Navštíveno 6745x

tak sem si budeme psat najety km, mas naskok :-D

26.05.2009, 17:22 |
Daryl (A)
?? pywoj a Motorovy kolo ? Rofl :)

26.05.2009, 17:38 |
Yawor ty woe a já myslel že sem úchyl s elektrickou koloběžkou. A P528 a k007 budou dokonce šlapat :-D
ted teprve zacnou vyjezdni jatra po praze :-D

26.05.2009, 19:13 |
Yawor k007 :když budete max 7km od Pankráce přijedu taky ;o)

26.05.2009, 19:16 |
Daryl (A)
pokud vim, tak pod vlivem se nesmi ani na kolo ne ? :-)) Prijit o papiry na kolobezce, no to by mne asi jeblo :-D
Daryl: Nemělo by se,ale přiznám se že ještě se mě nestalo že by mě na kole kontrolovali policajti... Je pravda že jsem jel max 30km dom z půl litrem ferneta...
volove..o))
no zitra jedu pro nej....o))
Apache WAKITA Disc 09

co s tím chceš dělat? chytat rakovinu z toho smogu v práglu?

26.05.2009, 22:05 |
Zdenek (A)
Pywoj: A co s tim jako hodlas delat??? Upozornuji, ze se na nem rychle usazuje prach a spatne se stira, pac to ma slozity plochy. Kdyz v mistnosti na jeho misto postavis lednici, tak obcas utres od prachu jen horni stenu a jako vedlejsi efekt si v tom muzes chladit pywo! ;-)
no tak konec srandy... Přece Pywoj si nekoupí kolo...
Zdenek> plně se stotožňuji s tvým názorem :-))))))))))

27.05.2009, 07:39 |
Etien (M)
ty woe prisla bida na Kozaky... Pywoj na kole! :o))))
a tu o Makovy Panence, znate?
;-)

27.05.2009, 07:41 |
FSAL no to me poser, nekolar na kole :D
no jen se ze me delejte srandu..o)))
zmena je zivot a treba za mesic bude inzerat,ze prodavam kolo..D
za týden.......maximálně dva!

27.05.2009, 09:05 |
Yawor no hlavně to pak v nějaký hospodě nezapomeň, to by byla drahá vyjíždka ;o)

27.05.2009, 09:23 |
Bucci Pavel_316i_šlapací_máňa: tak to vyšlo a vybral sis :-) gratulace
tak je doma...o)))
zatim najeto 2km..DD

28.05.2009, 09:24 |
Zdenek (A)
2km ...... v kufru auta? To mas tu prodejnu docela blizko! ;-)
no v kufru to jelo 15km..o)))
pres vikend testnu
dnes a zitra musim na Plzen...D

28.05.2009, 09:50 |
Zdenek (A)
Na Plzen to mas z domova nejakych 100-120km. To si pekne maknes! Neni to moc na prvni vyjizdku?
;-)
musi najet 100km kvuli garancce na prvni serizeni po zabehu ne? takze pywoj si vybral cil :-D

28.05.2009, 10:05 |
Bucci o měsíc později:
Pavel 528: prodám kolo Apache WAKITA Disc 09 ve stavu A1 jako nové, najeto cca 2km
:-)))
Zdenek:voe,ja myslel,jakoze jdu dnes a zitra na pywo a o vikendu nekam pojedu na kole...D
100km by me zabilo...o))))
garancka je 150km,nebo 2mesice,to budu mit docela co delat..o)))

28.05.2009, 12:58 |
Conan Kde to má blatníky, světlo a zvonek?
;-)
Ale vypadá pěkně, tak hodně zdaru.

28.05.2009, 13:17 |
FSAL spis kde to ma takovy ty pridavny kolecka :D
vylet po palmbeach :-D
150km nebo 2mesice? a co tam serizovat za ujete 2km? :-D
pywoj: budes mit naskok asi 2-3tydny, kolo jde do vyroby, tak snad moc nenajedes abych Te taky dohnal :-D
tak sem taky zvědavej kolik najedeš :)) jak jsem již řikal tak co jsem koupil já tak mám jeto možná tak 40km za těch 6-7 měsíců :))

28.05.2009, 15:27 |
Alííí Blázni. Do kola se dokopávám přes rok. Zatím úspěšně odolávám.
NP: 50km se ad v pohode za 2hodiny :-)

29.05.2009, 07:52 |
Cenda ty vole, tohle misto R1???

