Navštíveno 3753x

Umí někdo levně tlumiče(je to pro kamaráda, tak jsem mu slíbil že se poptám i tady) na bmw e36 318td, rv 95? Může sehnat Al-ko za cca 800/ks, kdyby uměl něko ještě levněji bylo by to super, ideálně Praha nebo V část středočeského kraje.

23.07.2010, 16:09 |
Pekys at neblbne, AL-KO dělá sekačky, a jestli chce vyhodit peníze za tyhle tlumiče, tak s chutí do toho, ale vydržej jedno velký prd. To už snad radsi original SACHS z nějakýho vraku, který mu vydržej možná ještě dýl než ty AL-KO.
Nebo zkus Cendlera tady odsud. Kdysi mi nabizel přes nějakýho kamaráda KONI STR-T za celkem super peníze. Jinak co do kvality bych ještě omrknul tlumiče Kayaba.

23.07.2010, 16:14 |
Nora Pekys: meleš sračky, nevíš o čem mluvíš
Pekys sračky nemele má pravdu, ale pokud kamarád do toho nechce dát peníze, ať je koupí, nebo tam nechá co tam má teď pokud je nemá vyteklé, bude na tom stejně, koukal jsem na Koni a ty jsou proto těm 800stovkám hodně drahy
no jeden už je prázdný a druhý do toho nemá daleko, dýl jak rok to auto asi stejně mít nebude takže asi tak. Pokud někdo umí nabídnout něco lepšího než ty al-ko (za podobnou cenu) tak sem s tím

23.07.2010, 16:48 |
Nora prodával jsem AL-KO skoro 6 let a na reklamaci se nevrátilo ani jedno celé procento. a to se jednalo o roční prodej přes 2 tis. tlumičů.
Jako Nora.
Take prodavam dily, a u tlumicu Al-ko ktere jsou vcelku oblibene i u majitelu offroadu mam nulove reklamace, coz treba o kayabe nebo sachsu bohuzel rict nemuzu.
Jinak nechapu co kamos resi. Ma nabidku na tlumice na BMW za cenu tlumicu na felicii a jeste spekuluje?
Chjo, stale to samy - kdo chce mit doma opici, mel by mit i na banany...
To že ten dotaz visí i tady je na mě - jak jsem psal, slíbil jsem mu že se zeptám i tady jestli to neumí někdo levněji. Jinak je to auto na denní dojíždění do práce takže asi tak, dávat na to podvozek pomalu v prodejní ceně auta si nemá cenu, bo vzhledem k výkonu by se stejně nevyužil.
BTW ty al-ko jsou už objednané, takže neaktuál