Navštíveno 2888x

mám prosbu na všechny co nakupují za hranicemi, nebo hodně cestují a vědí kde nakoupit...
sháníme kočárek Easy Walker Duo, netušil jsem že to bude nedostatkové zboží a objednání u dovozce bude trvat víc než 10 týdnů a to už pro nás může být pozdě a navíc věřím tomu, že venku bude stát méně než u nás ...
potřebujem:
sporťák easy walker duo
2x korbička
2xpláštěnka na krobičky
taška na rukojeť
předem děkuji všem zůčastněným

07.01.2009, 22:33 |
tappaja | Upraveno: 2009-01-07 22:34:49
samotnej za cca 590
i s postou do CR
[ Link ]
ještě doplním, že bych byl radši kdyby někdo věděl o nějakém "baby centru" poblíž hranic, nákupu v kameném krámu dám přednost ...
tappaja: díky ... jestli to je celý ten komplet co chcem za 720€ tak to je o dost levnější než u nás ... (asi to tam je napsaný, ale moje němčina není tak dobrá abych to z toho vyčet)
Asi to mas zmakly, ale tady pisou, ze je skladem a ceny celkem gut?
[ Link ]

08.01.2009, 06:11 |
Petura | Upraveno: 2009-01-08 06:13:18
jj, to je ten obchod, kde to trva tech 10 tydnu, manzelka tam volala a neco skladem maji (barvy co nechcem), jenze se chystaj na nejakou vystavu kocarku a vse co maj berou sebou ...

10.01.2009, 21:11 |
clown mno nevim kolik si mel kocarku, ale diky tomu, ze se rozpadaj snad vsechny, tak bych to fakt resil lokalne :o)
clown: tohle je první :o) a vypadá to, že situace je už vyřešená ...

11.01.2009, 13:55 |
clown toz fajne :o)
ja jen, ze si nedovedu predstavit reklamaci kolecek, brzdy,mechaniky v DE .. kdyz vidim jak se tady reklamovaly dily kocarku i v cene 30.000,- tak se desim :o)) protoze mit kocar za 30 na reklamaci a muset si poridit jeste jeden .. by mi asi jeblo :o)))
nehlede k tomu, ze v tom to dite jezdilo necelej rok, pak se kupovaly golfky .. na chvilku atd ..
nastesti ne pro double :o))