29.05.2009, 09:00 |
FSAL kralik: ... ale na silnicnim :) a hlavne nekdo, kdo na tom aspon chvili jezdi, jinak to dam i na horskym, ale rozhodne ne v pohode

29.05.2009, 09:22 |
Q chyběj mi tam držáky Pilsner-Urquell, do toho jednoho toho moc nedá.
hele rikas doma ale mas to v kanclu:oD ty woe co te to napadlo?:oD
drzaky Piwoj vyresil jinak, dve mouchy jednou ranou, ochrana hlavy i zabezpeceny prisun tekutin...

kdyby mu to bylo malo muze si poridit i wine bra nebo pro nejakou spoluslapajici...

no to jsou zase tedy prispevky..o]]]]]]
ale do toho drzaku se jedna plechovka vejda,ale budu muset casto zastavovat na dokoupeni zasob..o]]]]
wow, Ty jsi blazen :o)))))
tak si tam dej 2l pet lahev :D
fsal: da, ja jezdim na klasickym MTB, stary kolo ma najeto cca 20.000km
pywoj: tak potvrzeno, mas naskok tri tydny, dneska jsem platil zalohu, v pondeli se zacina kolo vyrabet a za tri tydny bych to mel mit k prevzeti :-)
no sakra...DD
no ja zatim nenajel nic,pac chcije a chcije....

02.06.2009, 13:22 |
Bo 50km za 2 hodky je celkem slušnej výkon i na silničce natož na biku pro většinu populace :)
ja myslim ze je to normalni cas za normalni km a to se nejak nehonim :-)
navic stary kolo melo najeto cca 20.000km takze na novym se je de jeste lepe :-)
tak ja mam najeto celych 11km...DD
trenuj, trenuj at das se mnou vejlet na Milesovku a zpatky :-)
tam fakt nejedu...to je moc daleko..o)))
Pavle, tak uz i ja, dneska dorazilo kolo a je pripravene, zitra pro to jedu a uvidime, snad bude vikend slusne a povedou se nejaky km .-)

19.06.2009, 14:12 |
Smrada (M)
A pak ze je sem magor, kdyz jezdim k autobusu na kolobezce :)))
To mi pripomina, ze bych se mel po roce jit podivat do kocarkarny, jestli tam ty nase kola jeste vubec sou. Pak je pohodlne prevezu do Tachlovic. Odtamtud je to k adminovi na pivo asi 6 km, to by snad slo
jeste ze nemam kolo ale dneska si jedu pro fichtla:oD

19.06.2009, 14:24 |
Yawor Smrada : jasně že by to šlo, hodíš kolo na střechu auta na nosič a jde to ;o)
no ja mam najeto 50km...o)))
mazec, uz taky jezdim :-)
dneska v poledne jsem si vyzvedl kolo a jel ve Slanym ke kamaradovi na obed, ujeto asi 2,3km, pak padnul napad ze se jedeme projet
trasa Slany - Chomutov a zpet parada, reset km a kolik dam na projizdce v kuse a vysledek je:
100,3km najeto
19.69 km prumerna rychlost
5:04:23 celkovy cas
52,59 kmh max rychlost
celkove dneska cca 103km
takze dosazeno 100km ujetych k prvni garancce, zitra jim to predam na servis at muzu pristi tyden zas jezdit :-)
prijel jsem cca 21:45
proste dobrej den, kolo pecka, jsem spokojenej :-)

