Navštíveno 3141x

Prosimtě mam na tebe dotaz jelikož jsi měl omegu a daval tam xenony nevíš nahodou zda bazmek za přednim levym kolem je senzor nastavení xenonů a případně kde a za kolik ho sehnat ? nikdo bohužel neví a opel beru až jako poslední variantu ale ted o vikendu se dělali na omeze tlumiče a z tohodle byla vypadla nějaka tyčka je to prý vracené a zadělané ale neni jisté zda to funguje takže bude možna potřeba nový.
ja si myslim, že na předku není nic, akorat čidlo na opotřebení destiček, to jeste vše, měl jsem vyndany tlumiče přední a nic tam není. omega má možná něco na zadní nápravě ale stejně ani snad automatické naklápění nemá :-) pač samotné xenony nemají ani žádný vstup na čidlo...
xenonman: no automaticke naklapěni musim mit ručně štelovat to nelze ale pravě na předku je jakysi bazmek a napadlo mě zda to neni k tomu ale nezdalo se mi že by to bylo na předku proto se raději ptam tebe zda neviš zda to s tim souviis nebo ne.
nebylo to nejake cidlo od hlidani naklonu auta?:o) neco jako mela tempra na tlumici?
Paczqo:Omega to opravdu má.A je to napojený na xenony.Kamarád má taky Omegu rv 2000,2.5TD a vypadla mu ta spojovačka,protože měl zatuhlej jeden ten kloubek a světla svítily do země.Tak se to rozhejbalo,nasadilo a funguje to dál.Jinak údajně za to chtěli v Opelu 5000Kč.Jinak bych zkusil nějakej vrakáč,tam by to mohli mít.Mám jednu fotku ale sorry za kvalitu,bylo to focený mobilem a na rychlo.

Kuchta: díky za potvrzení no mě to taky běhá tak nějak bylo to vypadne ale je to spojené páskama takže rešim yměnu