Navštíveno 3917x

Hele teď si mě už fakt naštval. To proto, že mám shop, nemůžu tady nikdy prodat svoji muziku? Seš normální??? Přístě trošku přemýšlej, než něco smažeš. Dám to sem znova a budu tak douho, dokud si neuvědomíš co děláš. pravidla jsem si přečetl a myslím, že je pár let znám: 6) Je zakázáno vkládat příspěvky komerčního charakteru. Bazar je určen
pro osobní prodej.
můj inzerát není osobní prodej? Je tu někde v pravidlech zakázáno, nebo nějak nařizováno jakej link se má použít? Když prodávám svoji věc, můžu si použít jakejkoliv link, není to komerční prodej, ale prodej nepotřebnýho zesáku z mýho soukromýho auta, ani ne firemního, takže s tím dej laskavě příště pokoj, nemám čas řešit takový kraviny!

12.10.2010, 11:45 |
Daryl (A)
v okamziku kdy se tim zivis .. je prodej cehokoli z oblasti tveho podnikani brano jako komercni prodej.
to v pravidlech chlape není bohužel...Takze mam rict jako kamošovi aby prodal muj zesilovac???? Nebo ti zaplatit 800 abych ho mohl prodat? :) nebuď směšnej... Takže každej den to dá sem jinej kamarád a furt to budete mazat, můžete i konnymu....
nebudu se dohadovat, prodávám svoji osobní věc, kterou nemám ani v nákladech, ani ve firemním autě. Jestli ti to udělá radost tak tam hodím link na ofiko stránky výrobce, ale netvrď mi laskavě, že to je komerční prodej, protože není. Nic na tom nevydělávám.

12.10.2010, 12:01 |
Daryl (A)
co v pravidlech neni ? Posouzeni inzeratu ?
Mi nerikej, ze v okamziku, kdy toho mas plnej sklad se nejedna o komercni prodej. Jak chces dokazovat, ze zrovna tenhle kus zeleza neprodavas ze skladu, z predvadecky nebo cokoli jineho ? Povolim ti jedno a za chvili tu budes mit kdeco kazdy tyden ? A u kazdeho napises ze je to osobni prodej ? Na to neni cas ani jine kapacity tohle posuzovat.
Jednou se tim zivis tak to osobni prodej nebude i kdyby se stalo nevim co.
Posuzovani musi byt s ohledem na objem inzeratu zde co nejjednodussi a to znamena, ze tu neni prostor na takove niterne posuzovani bez ohledu na to, ze kdyz ti to povolim, tak mi hned prijde 20 emailu jako to ze muzes prodavat na foru bez P kdyz mas shop atd atd ...
Proste ne ... a pokud mas potrebu to ojebavat pres kamose a zbytecne je vystavovat nebezpeci BANU. Treba na to neprijdem ... ale zkus si na to vsadit.
Fakt mne tohle uz sere ... nikomu se to nevyplati, pro kazdyho je to drahy, ale budou sem rvat ty inzeraty a hadat se do krve aby si to sem mohli dat ... proc ?? Pokud to nema smysl, tak to nedelej.
Mimochodem asi budes prvni obchodnik, co dela neco zadarmo (nevydelava na svem kseftu). Haloooo ...
Nehledej zpusob jak to vochcat ale delej to seriozne a poradne, pak se ti nestane, ze bys na tom prodelal.
Myslis si ze mam plnej sklad zesaku za 20 litru? Myslis si ze by me Maxx nezabil, kdybych to takto prodaval? Chces to vyfotit v mym aute? Ve skladě má někdo použitý věci????
Já říkám, že se to nevyplatí, já sem dávám inzeráty? Podivej se laskave, kdy sem se sem naposledy prihlasil, je to rok? Nebo víc? Chodím sem? Dávam sem nějaký inzeráty? Nebo tě sere pouze to, že ti už neplatím?
Kseft? zase další takovej co si myslí, že na autohifi je marže 50%? Když mě borec napsal, že ho koupí za 12, tak světe div se, je to hodně pod nákupkou, to bys sám mohl vědět. Takže co kde vydělám? Asi jsem teda první obchodník ,co se chce zbavit svojí muziky, protože ho to už jednoduše nebaví. Kolik takových lidí tady je? Kolik lidí potřebuje zase kufr atd atd? Seš zaujatej, že to není možný, prostě prodám ten mono, nic jinýho už nemám, nechodím sem atd, tak nechápu v čem máš problém!

12.10.2010, 15:44 |
Daryl (A)
Mas eshop, obchodujes s tim. Novy, stary je to jedno.
Neresim tyto pripady individualne, pac bychom vsichni nedelali nic jineho.
Kdyby mne sralo jen to ze mi neplatis ( stejne jako miliony dalsich) tak bych se z toho zblaznil. Mne sere jen to, kdyz nekdo vydelava na mne nebo moji praci aniz bych z toho neco mel.
Abych to teda vysvetlil polopaticky:
jsi prodejce, dokonce jsi mel (P) a tim padem jakykoli prodej pribuzneho zbozi je povazovan za komercni. Toto pravidlo se vztahuje na kazdeho bez vyjimky a nedela se zadne idividualni posuzovani.
A problem mam teda hlavne v tom, ze pokud bych mel delat vyjimky, tak mi to cely padne na hlavu.
A to pominu poznamku, ze jsi tu byl naposledy pred rokem a forum te uz zajima jen jako bazar - misto pro prodej.