20.06.2009, 22:49 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-06-20 22:50:16
kral007: ty jo, dobrej výkon.. já bych ujel max tak 50km a byl bych mrtvej..
no tak ty si cvok..o)))
po 100km najednou bych byl mrtvej,respektive bych to ani neujel...
kral007: ty woe tak kilo na jeden zatah je hodne slusny :-)
sem to kolo musel vyzkouset a trochu se s tim seznamit, a hlavne jsme si delal vcera srandu na prodejne ze tech 100km do garancky dam hned a druhej den to privezu, prej klidne tak uz neslo cuknout :-)
kolik lidi na garancku priveze hned druhej den ze jsou najety km :-)
jsem spokojenej

21.06.2009, 11:11 |
Zdenek (A)
Kraliku! Co sis to pred jizdou pichnul? Na poprve dat stovku, to je masox! Ja toho na kole nalital dost, pac jsem jezdil zavodne, ale stovka nebyla uplne bezna trasa ani v plnem treninku :-)
a jeste k tomu takovou vyfikundenou cestu :-) Muj limit je vetsinou 50-70km. Vic ani tuk.
kralik: nekdy provetrame az nebudes mit s kym jet :-) mam kolo v Praglu
zdenek: no tohle byla castka na novym kole, stary melo najeto cca 20.000km a uz to chtelo za ty leta novy, kdyz jsme mel cas jezdil jsem dost, pak cas nebyl tak to slo stranou a ted si zas cas najdu :-)
Rajdl: no ze bych si privezl kolo do prahy? Udelame AHC vylet :-)
100km je masakr, moje nejdelsi trasa co jsem kdy dal bylo Mimon - Liberec a zpatky.
To jsem byl jeste mladej, plnej elanu, a hlavne odlehcenej, dneska kdyz dam 15km tak se z toho pak tyden musim lecit.
mno pánové já jsem si rekl že na konci srpna zdolám na kole Grossglockner... trasa z Plzně na GG a zpátky za 10 dní. Tak uvidíme

21.06.2009, 21:34 |
Zdenek (A)
kral: To jsi uz rikal, zes jezdil. Ja taky. Nebyl problem udelat za 14 dni pres 1000 treninkovych kilometru. I ted obcas jezdim, ale po pauze by proste pro me 100 km byla smrtelna davka ;-) I ikdyz jsem trochu rozjezdenej, tak 100km na jeden zatah jsem nedal uz 20 let :-)))
mno pánové já jsem si rekl že na konci srpna zdolám na kole Grossglockner... trasa z Plzně na GG a zpátky za 10 dní. Tak uvidíme
kralik: klido nekam dojedu :-) stejne kdyz jedu jezdit vestinou nalozim bike a jedu nekam autem, Prazskej provoz a kolo neni dobra kombinace :-) Krusny jsou mazec a nebo Krivoklatsko
ja uz nejaky km letos najezdeny mel :-)
jste cvoci s tema km...to nejedu...o))
ja si dnes dal na pohodu 14km s prestavkou na dve plzne a pohodicka...nevim,kam bych se honil..o)))
Když to tu tak pročítám, tak se asi taky někdy přidám:o)

22.06.2009, 06:37 |
Zdenek (A)
Fordik: Ke kralikovi nebo k pywojovi? V obou pripadech je to sebevrazda :-)))))))))
Kua že bych se taky někdy dojel přidat?
Zdenek: Kdyby jsi se náhodou ptal tak já bych se nejdřív přidal je Králíkovi a pak k pywojovi... :-D KDyž sebevraždu tak pořádnou... :-D

22.06.2009, 08:34 |
Smrada (M)
Only: Tak to je veliky predsevzeti. Drzim palec. Ono nejakych 20 Km na konci, samy serpentyny, to mela i Fabie co delat

22.06.2009, 08:36 |
Smrada (M)
Pohled na cestu na GG.

