Navštíveno 3771x

08.02.2009, 15:27 |
Syrup | Upraveno: 2009-02-08 15:32:34
Pitona1@seznam.cz
Komu:
<syrup@centrum.cz>
Kopie:
Datum:
3.2. 2009 18:22
Štítky:
Zobrazit zprávu jako text
--------------------------------------------------------------------------------
raci drz zobak at ti neupadnou zubi kokote.
IQ houpaciho kone a mrtvyho psa... a zubi se pisou s Y, ty bulhare.
btw: fakt se te bojim, strasne moc.

08.02.2009, 15:46 |
TROY : - ))))) chlapec je nějakej vostrej

08.02.2009, 15:51 |
bafis 24.04.2008, 20:37 | pitona_bg
jakei je problem jste rasisitu asi
Nechápu, proč má někdo tendenci psát výhružný maily. Asi maličko pohnutá mysl no. :-D

08.02.2009, 15:54 |
TROY ale h*vno ty rasisto - to ty vše překrucuješ
:-) už dlhšiu dobu mám dojem, že to "pitona" je odvodenina od "pitomec"...

08.02.2009, 16:12 |
Syrup | Upraveno: 2009-02-08 16:15:51
vtipny co?:) Musel jsem se podelit ... hlavne doufam ze to nikdo nesmaze jakoze "nebudem ho zbytecne prudit, chudaka.."
hm....me se libi jak je tady kazdy strasne moc silnej za klavesnici kdyby nahodou doslo na ciny tak si radsi sedne do rychlyho auta a jede se domu umyt prdel.A ventilovat co kdo komu napsal no nevim
Já mám takovej dojem, že už mu hrozí vyloučení z klubu za ty kecy. Tak uvidíme:-)
a vy si myslite ze on to to vse psal jen tak z prdele? co ste mu udelali ze to psal?
i kdyz zastaval sem se tu skodovkare, tak na me serte, nic sem nerek :-)
pepe689: Jedna věc je dělat ramena na fóru a druhá věc je psát výhružný a sprostý emaily.
Jak jsem tak vypozoroval, tak pitona bude asi trochu horkokrevnější (viz. nadávky lidem, co nevěděli, že není čech), takže psal nebo nepsal z prdele, normální to rozhodně není ;-)
Či už má horúcu krv, alebo nie, mal by vedieť, že celý svet sa netočí okolo neho a nie je ani stredom vesmíru. Pokiaľ jemu a podobným nedôjde, že toto je verejné fórum, kde nosia svoju kožu na trh a musia počítať aj s negatívnou reakciou. Pokiaľ to nezvláda/jú, tak by mali skôr, či neskôr navštíviť psychológa. Lebo na tie ich vyhrážky raz niekto "zareaguje" a mladý bude mať okrem posmeškov na fóre ešte aj sánku v gipse...

09.02.2009, 15:47 |
Kesam :-) zase jo?
a pepe689 od tebe sem to necekal tadi je malo chlapu s kterim si muze clovek popovidat v klidu jeden si ti druhei aligator......nikoho sem neurazul ani sem nerikal neco spatniho driv nez on urazil mne,a verte mi tadi sou hodne takovi hovada kteri rad urazei a lizou prdel moderatorum a tak dale.....
pitona: tak hod sem co ti napsal on..
ale to je uz jedno ja nemluvil jenom o njem
že vás baví si tady dělat nepřátele
Jakej moderator a co smazal?
Ale nic, ja bych to smazal cely, nebo minimalne zamknul...