Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Kesam

o Navštíveno 3322x o
o 07.05.2009, 10:31 | Bolthorn
Hele ty to budeš určitě vědět.. Jak se jmenoval včera ten jak chtěl ocenit ty ráčmeny?? Thread byl smazán a jen podle fotek co jsem koukal na mobilu to mohli být solidní kousky, než jsem dojel domů bylo to fuč.. Ty jsi tam psal, tak by jsi si mohl vzpomenout.. Díky

o 07.05.2009, 10:39 | Kesam
Hele nevím ale aktivita nic moc se ti možná ozva myslím že to začínalo na A ten nick.
o 07.05.2009, 10:49 | Bolthorn
Jo na aktivitu jsem i koukal, nějakých 123, nebo nějak tak.. I do jeho profilu, ale už si nevzpomenu.. Škoda no.. Snad se ozve dřív než to někomu prodá za pár stovek.. Měl bych snad o ně i určitý zájem..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.34 sekund.