22.06.2009, 08:37 |
Smrada (M)
taky na to řádně trénuju :o) uvidíme zda to zdolám :)
OO: Už máš nějakej bojovej plán? To pojedeš na "lehko" nebo na "těžko"?
pojedu v plné polní. Bez auto doprovodu. Když to dobře pujde tak jsem pátý den na vrcholu.
respektive plán je takovej: 1den dostat se přes šumavu cca 120Km nejkratší cestou
2.Den dostat se k Chiemsee
3. Den dostat se na Bruck nebo Fusch.
4. Den regenerace před výstupem a nebo výjezd na vrchlo. Ale spíš regenerace
5. Den výstup na z 800m.n.m do 2500 m.n.m behem 34km :o)
a ten samý den zpátky do údolí.
A pelášit zpátky do CZ behěm pár dní
[ Link ]
O_O To máš jet sám? JInak regenerace je dobrá věc,ale nepřehánět... :-D
Jinak ti samozřejmě fandím. Kdy chceš jet? Dyžtak více po ICQ. Docela mě to zajímá. Já mám letos za sebou tohle
[ Link ] #
a v listopadu jsme byly s kolegou tady
[ Link ] #
GG mám taky v plánu, ale nece se mě samotnýmu a nevím co na to kolega. Ten tam byl loni po rumunsku ještě...
no puvodne jsem chtel sam.. ale našli se další dva lidičcí, který to naprosto nadchlo :o) CHcem vyrazit na konci srpna
pywoj: tak kolik? ja jsme tesne pred 500km :-)
vcera skvelej vylet, to by se libilo Rajdlovi :-)
druha nejvyssi hora ceskeho stredohori - Oblik - 509m.n.m
chvili jsme to zvazovali ale nakonec jsme i pres to ze teplomer ukazoval 27°C jeli.
celkova trasa 75km
nejhorsi bylo vyjet na tu horu, prasna kamenna cesta kde silnicni pneu ztraceli dost trakci. poslednich neco pres pul kilometru metr siroka, hodne strma cesta do kopce, kde pro sutry, koreny a povrch neslo jet a to jsme tlacili kola nahoru, sem myslel ze padnu :-)
no ale dolu se to dalo uz sjet, sice hodne pomalu aby ses nezrizil ze svahu ale dobrej adrenalin, dole ta prasna kamnita cesta se dala uz kolem 30kmh, vidlice se neco napracovala :-)
nejvetsi teren byl v libochovicich kde jsme prehledl diru hlubokou tak 30cm a a asi v 30ti kmh to projel a ustal, ale daha to byla :-)
kdybys jel tak jsi mohl vyzkouset kotouce, bylo tak akorat na ne, ale i Vcka v pohode, V peruci u dubu oldricha a bozeny je zkratka po starsne strmem kopci dolu a brzdy se pekne ohrali :-)
a kopec z Libochovic do Evane by se Ti taky libil, 3,5km do kopce :-)
jinak abys nerekl konecne mam i fotku kola

Koukam, ze uz jsi vymenil pantofle :-)))) Super, ja byl taky, 60km s mladou. Praha-Okor. V tomhle pocasi celkem vostry. Teda pro ni :-) Nekdy vyrazime.

11.08.2009, 08:15 |
Zdenek (A)
Sakris! Uz bych potreboval take najit cas na kolo! :-(
Ale kdyz ctu, co jste odjeli a pak se podivam na tve boty, tak zasnu. To fakt jezdis v teniskach??? ............. Ja jsem si zvyknul na tohle
[ Link ] Je to uplne jiny kafe!
Také jezdím, sice už ne tak jako před 4 - 5 lety, ale ještě se něco najede.
Letos aktuálně 1080km.
Fotka je z výšlapu na Černou horu

a sakra,sami blazni..o)))
mam najeto 150km..DD
na me vykon jako prase..
zdenek: jasne, a to jsem vedel ze bude extrem vyjezd a sjezd takze jsme si je i vyjimecne zavazal, jinak jezdim v rozvazanych :-)
no a v sobotu to bylo cca 27km kolem baraku a v pantoflich :-)
pro mne jsou i pantofle schudnejsi nez mit treba ty nacvakavaci boty, v tom bych se bal :-)

