Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To Daryl

o Navštíveno 3464x o
o 03.03.2009, 17:40 | buddha
Drobnej rejpanec.Když si konečně začal posílat maily že skončilo VIP, tak to že někdo nezaplatí prodloužení znamená že platit nechce.Nemusíš ty maily posílat každej tejden.....
Apropo čekám kdy mi zčervená nick a nic.měl by sis to trochu doladit :)
Potřetí a naposledy,i když jen rejpavě.Samolepka asi nebude co? :)

o 03.03.2009, 17:41 | Kamil
Sorry za ot, ale Daryle všechno nej k jmeninám ;-)
o 03.03.2009, 17:56 | clown
Buddha ... to mas za to, ze nekomu lezes do prdele :o))) jako s jeskynkama a budulinkem :o))) .. hele hledam sponzory .. ozvi se :o)))))

JOKE wolove :o)))
o 03.03.2009, 18:04 | buddha
350 na rok asi nestačí co?
Ty si drahá děf.a :D
o 03.03.2009, 18:09 | clown
:o)))))) jeste, ze si to neberu osobne :o)) pac bych ti jinak dluzil pomerne za dost let :o))))))
o 03.03.2009, 18:11 | Daryl (A)
:) jejda ...
o 03.03.2009, 18:16 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jojo vsechno nejlepsi :-)
o 03.03.2009, 18:29 | clown
Buddha ..
dam ti nalepku Helix .. ju ??? :o))
o 03.03.2009, 18:31 | Daryl (A)
dik za prani :)

buddha: zelbohu nebude. Ja nesmim ani tricka ani samoblepky ... nesmim nic ...
o 03.03.2009, 18:47 | buddha
Daryl:Tak k svátku ti taky pořeju :)

Možná by bylo dobrý přestat si hrát se smajlíkama a schovávat se za vtípky který málokdo pochopí.Napíšu ti tu ve zkratce proč jsem platil za členství.Spíš jsem to bral jako příspěvek na chod než nějakej modrej nick.Připadalo mi že chceš forum doladit k všestraný spokojenosti.Počínaje tím že se udělá slušnej FAQ.Není.
Pak se povidalo cosi o stabilitě a rychlosti připojení.
Podle tvých dnešních vyjádření v připomínkách mi přijde že to nevyřešíš....
To že mail si mi nezřídil i když jsem ti psal ani nemluvim.
Tak proto nechci dál požívat tak úžasných privilegií.

koukám už jsem červenej ,běžnej stádní user...díky :)
o 03.03.2009, 18:48 | buddha | Upraveno: 2009-03-03 18:48:22
Jo ještě mě napadá jako neznalého zákulisních atrakcí.Proč jako nemůžeš nic?
o 03.03.2009, 19:13 | Daryl (A)
ad1) na chod to prispelo. Forum se porad vyviji a ladi. Takova prace nema konce a myslim,z e za ten rok se hodne zmenilo nehlede na to, co se zmenilo od pocatku. Jestli mas konkretni problem ci pripominku, sem s ni.

ad2) FAQ nema kdo psat, nikdo nechce a nema zajem ? Mas ty ? dam ti moznost. Aplikace (cast webu) je pripravena uz dlouho. Ja bohuzel nejsem profesional na autohifi abych to mohl psat. Kazdy rika, ze by to bylo dobry, ale nikdo neni ochoten napsat ani carku. Ty 2 nebo 3 nehotove obsahle clanky o kapacitatorech co sjem dostal jsou na FAQ nepouzitelne. Je to smes chemie, techniky a fyzikalnich vzorcu u kterych jsme usnul v pulce.

ad3) stabilita a spojeni jsou na nejvyssi mozne urovni. TO co se resi v pripominkach s tim nema nic spolecneho. To je jinej problem, ktery nevyresi mozna ani system za milion. To se resi jinak a vice mene to se strankama jako takovyma nema nic spolecneho. Je to ve webhostingovem systemu, na kterem to bezi nebo jeho casti. A narovinu rikam, ze neco jako vymena systemu anbo prestehovani jinam by byl navrat do paleolitu.

ad4) kam jsi mi psal ? Maily jsem zrizoval kazdemu na pozadani. Stacilo napsat. Jedine co, tak presmerovani (ne schranky) se ztratily pri poslednim presnu autohificlubu na nove pole jak jsme psal v pripominkach. A jak rika moje babicka: ".. lina huba hotove nestesti." . POkud mam neco zaplaceneho a nedostanu to, tak se toho dozaduju. Nevidim, zebych od tebe mel neco ve schrance, v mejlu, na icq, na skypu nebo mobilu. Mail je jen na pozadani. MOhlo se stat, ze jsem mail prehledl, nebo mozna zapomel pokud jsi ho posilal ale stacilo se pripomenout.

