Navštíveno 3049x

Nemáte u sebe někdo dva moje Carpowery Sonicy??
Předával je tam CarAudio klukum z Prahy, resp. Piwojovi aby mi je přivezly. Ale suby se někde sekly.
Kdo je má, ať se prosím ozve na tel: 777 59 77 52

07.12.2008, 18:26 |
Q byly na kanapi v recepci....
Q: no tak fajn, první stopa:) a dál?
no tam jsem je dal ja,nicmene dnes pri odjezdu tam uz nebyly...
a nikdo nevedel ,kde jsou..

07.12.2008, 20:32 |
clown no mel je Xenonman v aute .. pak je zrejme vylozil na recepci ... :o)) evidentne skvela komunikace :o)))
jojo,daly se ke Xenonmanovi do kufru kolem 12:00 v sobotu po jeho prijezdu do Zajeci.
pywoj je evidentne nekde propil :-)
kurnik ja sem jeste s kymsi zkousel jak sou mekky zavesy nekdy bud vecer nebo v noci...
ale v poledne kdyz sem se exhumoval jako zbytek lidi... uz nebyly...
Mel sem za to ze je Vinoj nekde pak nasel... :-(
jo taky jsem je tam viděl :o)))

08.12.2008, 09:53 |
Daryl (A)
odvaha nechavat venku u vchodu jen tak bez dozoru subace a jeste tak dlouho (a pres noc).
no jo kdyz je nekdo nezodpovednej, ja jsem je pavlovi predal a jak s nima nolozil za to je nemůzu

08.12.2008, 14:28 |
Q mě se do auta nevešly, tak sem v klidu :-)
no nejsmutnejsi na tom vse je,ze to proste musel slohnout nekdo z AHC....pac tam nikdo jinej nebyl....

08.12.2008, 14:44 |
Q no nejsmutnější je, jestli ten kdo přišel ráno poslední - zamknul....

08.12.2008, 14:45 |
Zephyr | Upraveno: 2008-12-08 14:45:34
Pavle to jako fakt?Já jsem teda odjížděl dřív a ani jsem je neviděl, ale nechce se mi věřit že by to někdo udělal.Nejsou třeba uklizené v kuchyni mezi hrncema? :-))))
Sorry že vtipkuju, ale doufám že se to nějak vysvětlí....
no jeste zkusim signuma,zda je nekam neuklidil,jinak nevim,kam by se podely....
Tak mi Pavle budeš následujících 30 let opravovat zesíky a co jsme si to jsme si :)
Snad jich už moc nespálim...
tak signum taky nic...
a to ty repra staly 100litru,ci kolik...ze zrovna 30let....o)))
no jinak ja te varoval,ze to nemusim dovezt....))

08.12.2008, 16:13 |
clown hmm, doopravdy necekany zaver story :o)
piwoj :)))
Ja jsem dorazil v sobotu do penionu asi kolem 14.00 a jeste tam byly, pak uz take nevim...

08.12.2008, 18:53 |
Q tuším, že tam byly i ve 3ráno v neděli
mnt ja si porad myslel ze je to nejaka sranda... to jako fakt nejsou??? :-O no jedna vec je jasny... ta banda co odjizdela hromadne jako posledni to bejt nemohla... do tech aut sme vudeli vsici... ale ja neverim ze by to byl nekdo z te bandy co tam byla! :-(
Tak že malá rekapitulace co jak to bylo, Jestli něčemu nerozumím, tak mě opravte.
CarAudio předal kdesi suby Xenonmanovi, ten je přivez do Zaječí, kde je dal Pavlovi s kterým jsem měl domluvené, že mi je ze Zaječí přiveze. Pak nevim co se dělo, ale válely se dva dny kdesy u vchodu u recepce kde ste je viděli a ošahaly (LJ) ..
Co se s nima stalo nikdo neví včetně Pavla, kterej je bohužel nebyl štonc hodit ani někam do kufru nebo do nějaký zamčený místnosti.
V neděli jsem se od Pavla dozvěděl že "suby prostě nejsou" ať zavolám Darylovi, Králíkovi, Signumovi jestli je někdo nemá, že je asi někdo vzal sebou (v dobrém (úmyslu).
JAk tohle mám řešit?
Na jednu stranu, jo - Pro dobrotu na žebrotu...
Pavel z toho nic neměl, jen mi je měl přivézt.
Ale když někomu něco řeknu že to přivezu, tak to snad přivezu a dám na to majzla aby se tomu nic nestalo...