Navštíveno 4717x

Všiml si někdo ze zdejších majitelů Iphone, že odedneška nejde jaksi budík ? Ví někdo kde je chyba ?
[ Link ] jinak co mas za soft? me na 3.1.2 budil normalne.

01.01.2011, 15:59 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-01-01 17:00:49
ja ti nevim me na 3Gcku dneska vzbudil budik o 7mi... pac sem si ho zapomnel vypnout takze nevim :-D

01.01.2011, 16:03 |
TROY
mam 4.2.1 a koukam, ze v tom teda aspon nejsem sam :)

01.01.2011, 19:46 |
Syrup ajo, ted jsem to zkusil a nic!
Stačí nastaviť na opakovanie a bude fungovať, chybička se vloudila no :-)
ale prej 3.ledna se to nějak samo zas převeksluje a fungovat bude. mě na 4.1 taky nebudí (pouze když to udělám jako slim)
3.1 a porad jen na opakovanej :-)
OS4.2.1

03.01.2011, 11:29 |
Augi chi chi... promiňte, neovládl jsem se ;-)
Cha, cha :-) sorry taky sem to neudržel
nemate si tam rvat porad novy softwary... ja mam 3.1 a 2.1 a fungujou porad dobre... bezproblemu budi i vsecko sotatni ;-)

03.01.2011, 19:52 |
Bucci máte mít androida... ten budí jak víno :-)
2 Bucci: a to je tak všetko... :-D
nikdy nekončící flame :)
ta chyba už byla známa dřív mimochodem :)

03.01.2011, 22:39 |
Augi Nismo.Power: Takže je to vlastně v pořádku, že? :-)

03.01.2011, 22:47 |
rcman Je, to v pohodě... Naštěstí jsem si Iphona nekoupil na ranní probouzení...
Oproti tomu Androidu. Si v práci krátim chvilky hraním her. A kolega s Androidem mě tak maximálně básní o tom, jak se snažil si stáhnout ňáký hry z netu. A nakonec je stejne nerozběhnul...

03.01.2011, 22:54 |
Augi rcman: aha, tak hry jsem ještě ani na BB, ani na Xperii nezkoušel... ;-) Já tyhle zařízení mám na jiný věci...

03.01.2011, 23:48 |
rcman Augi: no, vidíš. To Já taky... Ale pro chvilky volnýho času, mě ty hry vždycky pomůžou zahnat nudu.
rcman: tak zrovna co se týká her se android hodně rychle lepší ja osobně mám v androidu asi 6 skvělých her legalně stažené z marketu a ze stranek gameloft.
Většinou je chyba v telefonu co nema vykon viz HTC wildfire a podobné od kterých se prostě nedá čekat že na nich pujde třeba lets Golf, asphalt 5, angry birds atd.. pak to ale neni chyba OS ale HW.
každopadně je docela blbé když primitivni funkce jako budík, ktera bezchybně fungovala už na telefonech před 10ti možna vic lety a neni na ni snad už co vylepšovat, má teď ve stroji jako Iphone problem s novym rokem. :-D
2 Paczqo: a ešte stále ma stál viac než hociaký Android a mám na to... ;-)))))
Slim: to neni o ceně ja jsem ho taky chtěl a mam na něj a Desire jsem kupoval na přechodnou dobu než bude Ip4 k dostani jenže ve chvili kdy byl v prodeji jsem desire už nějakou chvili použival a když jsem si dal otazku proč měnit tak jsem žadnej pořadnej duvod proč měnit desire za Ip4 nenašel.
a na motorolach budik budil jen kdyz byl tel zaply, kdo ho na noc vypinal, rano taky nevstaval :-)
Tuším jedna starší verze firmwaru Siemensu S35 měla v nabídce budík s opakováným buzením s možností výberu PO-NE ale taky v kalendáři možnost začít týden né pondělím ale nedělí. Budík při buzení PO-PA budil NE-ČT :-) A taky občas nebudil když byl vypnutej. no a teĎ se spolehnětě na výrobek, kterej vás prokazatelně jednou vypek ... ten brouk že to udělá znova tam je pořád
2 Only_One: lenže nám je to jedno :-))))
stejne vstanu v cca stejnou dobu i bez budiku :-)
a kdyz tak jde doaplikovat hromada jinych budiku
Apple Cancels Press Conference on iPhone Alarm Glitch.
"I totally overslept" - Steve Jobs later told the reporters...
:-D

05.01.2011, 11:10 |
Yawor Slim :-D

05.01.2011, 14:21 |
clown LOL