Ze nemas zajem o VIP chapu a nic proti tomu nemam. Pokud jsi nechtel nic z tech privilegii, ktere VIP nabizi, tak jsi o nej nemusel zadat a stacilo poslat prachy :) Tak nejak jsem nepochopil, co jsi vlastne od VIP cekal ?

zakulisni informace ? BYl jsi posledni rok na marsu ? Spor ohledne loga te minul asi kosmickou rychlosti.

jak tricka tak samolepky jsou vyobrazenim loga na ktere si narokuje autorska prava nekdo jiny a ten mi zakazal ho pouzivat jakymkoli zpusobem. A nez se dohadovat, tak radeji na to seru. Stejne to byla jen starost a srani a hovno z toho. Jestli sis platil VIP kvuli samolepce, poslu ti zpet tech 30kc, na ktere to vychazi.

Pro ostatni: nehodlam tu znovu rozjizdet debatu kolem loga. Zdrzte se pripominek a nemistnych poznamek.
o 03.03.2009, 20:48 | buddha
ad1: ok
ad2: pošli kostru toho co potřebuješ mít za články.Těžko se píše něco co nevim jestli někoho zajímá.Myslim že když pár lidí co znaj uvidí tvojí iniciativu tak zase takovej problém to nebude....
Ve finále to vidim tak že ty články stejně posloužej i tvým zájmům,takže prvotně starat a případně prudit ty co slíběj a nedodaj bys měl ty.
ad3: radši no comment....
ad4:měl by to bejt rok starej mail.neřeš,neni to tak důležitý.

ad tvoje ironická poznámka: když tomu nerozumíš tak,napíšu to jinak.Očekával jsem od toho to že to dá trochu lidi dokupy.Mimojiné ti to mělo vyprofilovat lidi který ten web zajímá.A kdyby doopravdy zajímal tebe , myslim zajímal nad rámec toho jak ti to funguje teď ,tak bys ty lidi oslovil třeba s oním FAQ.

Ohledně loga ti rád vyhovim,je mi uplně u zadku včetně samolepek.
Jestli si mě pochopil a máš zájem tak mail určo znáš,icq taky neni tajný.
o 03.03.2009, 23:16 | Daryl (A)
prudit neni koho .. vsichni jen prudej, ale nikdo nechce delat. MLuvime o FAQ (otazky a odpovedi) ne o clancich. JInak te odkazu na sekci autohifi a dej si zobrazit VSE. Prvni prispevek ti napovi.

Ja se oslovit snazil, ale nemohu nikoho nutit. Nabizel jsem i odmeny (slovy penize) ... zajem pod bodem mrazu.

Ze nevis co lidi zajima ? Opet te odkazu na sekci autohifi, zobrazit VSE a muzes cist ... tam najdes odpovedi na sve otazky ..co lidi zajima.
o 04.03.2009, 12:26 | buddha
Jo tak jsem si to pročetl podruhý a pořád mi připadá že kdybys udělal třeba obsah FAQ ,tak ty jednotlivý hesla už se dopíšou.Takhle když není ani přehled jestli někdo něco udělal tak je to na prd.A místním šéfem si ty,je to tvuj web.Takže se primárně máš starat ty.
o 04.03.2009, 17:32 | Daryl (A)
ja se o to staram, ale psat to jaksi nemuzu. Neni prehled, jestli nekdo neco udelal protoze nikdo nic neudelal. Neni o cem mit prehled. Az mi nejaky Q/A dorazej, tak je vyvesim.
o 05.03.2009, 06:57 | pepe689 | Upraveno: 2009-03-05 06:57:51
clownaku musim te opravit ,,buddhalínek´´
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6187 sekund.