11.08.2009, 13:35 |
Zdenek (A)
kral: Sebevrahu! :-) Ja jednou zapomnel boty, kdyz jsem jel ke kamosovi na chalupu do Orlickejch. Musel jsem si pujcit klipsnove pedaly od jeho zeny a jel jsem v teniskach. Aspon ze to melo ty klipsny! V jednom z ostrejsich sjezdu na me za zatackou vybafly 2 strouhy pres cestu. Brzdit nemelo smysl. Jedine preskakat. Pri prvnim skoku mi ujela prava noha a druhej skok uz jsem drzel snad uz jen palcem. Bylo to o usta a o k***e! V tretrach s naslapnyma pedalama by to byla pohodovka, na kterou uz bych davno zapomnel. ..... Jestli se bojis, ze pri zastavovani u zavor zapomenes na zacvakly boty, tak se bojis zbytecne. Zvyknes si velmi rychle a pak na to nedas dopustit.
ty boty z linku maji strasny ceny :-)
ja si naslapny pedaly zkusil jednou a je to hodne nejiste, alespon tech par minut
mozna kouknu po nejakejch botech na kolo, ale neco v normalni cenovy hladine :-)
ja koupil Scotty za dvojaka a neskutecnej rozdil oproti keckam, vubec me nebolej hnaty a chodidla
rajdlos: kde? dvojka je rozumna cena, ale boty za 7500 nepotrebuju :-)
jinak tady mas misto kde je ten kopec :-)

11.08.2009, 20:55 |
Zdenek (A)
kral: Jen jsem dal priklad toho, co je na kolo potreba ;-) A nemusis hned pro ty nejdrazsi. Jsou tam i za polovinu. Muj model se uz nedela, ale je to v podstate ten druhej nejlevnejsi (MTB Eagle 5 Pro). Ale je jasne, ze se daji od jinych vyrobcu poridit za mene penez. Dulezity je, ze maji hodne pevnou podrazku a pedal se do ni neproslapuje jako do mekke podrazky tenisek nebo dokonce pantofli ;-). Z toho pak neskutecne boli nohy! A ten zamek do pedalu je druha vyhoda. Noha drzi pevne na pedalu, neklouze dolu a navic muzes ve stoupani jednou nohou slapat dolu a druhou tahnes...
promyslim si boty :-)
ale i v cyklo krame se desili jak jezdim, kdyz slyseli o pantoflich a hlavne kdyz pedalum rikam od jak ziva slapky tak to jdou vsichni bikeri do kolen :-)

11.08.2009, 21:09 |
Zdenek (A)
LOL ................ No, hlavne ze ti to jezdi ;-) V botach to bude jeste lepsi :-)
I na slapku na kole narazis... :o))

12.08.2009, 09:29 |
Etien (M)
ja jezdim v caterpillarech :o)))
u nich taky neproslapuju slapku do podrazky ;-)))
etien:a a druhou muzes taky tahnout jak psal Zdenek bo ty tvoje botky se do pedalu spis zakousnou :o)
Taky furt přemýšlím nad botkami, ale netuším jaký může být rozdíl v botkách za 2tis a třeba 3,5tis?!

12.08.2009, 15:35 |
Zdenek (A)
Fordik: Rozdily jsou 2..... 1) Jak dlouho bota vydrzi nez se rozpadne, 2) Jak dlouho vydrzis ty v bote (hodinu, 2 hodiny, pul dne....).
a tip kam vyrazit na boty?
rajdl: kdes pro ne byl?
Muzeme skaknout do Gigasportu, celkem vyber a slevicky :-) ja je koupil tam.
kral: zajed se podivat na Kohinoor, tam je cyklosport hned na rohu a celkem slušnej výběr všeho na kola.
[ Link ]

13.08.2009, 16:41 |
capo Fordik > rozdíl je v hmotnosti a celkové pevnosti.
Na ty vaše výkony, co tu padly, ovšem bohatě stačí boty za 1500,- a SPD za 500,- :). Stačí se rozhlídnout, všude je mraky prodejců....
tak jsem dneska vyrazil po botech a zjistil ze je to docela zbytecny.
vsechny se delaj s vybranim na klipsnu cili v mem pripade by se sila do slapky prenasela jen po bokach podrazky a ty boty ktere jsou mekci a nejsou pro klipsnu jsou zas jak normalni boty a jen tvrdsi podrazka
prolitl jsem giga sport, peksport, sterbu a jeste jednou v nuslich a po tom co jsme si boty prohledl, porovnal a vyzkousel tak mi to prijde jako normalni boty v cem jedu. cili dneska mne nic nepresvedcilo
zdenek: ale boty sidi byly hezky :-)
ver, ze fakt normalni nejsou, ta vyztuzena podrazka a nejen ta, dela hodne, v normlanich mne zacnou bolet nohy celkem brzo, v tehle ani po 50km

