Navštíveno 2914x

Koupil jsem tu od SALLA autorádio Clarion co měl v inzerci.. Po chvilce hraní když se zahřeje, tak když vyměním CD, tak ho už nenačte, načte ho třeba až po dvacátém pokusu, někdy ani to ne. Psal jsem to SALLovi, a ten mi řekl, že o tom nevěděl a říkal, že je to asi převozem poštou. Mluvil jsem s člověkem který opravuje autorádia a říkal, že je tam slabý laser v optice a nemůže najít naváděcí stopu (oprava cca 2tis.). Říkal, že převozem to nebude a že ten člověk co to prodával o tom musel vědět. Další věc je ta, že se v tom autorádiu už někdo hrabal.. Takže bych od SALLa uvítal vrácení peněz. A pro ostatní, to píšu jen jako upozornění..
Krabice asi poškozená nebylo co? Má to rádio usb?
Krabice byla v pohodě, nepomlácená, nepotrhaná přepravou.. USB to nemá.. Hraje to jen na CD..
A zkousel jsi to nejdriv resit se SALLem, nebo jsi to rovnou placnul sem?
Jo už jsem s ním o tom mluvil.. A tvrdil, že o ničem neví..

30.11.2008, 15:28 |
Bolthorn | Upraveno: 2008-11-30 15:29:05
Sem bych to nedával kdybych se nebavil nezávisle na sobě s dvoumi oprávaři autorádií, kteří mi řekli, že o tomhle dotyčný musel vědět, že se tohle neprojeví ze dne na den.. Nehledě na to, že autorádio bylo neodborně otevřeno. Kdyby s tím nic nebylo, tak se v tom nebude nikdo hrabat.. Je jasný, že s prachama se můžu asi rozloučit.. Zkrátka jsem koupil zajíce v pytli..
Uvidíme jestli se vyjádří Sall a také jak.. Každopádně už jsem si udělal o něm obrázek takže na něj pozor.
bavit se můžeš s kym chceš ale pokud si někdy aspon viděl jak vypadá laser a jak je uchycenej tak ti dojde že za to bez problému může pošta a pokud by si někdy na hlavní poště byl a viděl jak se tam zachází s balíkama natož s těma který maj nápis křehké tak bys pochopil že takový šlupy to uložení laseru prostě těžko vydrží a proto nerad posílám rádia poštou . . .. .
nismo: To ale ovšem neznamená že za to muže pošta!!
krabice byla dobře vytlumená.. v autorádiu se už někdo hrabal, je odlomená umělá pacička co drýí horní kryt.. to není jenom tak.. já jsem posílal už několik rádií poštou a nikdy nic..

30.11.2008, 16:16 |
FSAL co vim, tak to bratrovi hralo naprosto be problemu, takze rozhodne to neni tak, ze by prodaval neco, o cem by vedel, ze bylo vadny, takze asi tak, to jak se dohodnete neni na me ...
ono hraje dobře, do té doby než máš vyměnit CD..
pokud odchází optika laseru, tak člověk kterej se v tom hrabe pozná jestli to utrpělo mechanicky nebo tim že je optika na odchodu, takže asi nebude problém se domluvit a dát to někomu nezaujatýmu...

30.11.2008, 17:40 |
SALL Jak jsem psal na icq, rádio jsem v den balení zkoušel, a nic takového jsem nespozoroval.Ted je vec zda-li mi Bolthron bude věřit či ne.Chápu jeho naas*anost, ale nejsem zase někdo kdo sem chodí měsíc a prodá VĚDOMĚ rádio které je nefunkční a neuvede u něj závady.Rádio jsem kupoval před cca rokem a nehrabal jsem se v něm, nikam ho neposílal.Předchozí majitel v něm měnil akorát lcd na panelu myslím to bylo vše.Já jsem tento problém nespozoroval, takže ted čumím jako buk.

30.11.2008, 17:58 |
SALL | Upraveno: 2008-11-30 17:59:07
30.11.2008, 18:01 |
koren JJ,jako nismo
a presne proto,kdyz uz musim neco posilat postou, tak kupujiciho predem varuju ze k necemu podobnymu muze dojit. a presne proto vzdycky posilam predem fotky z baleni, event nabizim zkousku pred nekym nezaujatym event treba natocit kratky video...
howgh
trochu OT: Bolthorn. Můžeš mě dát kontakt na borca co umí laser do Clariona za 2000,-?Potřeboval bych tu v jednom starším kousku vyměnit a nějak nikdo neumí...

30.11.2008, 18:15 |
SALL S Bolthornem jsem domluvenej na vrácení peněz, ale já mám čisté svědomí.Chápu ho udělal bych to taky být na jeho místě.
koren: chápeš, že to autorádio hraje dobře, nic nepřeskakuje atd, jen do té doby než se zahřeje... kdyby byla optika v prdeli kvůli nějakému nárazu či ráně, tak to dělá furt.. tohle je už o něčem jiném.. navíc rádio bylo dobře vytlumeno novinama.. 2x jsem posílal dvě autorádi škoda symphony, hrajou do dnes, samotnému mi přišlo už pár rádií poštou, jak jetý tak i nové z eshopu a nikdy nic.. a samotný eshopy posílají normálně poštou.. kdyby to bylo až tak horký tak to neposílaj takhle hojně, tak asi tak..
Fajn, se SALLem jsme se domluvili.. Tohle můžete smazat..

30.11.2008, 18:31 |
koren jj,chapu,neboj;-) tohle podle me nebude primo laser, ale nejaka elektronika ho ovladajici-no pises to vlastne sam... jinak docela rozdil novy vs starsi veci,ktery muzou uz byt nacnuty a posta je jen "dodela":-/
Koukam,ze se tu zase resi neco,co lze snad vyresit telefnem,mailem nebo na ICQ. Nehlede na to,ze nez se to vyresi,tak uz se delaj zavery :-((((

30.11.2008, 22:13 |
Smrada (M)
Ja myslim, ze je to jiz vyreseno, takze LOCK