Navštíveno 3360x

Ještě jednou díky za dovoz PS2 funguje skvěle a hry taky super načtou se uplně ok takže jsem si konečně zapařil na konzoli teda do chvile než mi to žena zabavila.
Paczqo: nemáš vůbec za co, jistější, než riskovat přes poštu a když jsem měl cestu.....jsem rád, že jsi spokojenej, jinak s Paczqo-em super domluva, včas na místě, jen sorry, že jsem Tě táhl takhle kus pěšky :o(
mimochodem, kdyby byl zájem o nějakou hru, zítra možná pojedu zas, dneska mi to nestačilo.....já totiž od těch závějí jezdím skoro denně do HK a stále čekám na další fičák, chci být mediální hvězdou :D

17.01.2010, 18:38 |
Rudi že tys na sebe tu novu zavolal sám :-DDD
Rudi: LOL, v tu chvíli se mi hlavou honily jiné myšlenky....
PouličníBojovník: Zdar chlape, jakpak to vypadá s těmi hrami pro mě, došel ti mail?? BTW bydlím cca 30km od HK, takže pokud jsi je ještě neposlal, můžeme se domluvit na osobním odběru... :)
V pohodě nebyla to dalka aspon jsem si úprotahl kosti. :-)
Jinak z her ted shanim akorat Gran Turismo 4 a zatim se mi nedaři nebo je to za raketu.
Paczqo: GT4 mám, mohu jen doporučit, pokud bys chtěl nový, umím za cca 450Kč... :)
unregistered:no ja chci použite tak do 300,- kč ja nejsem nějakej pařan ale i tak to hci zkusit aspon na chvili

30.01.2010, 21:15 |
Rudi zkus aukro