14.08.2009, 06:58 |
Conan | Upraveno: 2009-08-14 06:58:40
Osobně teda pro "turistické ježdění" bych na sebe nikdy "buzna oblečky" a speciální boty nevzal. Oproti létům stráveným na kole v "mládí" bych přidal akorát tu helmu. Prostě tričko, tepláky / kraťasy a tenisky a na kole normální "šlapky" ;-)
Jo a taky normální "širší" sedlo.

14.08.2009, 07:11 |
FSAL hehe, jako Conan :)

14.08.2009, 19:24 |
Zdenek (A)
Kral: To by me zajimalo, na co ses koukal :-) Boty s vybranim na klipsnu? Nechapu....
Conan: Nikdo te do toho obleceni nenuti. Ale jizda v kostkovanych sortkach s kapsama je trochu neco jineho nez jizda v elastickych kratasech s mekkou antibakterialni vlozkou. Ja mam obecne zvirata rad... i vlk se mi libi, ale ne v kalhotach ;-)
Jooo tomu verim, ja mam po 50km vzdycky total opruzelou prdel a mlada buchtu :-)

14.08.2009, 22:47 |
Etien (M)
zdenek: kralik urco mysli vybrani na "naslapku" ;-)
...podle mne si kralik predstavuje cyklo botu s rovnou hladkou pevnou podrazkou, aby mohl jezdit s normalnima slapkama... ;-)))
koukám že využ máte pěkně jeto :) já biker koupil asi před 8mi měsíci a taky mi řikal at přijedu tak po 200km na seřízení ale řek bych že nemám ani 100 ještě :D
tak nejak jako etien :-)
jinak v sobotu bylo, hezky, takze +110km :-)
pawoj: dal jsi vic km nebo pywa? :-)

18.08.2009, 11:13 |
Conan Já teda nikdy vlka z kola neměl, ale je pravda, že jsem jezdil jen výletně po okolí do 10-20km občas 50km.
A neměl jsem ho ani, když jsme jednou v létě dali cca 550km za týden. Asi to bude tim sedátkem, že jsem ho měl takový, na kterym se dá i sedět :-) Prostě pohodlný rozšířený.
Tyhle úzký sportovní tě nutí pořád stát, protože se na tom nedá sedět :-)
K007:no dal jsem 40 a mam ted najeto 190km...jak rikam,nekoupil jse si kolo aby me ustvalo..DD
pavleeee, v sobotu to prijde :-)))
jinak fotky z krivoklatu :-)

holt nekdy berounka prekazi :-)

no doufam,ze nebude mega hnusne...
jinak ted najeto 410km...))
foto pekny..o)
nastesti vody jen po pas takze se dalo :-)

had ve vode

to bylo tech 110km
mysleli jsme ze to bude tedy mene, ze Slanyho je cedule krivoklat 25km, do Slanyho 10-12km a tou zkratkou 20km skrz Lansky lesy to bylo pod hrad 50km, pak 7km slapani do kopce a prvni 4km 15% stoupani, nakonec dlouhej sjezd do Racic z prudkeho kopce a ta vesnice nemela jiny vyjezd, porste to nikam nevedlo takze prebrodit Berounku a pokracovat dal, jak jinak nez zase kopec, ale tech 110km jsme si naramne uzili, uz rano v 10h bylo +29°C
jinak v sobotu to bude presne 3 mesice co mam kolo a jsem tesne pod 700km

14.09.2009, 20:04 |
Yawor <OT>
hehe já to mám obráceně, je to přesně 700měsíců co mám kolo a najeto těsně pod 3 km ;o)
</OT>
Yawor: LOL
Kralik: zavidim, ja ted nemam na kolo cas, nekdy se pripojim, mlada je slabsi kus :-)

