Navštíveno 3702x

jen by me zajimalo proc kdyz neco dam na prodej do kategorie ostatni me to admin odstrani. vsak to neni nejak zarazena kategorie a neni upresneno co tam nemuze byt a a ze si tam dam kola na prodej neni snad nic spatnyho podele me jde o to ze z toho nikdo nic nema a jen by sehodilo abych zaplatil a dal to na bazar-ostatni. nic ve zlim ale prijde me to sobecky a nefer.
:-))) co to zkoušíš??? Já myslím, že je jasně napsáno, že pokud chceš PRODAVAT něco mimo autohifi tak to patří do sekce bazar-ostatní... pokud nemáš na sms inzeruj na bazosi nebo jinde :-)

09.04.2009, 15:08 |
Zdenek (A)
:-)))))))))))) Podivej se nahoru na stranku. Co tam vidis? Vidis tam snad naspano "Annonce"? Ja tedy opravdu ne... Registraci na tomto foru jsi odsouhlasil pravidla, tak se ted necerti. Nelibi se ti pravidla? Dej navrh na zmenu, ale neporusuj je.
respektuji pravidla ale myslim ,ze se nedeje nic hroznyho kdyz clovek to da do sekce -ostatni. no to je jedno jen me to prekvapilo . a na sms mam ,neboj . to je jedno.

09.04.2009, 16:00 |
FSAL davas inzerat do sekce ostatni = nerespektujes pravidla, naopak je obchazis ...

09.04.2009, 16:08 |
Zdenek (A)
Sice se nejedna o vybuch atomovy bomby, ani o tajfun, ani jinou zivelnou katastrofu, ani nejde o zivot, ale je to proste obycejny poruseni pravidel, ktere jsi se svoji registraci zavazal dodzovat. Ano, nedeje se ni tak hroznyho, "jen" porusujes pravidla. Nechapu proc???
a já co se neděje... to je fakt hrozný :D
:-D já sem na to už přišel :-D

13.04.2009, 02:07 |
Kesam Masakr :-)
Tom 156: jdes na to spatne, nesmis psat "prodam" ale "prosim ocenit" nebo "nevite za kolik by se dalo prodat?" prolez sekci ostatni a pochopis ze se to da i takto :-))

15.04.2009, 08:18 |
Daryl (A)
samantus: ani tak to nejde :)
Daryl: Ze by zmena? uz si to procistil? :-)

16.04.2009, 09:07 |
Daryl (A)
sam: ne, maze se to porad. TO ze obcas na neco narazis jen znamena, ze se k tomu jeste zadny m nedostal. tot vse. Rozhodne se tyhle ochcavky netoleruji