimální cenu, tudíž další slevy neposkytujeme, maximálně velkoobchodním odběratelům

11.11.2009, 10:58 |
Alííí Jeden čas jsem všechno kupoval jen tam, když jsem tuzil svoje auto vším co se dalo sehnat.
Důležitá je totiž i nabídka, přístup, ochota, atd. Vždycky to není jen o ceně.

11.11.2009, 14:56 |
kucik Ty jo tolik příspěvků kvůli tomu,že se člověk zeptá,jestli je možnost slevy a přitom stačilo napsat,že ne a bylo by to hotový.
Však je tady diskuzní forum :-)

11.11.2009, 23:43 |
Midnite | Upraveno: 2009-11-11 23:44:35
johan: přístě prosímtě vem vodku (ani nevím odkud byla :D ) :D
a přesně jak někdo napsal. Klidně si připlatím stovku za to když se mnou jedná s ochotou a dobrým přístupem.
jj občas tam někdy něco zajdu koupit.. ceny neřeším, mají tam všechno, dobrá obsluha a tak.. a vždycky mám radost když tam uvidím Johanika :D
taky tam jdu jednou za cas neco koupit.Ceny mi nejak extra velky neprijdou , ba naopak.Pan mi i poradil co za zazdroj atd...:)Jen tomu panovy zavim takovy to rozplacli bily auto no:D
Radsi jedu do UL nez kupovat u nas v DC tam jsou teprve ceny :D
Midnite : heh, to byla ukrajinska mrcha, ale nebyla zla :))
No a jinak diky za chvalu, snazime se jak to jde, ne vzdy sice vse vyjde jak ma, ale to snad nikde :-)
No a jinak do budoucna snad uz pristi rok planujeme otevreni nove vetsi prodejny v UL vcetne servisu a vseho okolo, takze se tesime na navstevu :)

12.11.2009, 10:49 |
BALI johan,tak na mě pak nezapomeň,víš že hledam práci:-D:-D:-D
Balíku mechanik nejseš, takže nevim nevim :)
tuning-centrum je drahé a johan je tam si myslim malej pán na to aby mohl dávat slevy pro členy ahc jinak by to urcite s radostí dělal :))))))
:-) s TC jsem spokojenej diky klukum:o)
jj v TC delaji jen schopni lide kteri umeji i dobre poradit a kdyz sem neco potreboval nahodou v tuzingarne tak jedine k johanum -))