Navštíveno 3279x

čus, hele kdyby někdo měl cestu od vás kolem práglu tak ho za mnou pošli , mám tu pro tebe pořád ten notes akorát se nemůžu dokopat na poštu nehledně na to že to beztak je lepší poslat po někom at to pošta nerozfláká :)
zdarec. Už jsem na to zase zapomněl :-)))
poptám se kolegy v práci, jestli nepoveze zakázku do němec....
každopádně bych ti dal vědět... a díky že sis vzpomněl;-)
vpoho, když někdo pojede tak to po něm pošlu ..... myslim na to pokaždý když o něj zakopnu :)
tak v pátek má jet do Gorlitzu. No uvidím jak to dopadne, a jestli bude ochotný se pro to stavit.Přez Prahu jezdí.Ještě ti dám vědět.
oki, kdyžtak neni problém to někam přiblížit :)
Tak jsem se ho ptal. Prej by bylo ideální to předat na jakési benzince na výjezdu směrem na Teplice. Jenže on tama pojede okolo 5:00 ráno, a to po tobě nemůžu chtít. Takže to budeme muset odložit :-(
Jedině snad až pojede zpátky, tak by někde mohl zastavit. že bych mu na tebe dal tel a on by ti brnkl až tam bude.
no je fakt že touhle dobou nevim o světě :) kdy jede zpátky ?
zpátky by měl jet okolo deváté+-. Na příjezdu do prahy má být nějaká AGIPka tak prej tam by to šlo.
tak to budu +- na kladně :) já se asi spíš dokopu na poštu vid :))

20.01.2010, 00:06 |
Nismo.Power | Upraveno: 2010-01-20 00:07:51
.
:-) tak to nehroť .....
stejně teď v garáži nemůžu dělat, a venku nic v tomhle počasí taky nebudu opravovat, takže to nehoří....
takže v pátek bude předáno Luke-Sleepovi v brně.... pak se spolu nějak už dohodnete :)
jj, takže dál to je na domluvě se signumem až pojede na skůtru přes mikulov;-)
díky pánové ;-)
Luku poslal bys mi číslo na Pavla?