Navštíveno 3220x

29.12.2008, 17:10 |
Q | Upraveno: 2008-12-29 17:11:53
jen abych nezasíral šestikuly příspěvek.
tak za a) tohle téma si nepřenesl ty, že ti někdo kecá do obchodu(chudáčku), takže držet hubu bys měl ty. kdybych nevedel, že si zase někde pouštíš hubu na špacír a to jak na mě tak na bráchu, tak bych se asi neozýval. ale holt se do mě obouváš, tak se ozvu, protože od takovýho blbečka si to fakt líbit nenechám.
b) to že vytahuješ chudáka favorita je sice hezké, ale kluk, kterej byl nadšenej z plečky, který ses rád zbavil - a to věděla půlka GTS se kvůli tobě zadlužil a rok s tím jezdil tak maximálně na krátký výlety. Ale to už ty narozdíl od nás nezohledníš, protože tys jen prodal a Aleš jen koupil.
Seš chytrej jak vopice, tak si to užij. Já jen říkám alešovi a říkat mu to budu dál, že to nový auto je pro něj naprosto na pí*u a sou to vyhozený peníze, který pracně šetří. holt nemá každej na 3 auta jako ty.
c) takže to shrnu. neber si do huby ani mě a ani bratra a začni přijímat kritiku když se objeví a nikoli vytahovat že někdo něco neunesl. jedinej na palici seš tady ty a tvoje neomylné ego. ale jinak dík, že sis naběhnul krásně do toho, co kde řešíš, protože o nějakém favoritu v příspěvku u šestikule nebylo ani slovo a jen sem reagoval na tvé příspěvky k těm autům. holt potrefená husa se ozve.
z thajska Q
hele Q co je to scooter ???
scooter bude asi skutr.
a skutr byl nekde skurvenej trpaslik ne?

30.12.2008, 14:10 |
Q honza je dobrej pamětník... :-)

30.12.2008, 18:18 |
Alííí Zas další diskuze, co mi uniká... :-(
Že máte furt nervy na to se hádat... :-/
Ale co je skutr vim. :-)
Ze Šumavy, Alííí

30.12.2008, 18:34 |
Q Ali to neres. Ales je kamarád, je sice občas na pěst, ale furt je to kus barrandova. no a když si dovolím něco říct, tak mě začně někdo za zádama pomlouvat. To neni dobře. Takový praktiky se mi nelíběj.
ad a) já sem nic nepřenášel, mě to bylo uplně jedno, Aleš si to auto vybral protože se mu líbilo, nikdo mi do obchodu nekacal nevim kde si to sebral, jediný kecy se mohly odehrát za mejma zádama a to jedině z tvojí strany, aleš nechtěl plečku ala favorit, kdyby ho koupil, zaplaŤpánbůh že nekoupil, tak už by nebyl mezi náma neb je to prostě blbec a byl nevyježděnej a jeden z příkladů kdy ze 180ti prostě stupidní řidičskou chybou hodil hodiny tak to by v pojezdu ala favorit apod prostě nemusel přežít, primera jediný co sem na ní kdy měl tak že to nejede na to že má 150hp ale aleš si to projel a stačilo mu to a na první auto si myslim že dobrý, pokud půlkou GTS myslíš asi tak 3 lidi tak to je smutný, pokud ti to Petr nalíčil jinak či sis to přebral nějak jinak neni moje starost .. . . . ..
chtrej jak opice nevim jak myslíš ale tim co tady předvádíš ukazuješ naprostej opak, tvoje chování je často probíraný za tvejma zádama a to hodně lidma, probírání věcí za něčimá zádama je věc lidská a každej dobře ví že jak se otočí tak ostatní ho proberou a s tim nic neuděláš. . . .. že se od mala zajímám o IT a auta neni tvoje starost já ti taky nekecám do zabezpečovaček když o tom nic nevim
ad nevim ) Petra sem si do huby nikdy nebral ten je naprosto vpohodě, ty si jedinej z ghetta s kterym si řekněme "nerozumíme" jen s tim rozdílem že já na tebe směřuju nemístný vtípky naprosto minimálně zatimco ty to děláš kudy chodíš abys mě co nejvíc očernil stejně tak jako s timhle případem kterej s tebou nehodlám probírat zde kde o tom nikdo nic neví a vědět nemusí ač samozřejmě šlo jen o to že sem prodal místnímu členovi auto a od tý doby sem terčem tvejch narážek, naprosto zbytečnejch....... pokud chceš něco řešit dál řekni mi to na sraze nebo použíj email
Co se Aleše týče tak myslim že nejsi jeho máma a nemusíš se ani trochu starat o to co si chce koupit ať už to je STS nebo nový boty , Aleš se tady k tomu vyjádří sám až se vrátí z hor.
ad c) přesně to samý můžu napsat já o tobě ale narozdíl od tebe nikdy sem neměl důvod a bohůžel tys ho tentokrát taky neměl a moh si řešit velký auto s V8 místo ubohýho plácnutí do tmy cos tam napsal

