Navštíveno 3005x

Kdo umí? bylo by to na 2.7 diesel, r.v. 2000, spíš asi na maila hightower(a)email.cz nebo icq (jedu ale přes meebo, tak to občasn nefachá) 212715349 díky

06.01.2009, 18:52 |
choze zkoušel jsi wustenrot?

06.01.2009, 18:53 |
choze | Upraveno: 2009-01-06 18:54:08
.
no nevim , takhle pitomej obsah dělá snad jen MB a Audi ne ?:)
a nebo terrano :)
zkoušel jsem to zadat do www.povinneruceni.cz a nic moc, wust. snad na posledním místě = nejdražší
Nechte se překvapit, další info bude dneska tak kolem poledne, snad :-)

07.01.2009, 00:08 |
Syrup Nismo: a ze vim cos mu poslal?:-))) Ja uz tam dohodil mezitim dalsich asi 5 lidi ..

07.01.2009, 01:04 |
JP Tipuju E270CDI:-)
to HIGHTOWER:
prosímtě, Kooperativa má teď do konce roku nějakou akci s vážně megaslevama.
Včera jsem si nechal pojistit povinné na VR6 (2.8 objem) a roční platba 4100,-.
tykeev: do konce roku? 2009? :-D A i kdby, kooperativu už NIKDY, prostě když máš nějaké zkušenosti, tak dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, i kdyby to u koo bylo za polovic jak jinde, tak fakt nee. Ne vždy nejlevnější je nejlepší, aneb není všechno zlato, co se třpytí
Hele schvalne, mam ted v unoru platit havarijku a povinny na fabii RS, r.v.2005, zenska, Praha, bez bouracky minimalne 60 mesicu (pred 2 rokama se pojistka pouzila pri vykradeni auta) Nevim jestli se jeste nekde zadava spoluucast, tak by to bylo 5 litru.
Muzu poprosit o nabidky, pokud tu nekdo je, kdo se tim zabejva?
Diky
jako highty kooperativu uz ani za zlaty prase a i kdyby ta pojistka byla zadarmo
to HIGHTOWER:
pardon, ne do konce roku, ale do konce ledna...
Takže pokud si to do konce ledna sjednáš, tak to máš za tuhle cenovku na celý rok :-)
a cenový rozdíl fakt brutální
to HIGHTOWER:
já tam sjednal jen povinné ručení. Tam tě to nemůže nijak poškodit ani nic podobného. Prostě ho máš sjednané a tím to končí.
Havarijku atd. budu řešit samozřejmě jinde = tam, kde mám dobré zkušenosti :-)
Tapp : pošlu na mail kontakt
Kooperativu fakt radši ne leda tam mít známý, jak když člověk nabourá havárko tak dostat love je těžký tak když někdo s koo nabourá mě tak dostat z jeho pojistky něco je těžký :))
brutální rozdíl by mě tam fakt netrápil místo 4 platim 7 a sem spokojenej :)
Pre porovnanie by som sa tiež rád pridal, kto mi spraví kalkuláciu povka a havarijka? :o)
máme u koop všechny auta a žádnej problém, ale nemám pocit, že by koop byla nějak extrémně levná
nismo: vlastní zkušenost s tou havárkou nebo ti to někdo jen vyprávěl? já jen, že jsem u koop už jednou havárku využíval a rychlost skoro okamžitá...