Navštíveno 3921x

je možne jeste objednat?chtel bych pr přítulku P3RF3KTOVÁ :))
moje přítulka je jak jinak než P3RF3KTNÍ :)))) a proto chce i tričko P3RF3KTOVÁ aby sme prej na srazech ladili a hlavne aby mi furt nebrala to moje :-D

08.04.2009, 08:12 |
Daryl (A)
neni u koho ...
aha tak to je skoda velika, tak si to zkusim nekde vosefovat sam podle vzoru trika co uz mam
Perfekt: to je plagiatorstvi takze bys sel do vezeni :D
na tuning foru je ted naky kluk, co dělá šnurky na krk, hrníčky, trička, nalepky, atd ... třeba by to šlo u něj :)
[ Link ]

09.04.2009, 02:18 |
swep P3RF3KT tricko bych umel, jen ne sitotiskem, ale nazehlovaci folie, od jednoho kusu neni problem, kdyztak se ozvi

09.04.2009, 10:58 |
Daryl (A) | Upraveno: 2009-04-09 10:58:29
neni problem kdo to udela ale kdo vam to povoli na zaklade autorskych prav :) Potrebujete licenci od "majitele" :)

09.04.2009, 12:12 |
JR a tu ja mam :-)

09.04.2009, 21:20 |
clown JR ... ja tez ?? :o)))

09.04.2009, 22:40 |
swep autorsky prava na co? na logo? na vzhled tricka? nechci byt kriticky, videl sme je na vlastni oci, ucel to plni ale mohlo by to vypadat lip.. a nechapu proc daryl pise ze neni u koho a pak pise ze neni problem kdo to udela.. to si trochu odporuje. a tak jako ted vyhlasuje "soutez" na redesign stranek tak muze byt i redesign tricek a vubec celkovy graficky styl ahc muze byt sjednoceny vcetne tricek a dalsich doplnku, jaka je po trickach poptavka netusim, od toho se pak odviji strategie.. tot muj nazor.
jo a pokud nekdo chce tricko udelat podle jineho tricka tak mu to udelaji v kazde slusne reklamce bez problemu a nejake autorske prava se vubec neresi, to je realita

11.04.2009, 13:55 |
Daryl (A)
takze vsichni piste JR :)
Ok teda....
JR,chci ponozky.Tricko uz mam :-))))))))))
lol taky bych chtel tričko
sim taky bych si jedno tričko vzal pokud by nebyl problem diky moc
těch ponožek bych se držel (vážně ) pokud by byly za slušnou cenu
kdo další ?
tanga pro mladou by nebyly? :D s logem AHC...hmmm to by bylo na co koukat :)
Hanys73: A povinne by v tom museli chodit na srazech :-))))

12.04.2009, 19:21 |
clown no ona to takova prdel s logem neni ..., myslim, ze Daryl to myslel vazne ..., viz logo tohoto fora ..

14.04.2009, 00:01 |
Kesam :-) Já ho mám už dojebané potřebuji new mám ho v RAT stylu :-'(

14.04.2009, 07:13 |
Daryl (A)
Swep: rekl jsem ze je nema kdo udelat. Ten kdo je doposud delal uz na to nema licenci a ten kdo ma licenci to zase delat nechce.
swep: jak vidis od daryla asi podklady nebudou, zkusim to tou nejjednodusi cestou a zajdu se zeptat tady u nas do nejake reklamky a uvidim jak to tam dopadne

14.04.2009, 09:08 |
Daryl (A)
PERFEKT: mi prijde, ze jses jak poleno. Jaky podklady ? Ja nemuzu davat zadny podklady. Nesmim. Logo na trickach je predmetem licence a tu ja nemam. ma ji JR, tomu si rekni o podklady.
A pokud zacnes tisknout tricka bez licence riskujes zalobu :)
Popravde jsem rad, ze uz to nemusim delat. Byla s tim jen prace a nic vic. Neustale obesilani zajemcu kvuli penezum, litani na postu, reklamace.