Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Tuning obchod Kladno

o Navštíveno 3711x o
o 08.08.2006, 17:13 | mychal
Kámoš se v autohifi moc neorintuje a tak jsem ho odkázal na jednu nejmenovanou firmu sídlící kousek od Loun, kde mu pomohli s výběrem cenově dostupných komponent. Dneska jsem mu jel pomoct vybrat kabeláž do nejbližšího obchodu u výpadovky z Kladna nn Buštěhrad a nevědel jsem jestli se mám smát nebo brečet. Považuju se za amatéra. Slečna za pultem byla evidentně rychlý záskok, což se dá pochopit. Po příchodu té pravé obsluhy jsem měl pocit že mu jde o to prodat co nejvíc věcí za hromadu peněz. Nazajímao ho kolik je kámoš ochotný utratit a začal mu předvádět to nejdražší rádio co tam měl do kterýho ho nebejt mě ukecal, pak camral ať nechá origoš reproduktory v Golfu Va flákne do plata ovály. Pořád ná nabízel jen to co měl v krámě, pač z toho má asi pěknej vejvar, když po zakoupení u nich je montáž zdarma, kámoše nováčka dokázal pěkně zblbnout. Nechápu proč je ten krám na Kladně tak oblíbenej. Jaké zkušenosti s tímto obchodem máte vy?

o 08.08.2006, 18:17 | Fordik
Který obchod to byl?
o 08.08.2006, 22:07 | clown
s LZ je to v pohode .. dalsi tam neznam .. :o)
o 08.08.2006, 22:09 | clown
kousek od Loun sidli RyVes .. kluci jsou taky v pohode ..
nerikam, ze neexistuji magori, ale vetsinou zakaznik fakt nevi co chce .. :o))
o 08.08.2006, 22:12 | JR
v LZ tuningu probehli mensi personalni zmeny .....
o 08.08.2006, 23:19 | clown
JR a spatny ??
o 08.08.2006, 23:19 | mychal
Nenarážím na RyVeSáky, s těmi mám velmi dobré zkušenosti. Jsou seriózní a dokážou dobře poradit i těm co se v autohifi neorientujou.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Po hodně dlouhé době jsem zavítal do LZT a nebyl jsem spokojenej. Říkal že dokážou objednat téměř cokoliv a já se zeptal jestli by mi objednal repro od Carpoweru, řekl že je už někomu montovali a pořád byly nějaké problémy tak je nakonec vyměnili za repro Magnat a pak mi začal nabízet právě Magnaty. Já mu zopakoval že chci ty Carpowery a on řekl že by mi vybral něco jinýho.

Prodavače zajímalo jakou muziku budem montovat. Kámoš mu ukázal 4k zesík a SW a řekl že už má objednaný kompa do Golfa 5. Prodávač mu začal ukazovat ovály a řekl že on by nechal v předních i zadních dveřích origo repro a ty ovály by dal do plata + 4k zes. a SW. Takhle si nepředstavuju nabídku ozvučení od firmy, která se zabývá už několik let prodejem a istalací autohifi.
o 08.08.2006, 23:30 | JR
mychal: kontaktuj me pls na ICQ
o 09.08.2006, 00:04 | Machča
jo v citolibech dobre
o 10.12.2009, 10:34 | Raji
zdarec já měl podobnej problem v LZT ne hifi ale podložky ochota 100% ale než to dorazilo tak to bylo strašný a že to neni že za týden a furt dokola ale po dodání se omluvili za zdržení takže serioznost dobrá
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.7881 sekund.