Navštíveno 4124x

Ahoj,
skoro bych se vsadil, že jsem tady viděl nedávno vzkaz pro pana vedoucího a dnes si říkám mrknu na to jak se vyjádřil (omylem jsem dal možná reset new) a tak si dám zobrazit vše a ono ejhle, vzkaz tady není?
Kurva kde to jsme, že se tady mažou založené topicy?

05.10.2010, 16:58 |
Daryl (A)
byl to snad tvuj topic ? :)

05.10.2010, 16:59 |
Daryl (A)
a hlavne se tebe, ani nikoho jineho netykal ne ? Proto byl smazan ... byly v nem veci tykajici se obchodniho vztahu a tim padem neverejne.
Aha, no jinou odpověď od Tebe jsem nečekal, počkám si ještě na vyjádření Rajdlose, teda pokud mě to nesmažeš :-))

05.10.2010, 17:05 |
Daryl (A)
mne by zajimalo z jakeho titulu se do toho vubec montujes ? Proc TEBE zajima vzkaz adresovany MNE tykajici se jen a pouze MNE a Rajdlose ?
To je jakoby ses ptal, proc jsem si smazal v me soukrome poste zpravu urcenou jen mne.
Predpokladam, ze odpovedi se na oplatku NEDOCKAM :)
Ono není těžké si pamatovat ty předchozí diskuze a koukám, že se nic nezměnilo. A proč se do toho montuju? Já se do toho nemontuju, jen jsem si chtěl přečíst Tvou odpověď a topic nikde :-) Kdyby tam bylo vyřešeno přes mail, tak ani nepípnu...

05.10.2010, 17:16 |
Daryl (A)
Neodpovedel jsi mi na mou otazku:
PROC te zajima soukroma konverzace mezi dvema cizimi subjekty, ktera se te ani okrajove netyka ?
A predchozi diskuse na jaky tema ? POkud sem neco nepatri, nebo to porusuje pravidla (nebo poskozuje provozovatele) pak to tu nema co delat a bude to smazano.
Takze proc te teda vlastne zajima cizi komunikace o vecech, ktere se te absolutne netykaji ?
Kdyby to bylo tak soukromé a nebo to šlo řešit soukromě, tak to nedohnalo Rajdlose to řešit veřejně, no a když už to začal řešit veřejně stejně jako v předchozích případech před možná půl, možná už rokem, tak mě to zaujalo.
To, že to Ty nechápeš je mě vcelku jedno. :-)

05.10.2010, 17:44 |
Daryl (A)
On to neřešil verejne. On pouze využil další kanal jak mne kontaktovat. Porad je to soukroma věc a navíc obchodního charakteru a tím padem to tu nema co dělat. Vzkaz byl doručen a smazán. Neexistuje normální důvod, proc by nemel byt smazán nebo dokonce bys na nej měl mít jakýkoli nárok.

05.10.2010, 17:45 |
Daryl (A)
A navíc porad jsi mi neodpověděl na mou otazku.
T2: nechci dopadnout jako TheTimo :) s Darylem uz jsme si to vyrikali po majlu, je to opravdu jen mezi nama
OT: Asi by se měli udělat slibovaný SZ :o)
cenzůůůra :-))..také jsem Tunere hledal tu soukromou konverzaci na veřejném foru :)
já to nehledal protože mě to nezajímá
ale na Darylův dotaz proč nás to zajímá si dovolím odpovědět
že jsou to vlasně reference na to jak funguješ a jak řešíš problémy (budoucí potencionální tvůj zákazník si vytvoří názor a pak tě bud osloví nebo ne )
ale je to můj názor a nikomu ho nevnucju

05.10.2010, 22:51 |
Daryl (A) | Upraveno: 2010-10-05 23:09:33
Midi: pravé ze takové kuse informace bez znalosti pozadí a dalších okolnosti jsou hrozne zavádějící a rozhodne nevytvoří ten spravny názor na věc.

05.10.2010, 22:53 |
Daryl (A)
No a thetimo, ten ma ban za to ze doposud nezaplatil. Objednal si P kvůli tomu svému kseftu s pojistkama a ani za pul roku nebyl ochoten poslat byt jen čast.
o.k.
to je pravda bez znalosti pozadí to je pro (KOLEMJDOUCÍ ) zavádějící