31.12.2008, 11:48 |
Q No jo, zase sis neodpustil - sem myslel. No tak je prostě jinej názor. Jsi bezchybný a největší znalec aut, motorů a počítačů v republice.
Tak takhle to asi má být.
Každopádně, nebav se laskavě o mě s nikým z mých přátel ať mi nemusí lidi z jiného konce republiky psát - co ste si provedli, ted te tady zprazil kvuli nejakymu facku a tak podobne.
Alešovi prodej třeba tank, hlavně, že dbáš na jeho zdraví a tak.
Klidně to probereme na Strahově, nemám s tím problém.
tarrance : mazec :) asi zkouknu celej film
Q : ten výrok řikáš ty, já to nikdy neřek a jak ti řikám já ti nekecám do toho o čem víš ty ...... největší nejsem a nebudu a je mi to jedno, sou i tady na ahc lidi o kterejch se s motorama radim když třeba nevim a steně tak tu je milion lidí co jako první dotaz s pc směřujou ke mě, hodně lidí na problémy s autem taky ke mě .. . . . . . příjdeš mi jako by sis myslel že když člověk má 177cm a 23let tak prostě musí zákonitě bejt totální idiot a o ničem nic nevědět....... aspon tak vypadáš
o tom bavení o tobě to promiň ale pochop že to neni reálný, jsme lidi a drbání někoho za zády je lidská věc a dělá to většina, a já nejsem taková svině že bych to vždycky začínal já já se spíš občas jen přidám..... kdyby jsi byl dokonalej jak se tu snažíš ukazovat tak by si nebyl tak často probíranej, nebudu tady řikat kdo nebo co řikal to se nesluší ale už sem toho slyšel hodně né z mojí iniciativy, proto ti řikám že tomuhle nezabráníš, pokud chceš napiš vzkaz pro všechny s tim že si nepřeješ aby tě probíraly když u toho nebudeš možná budeš mít štěstí ale prostě tak to nefunguje a každej to víme :)
Aleše probírat nemusíme , vyjádří se sám :)

03.01.2009, 08:20 |
Q víš ale moje kamarády nezajímá jak ty zdovodňuješ prodávání alešovi a komentuješ nějakýho podělanýho favorita. Tak si to laskavě schovej pro jiné.
Aleš si může poslechnout názor a pak at si dela co chce, ale jeho následné stěžování bude na pěst. Jako vždy.
prosimtě a kdo řek že sem nějakejm tvejm kamarádum vykládal něco o favoritu ? to si možná myslíš ty ale jedinej s kym sem se o tom tak možná někdy (dalekosáhle) po prodeji bavil byl míla či aleš ..... a jedinej kdo neustále od prodeje měl kydy seš tady ty takže uklidni hormon :)