15.09.2009, 07:49 |
Zdenek (A)
Smutne je, ze jsem na tom skoro jako Yawor. Rozdil je jen v tom, ze jeho to nesere ;-)

15.09.2009, 11:46 |
empiK (M)
Y a Z :)))))))
jsem uplne znicenej po vikendu, do pristi soboty nechci kolo ani videt
kazdy den vstavacka v 7h rano a najeto temer 225km
patek 68km po praze (cca 35km s pywojem)
sobota 90km okolo prahy (cca 80km s pywojem)
nedele Slany - hrad Hazmburg 65km
jeste ze uz je pondeli :-)
no tak to jsi tedy cvok,ze jsi dal jeste tu nedeli...DD
ja byl tedy vecer v sobotu docela KO,ale i tak to hodilo 8piv..o)))

pywoj, ono tech cilovych 1000km tuhle sezonu asi i klapne, zbyva mi odjet 107km a v sobotu to byly presne tri mesice so mam to kolo .-D
tak neklaplo .-/ ale jen o tech 107km :-)
letos chci alespon 2.000+ :-)
jsi blazen,tohle nenajedes ani autem..DD
letos jedu nekam s Vama :) mlada je slaba kapacita :)
Taky se přidám, když dáte o vyjíždce vědět předem. Kolo mám tři roky a teprve koncem minulého roku bylo na garančce :o/ Tenhle rok chci najezdit víc.
neni problem,jen naplanovat dobre cestu,kde bude hodne hospod,kde tocej Plzen..o)))
ja udella garancku behem 12h :-D
vcera bylo pekne, takze prvnich jarnich 28km :-)

25.04.2010, 11:45 |
*Rabbit* | Upraveno: 2010-04-25 11:46:53
taky jezdim :)) .. sice asi trochu jinou disciplinu.. ale jezdim ..tohle zrovna český pohár loni.. bylo mokro.. a klouzalo.. asi 2 vteriny pred pádem jak krava.. zavadil sem slapatkem o kámen :(
ja dnes zasadroval par krabic na elektriku a je odpoledne chvili na kolo a mam 26km a 3pivka cestou..o))))
promiňte mi všichni ale já se musím KU*VA smát :D

25.04.2010, 21:34 |
Zdenek (A)
I ja vcera zahajil sezonu. Kilometru malo, ale pokousel se o me infarkt. Asi 3 hodiny po treninku jsem nemohl nic delat. Furt se mi motala kedlubna a srdce nemohlo najit puvodni rytmus :-) Dnes jsem to pro velky uspech zopaknul. Trasa jina, o neco vyzivnejsi, ale tentokrat jsem prezil relativne v poradku. Zatim jen po silnici, zitra po praci do terenu. Snad si nezlamu haxny! ;-)

25.04.2010, 21:46 |
swep já koupil minulý týden kolo za 40€ a po pár nutných opravách už taky jezdím, dnes 40km a naprostá paráda :)

no ty voe,to je delo..o)))

26.04.2010, 11:23 |
Bucci hele, kdybyste potřebovali toho frajera, kterej jezdí mezi pelotonem v autě a vozí náhradní kola, helmy a pití, neni problém... ale z Octy nevylezu :-)
tak z nedele jeste +7km na kofolu a zpatky :-D

26.04.2010, 15:21 |
swep pristi tyden me ceka 150km na tom modrem krutokole z rotterdamu do gentu a pak 150 zpet

27.04.2010, 08:29 |
Pekys Nj ty vole v NL se to jezdi, sama rovina :))
Ale tam jsou tyhle kola typicky, horskejch jsem v tam moc neviděl.

27.04.2010, 08:58 |
swep jezdi se tu super, a je to tu fakt pekny, jen kdyz fouka vitr tak je to peklo, to slapes dopredu a jedes dozadu :) a to se sehnal jeste jedno z tech lepsich kol, jinak tu maji ty typicke Old Dutch s primym prevodem