Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To kralik007

o Navštíveno 2792x o
o 17.05.2009, 09:18 | tappaja
Cus, ozvi se mi prosim te, na ICQ ses nezvestnej:o)

o 17.05.2009, 12:43 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
musim hodne pracovat, vcera do pul ctvrte ranni :-)

urguju jak to jde, mel mit novou kopirku-scanner ve stredu a ze mi to hned posle, cekam na scan
o 17.05.2009, 12:51 | tappaja
No ja potrebuju kopii treba jen z fotaku fotku, aby to slo precist. Jinak uz je to ve finale a zadna "extra" pomoc zrejme nebude potreba. Teda za ty penize, jak jsme se bavili na zacatku.

Jinak ho neurguj, jestli to nebude mit do nejaky dohledny doby, dejme tomu utery, tak to od nej stahni prosim te. Vis, jsem na tyhle urgence nejak moc citlivej, v posledni dobe. Vis o cem mluvim:o(
o 17.05.2009, 13:09 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ok
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2972 sekund.