Navštíveno 4455x

co si mislite omne?at se kazdi vijadri......

08.03.2009, 21:23 |
Mika skoda slov:-)
ano, přesně tak ,škoda slov, já dodám jen jediná 3 písmena pro tebe....... BAN a to navždy!!!
takoví jako ty, tu na foru nemají co dělat....
mika a TomasW lituju vas chudaci...
dalsi?
zajímal by mě ten rozbitý panel(hoď fotku;-)...
asi mi něco uniklo :-D mě tu nikdo nevadí :-) já se srovnám s každým :-)
ruggrider
pod a ukazu ti radio najivo co ti nato?

08.03.2009, 21:55 |
PL113 Taky mi zjevně něco uniklo...občas někoho urazil, ale kdo ne, že ano? Nebo i něco víc...
tak ja nevim, nevadis mi :) a nevim proc toto tema? zas tady doslo k potycce?
reagujes prehnane, nediv se reakci ostatnich, to ze jsi nejakej horkokrevnej balkanec se mi taky nezda jako omluva toho ze jakmile Ti nekdo neco napise reagujes urazkami...
Jinak pokud chces uspokojit ty rejpaly, fotky sem na forum hazet umis ne?
Tak sem hod fotku toho panelu a ukaz vsem jak jsou vedle.
No jeste jsem nemel tu cest si s tebou potykat, ale podle toho co tady obcas ctu musis mit hooooooodne velke ramena....

08.03.2009, 22:24 |
Lufas pitona_bg:nejdriv pises at se kazdy vyjadri a kdyz se nekdo vyjadri tak ho hned urazis:-D tak proc te to zajima?kdyz neprijmes kritiku tak se na nazor na sebe neptej...hold kazdej nemuze sednout kazdymu tak to v zivote chodi ale delat ze sebe jeste vetsiho vola to uz je moc:-)
Koukám že vás to pořád baví.
Přesně jako Lufas ... stačilo by trochu utlumit prudký reakce a myslím že OK ;-)

09.03.2009, 12:55 |
Rudi když se ti tady nelíbí, tak táhni nazpátek na východ
Mám dojem že některý přehnaný reakce prameněj z nepochopení těch jemnejch hrátek se slovama.....prostě jako nečech nemuže všechno pochopit :)
A zbytek je horká krev z jihu :D
Možná kdyby sis uvědomil že nejsi nejlepší ,tak by to bylo hned lepší ....
kucí Bulhaři maji zase jiný kvality....třeba vrtěj hlavou jakože jo :D
Trochu tolerance plííízz

09.03.2009, 19:04 |
PL113 mno myslím, že fotka v profilu mluví sama za sebe:)))

09.03.2009, 19:59 |
Kesam Co se tu zase děje./ nic nevím zase nějaké flame?
fotka a popis v profilu hovoří za vše, jinak ty svaly musí růst na úkor něčeho jiného

09.03.2009, 21:43 |
PL113 Jako svaly má zjevně hezký a vypracovaný, ale jako midnite:))))
zjevně mu to leze na mozek!
PL: a ted to mame secteny :D

09.03.2009, 23:04 |
PL113 To sakra...nejde to smazat?:))))))) ajaj:D
a kam zmizel? chtěl slyšet názory...ja teda proti němu nic nemám, neznám ho, ale teď to vypadá jako bych měl:)
midnite kdibi ti svali rostli na ukor neceho jineho tak nejsem na tom lip nes ti.

10.03.2009, 10:12 |
Pekis Velky Bulhar? Mně to evokuje South Park...velký oslí č...k
Já osobně proti tobě nic nemám, ale nezaujatě mohu říci, že na velkou spoustu normálních komentářů reaguješ nejprve urážkami. Alespoň to jsem vysledoval v příspěvcích, do kterých jsi psal.

10.03.2009, 10:59 |
cira Přesně jako Tykeev.

10.03.2009, 13:14 |
Syrup si bulharskej vocas, to si o tobe myslim.

10.03.2009, 13:38 |
Cenda a to ja te naopak uplne miluju
diki diki budu si to pamatovat...
pitona: taky proti tobe nic nemam jen sem musel :) ono kdyz si zakladal toto tema tak si musel pocitat s negativnima nazorama

10.03.2009, 20:37 |
PL113 A sakra to vypadá že si na nás počká někde za rohem...
aby z toho nebyl mezinárondí konflikt:)))

10.03.2009, 21:01 |
Mika pitono pitoma, mozna vypadam jak chudak, ale ty jsi cizinec tak se podle toho chovej nebo tahni !
PL113: sem chtěl napsat to samé :-))))
Mě si nevadil.. Nikdy jsem s tebou neměl problém, vždy v pohodě.. To že někomu občas vynadáš za něco, tak bych taky bral, každý má někdy takové reakce.. Ale začalo mi vadit, že jsi si začal utírat zadek skoro s každým, máš nepřiměřené reakce a jsi strašně vztahovačný. Tvé výhrůžky jsou kolikrát mimo, to že máš třeba svaly, neznamená že nejsi nedotknutelný a že si můžeš dovolit ke každému cokoliv.. Jednou totiž můžeš pořádně narazit.. Trošku se nad tím zamysli, změň své chování a myslím, že by to bylo v pohodě.. Nadávkami a urážkami neukažeš svoji sílu, ukážeš pouze svoji jednoduchost.. Dokaž, že nejsi takový..
Bolthorn: pěkně řečeno!!!!!Jinak proti pitonovy nic nemám,ale je fakt že chová jak čůr*k.Nojo takový už sou steroiďáci:-)
pekne vidim ze me tadi vecina lidi nemaji radi ale rekneme to takhle ja sem tu sam a sou tu lidi s kterima vihazim super at se vijadrou oni jinak komu se nelibim at semnou nekontaktuje a hotovo.amen.

21.03.2009, 06:39 |
Pekis Aha...takže pokud někdo napíše, že mu vadíš, tak ať zmizí ze světa? A ať zůstanou jen ti, se kterýma si rozumíš? Jsi asi opravdu z jiného světa svalovče...Ono něco takového jako svobodný názor ti asi nic neříká, co? :) Kor v diskuzním foru.
Jinak mně osobně nevadíš, ale vidím, že jsi s názorama krapet vedle.
ne asi mi nerozumite ale to je jedno preju stesti a lasku vsem v zivota.