Navštíveno 3228x

27.11.2008, 12:44 |
škodovkář | Upraveno: 2008-11-27 12:53:45
omlouvám se za ty příspěvky který byly opravdu o hovně,ale nechci se omlouvat za ty který byly normal ale vy už jste mě měli tak zavixovanýho že jste mi nadávali automaticky já se budu snažit nedávat sem příspěvky o hovně a doufám že vy už mě budete brát normal ne jako hajzlíka děkuji

27.11.2008, 12:47 |
FSAL a zase :)
kamaráde, to asi nepůjde ze dne na den, udělal sis tady solidní jméno, to chce čas a rozum :o)
nechte ho být, někdy občas mele kraviny, ale občas píše kraviny co sem dáváte i vy :-X dle mého názoru.

27.11.2008, 13:28 |
Lufas | Upraveno: 2008-11-27 13:37:42
jj souhlas hlavne ze vsichni ostatni jsou dokonali:-)
to lufas: nevím,jak ostatní,ale hrdinové bývávají dokonalí :-P
Hovno se nerika, Bohumile...
aneb další příspěvek o hov** :)))
co skusit opet zmenit nick? :-)

27.11.2008, 16:05 |
Kesam njn :-)

27.11.2008, 16:06 |
Alííí Nevim jak vy, ale já se na jeho příspěvky těšim jak malej Jarda. A jsou první, který ráno navštěvuju... :o)
škodovkář: Jsi splachovací, tak co řešíš. Nikdo tě nevyhání, jen se trochu kroť, a radši 2x měř, než něco přeřízneš...
jj buď změnit nick nebo raděj nepsát

27.11.2008, 18:08 |
maxov jako tenhle jakož i ostatní je taky o ho**ě...
ALE
já mám rád tvé příspěvky a každej další...je to sranda:)
seš prostě takový správný jelito :)))
hele kamaradi, pamatujete Tanzena? uplne to samy.... nejdriv prudil, pak se omlouval, kde je mu dneska konec :O))
H-Honza: Jeste jsi zapomel na puvodni nick - Dan-GTI .-)))))) Jak ho chtel JR svizt v Escu:-)))))))))))))))
Jinak nedavno jsem zahlidl od Tanzena prispevek, takze konec mu urcite neni, ale je total v poho... Uz z toho proste vyrostl, treba se to za 5 let povede i Skodovkarovi:-)))))))))))
pristich 5let bude kruty peklo :-D
Kral: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

27.11.2008, 22:30 |
Syrup Bejt tebou tak si radsi zmenim nick. Hmm, jenze ty se provaris i potom :-D
já už jsem dospěl ted někdo tu už říkal že to sleduje
LOL:-)))))) Zase perla:-)
To je ale už mooooc :-))))))

28.11.2008, 09:19 |
Pagoš Sakra :))))) Ale co, alespoň se něco děje :)
Mazec :-DD ROLF
škodovkář: zustan tak jak si je to pecka aspon neni tu takova nuda ;-)
To uz snad nemyslis vazne =o)))
Kleneex:jj,mě to taky celkem baví.:-)Mnohem lepší,než takový ty,co si vymyslí dokonalý příběh a víckrát se neozvou.