Navštíveno 3249x

13.02.2009, 22:42 |
maxov chci jen upozornit na zdejšího člena a prodejce svojeho hifi z auta
psal sem mu na zesilovač a cca sme se tak nejak domluvili,aspon sem si to tedy myslel jelikož poslední emaily bylo typu.
Kicker18:Kdyz das 1900 tak posta je na me,a je tvuj
Ja:souhlasil sem
kicker18:ahoj zatim jsi nejpravdepodobnejsi majitel :o)pokud ti to staci na 100% ti dam vedet zitra ok?kdyztak my zatim posli adresu abych to popripade mohl hned odeslat...
Ja:odeslal sem mu adresu
kicker18:dnes se mel ozval,na mailu nic,tak sem mu napsal mail jak to teda bude a jeho odpověd byla tato::::jo sorry uz je to neaktualni....byla tu neodolatelna nabidka...nezlob se
nezlobím se,ale totálně mě to nasralo vám povím
jen to sem dávám abyste si na něj dali majzla

13.02.2009, 22:44 |
maxov hlavně v inzerátu po mem mailu napsal
takze radio zatim predbezne prodane,carpower zatim je v jednani,zadni ovaly taky,jinak UP
tak co ja vim jednani kdyz uz,tak by mohlo byt s obema stranama kdyz uz se nejak domluví
hmm... beru v podtaz ;-) takhle prodavajici opravdu nejedna....
tohle by se dělat nemělo...
pokud sis to dobre neprecet tak-(zatim jsi nejpravdepodobnejsi majitel :o)pokud ti to staci na 100% ti dam vedet zitra ok)vcera jsem ti vedet dal ze tu byla vyssi nabidka nevim cemu na tom nerozumis?

14.02.2009, 10:04 |
kuja kicker18: No asi tomu,ze kdyz mu napises "Kicker18:Kdyz das 1900 tak posta je na me,a je tvuj"
Tak to uz neco znamena,ne? Nebo tam priste napis,ze to je formou obalkovy aukce,kdo da vic...uz chapes?
Ty jsi nadhodil cenu, nikdo o ní nesmlouval, takže se tohle nedělá...pokud chtěls víc, měl jsi to napsat rovnou...křivý jednání, bohužel běžná praxe.
Taky si myslím když nepíšeš cenu a chceš po někom adresu tak mají ostatní smůlu.
taky se mi stalo že jsem napsal cenu 10 .tis.plác jsem si o prodeji a hodinu nato mi volal borec a nabíze 13 ale měl hold smůlu .
Jen abys pochopil o co tu de !!

14.02.2009, 13:16 |
maxov kdyby si napsal aspon ,že někdo dal víc,třeba bychom se domluvili.jenže ty si mě řekl prd
hele nasel se clovek co my dal 2500!to bys urco nedal kdyz ten zesik new stoji ted uz nekde 2900....

14.02.2009, 13:26 |
maxov co ja bych dal nebo nedal ty nevíš.a nespamuj zbytečně,je to tak jak sem napsal
neboj uz tu nebudu spamovat,a bez se vybrecet mamince do klina,ona ti koupi jinej zesilovac...Konec

14.02.2009, 14:29 |
maxov hehe dobry:) vybrečet k mamince,ted si mě rozesmál:)
ale chápu,nemáš vychodiska,si v koutě tak brečíš ty:)
njn, jsou holt lidi, kteří mají do rovnýho chlapskýho jednání hodně daleko...

14.02.2009, 18:50 |
*DM* O 6 kil vyšší nabídka :o))) kdyby to bylo o 6 litrů,neřeknu,alespoň víme,že od Tebe nemáme příště raději nic kupovat

15.02.2009, 18:31 |
PL113 Presne tohle jsem taky zazil...ale nekde jinde.
Borec:
zitra to posilam
ja: ok budu cekat, napis az prijdes z posty at se mam na co tesit.
Borec:
ok
den odeslani vecer pisu mail jestli to teda poslal. nic...
dalsi den mu pisu ze je to od nej dost drzy neposlat to a jeste se aní neozvat...
odepsal:
sorry ja se s tim nemohl rozloucit a bylo mi blby ti to psat, kdyz jsi to mel slibeny! V tu chvili ve mne neco vybouchlo o mohl jsem se posr*t vztekem!!! Co si jako myslel?
Uplně te chapu!
Také jsem zde psal na inzerát zes za 4500kč. Majitel odepsal, že nejsem jediný zájemce a že dá vědět. Druhý den mi napsal mail, že zájemců je fakt nějak víc, ale pokud dám 5000kč, tak je můj. A teď koukám, že se ten člen pohoršuje spolu s ostatními nad chováním Kickera18 :-)
však to je něco jinýho:-D
nechápu lidi co sou kvůli pár kilum radši za kokoty.........
tak jako nejdřív si ztěžuje na silničáře a teď toto.. sakryš sakryš
Já když dám cenu, tak cena platí.. U mě platí první zájemce, bez ohledu kolik mi další nabízí, cenu jsem přece stanovil a kdybych chtěl dražit tak dražím. Nestojím o to abych si kvůli pár stovkám navíc udělal blbé jméno a pak už nic neprodal, těch pár stovek navíc by pak bylo spíš prodělečných.. Spíš mě štvou lidi, co to chtějí a když už jim to mám poslat tak napíšou že už to nechtějí..

17.02.2009, 20:05 |
Kesam Jako Bolthorn.
Já bych to taky prodal za víc a Kicker18 do mejlu nepsal,že je to 100% zadaný pro Maxova