Navštíveno 3579x

V pátek si chceme s Johanikem sednout na pivo, rádi bychom aby nás tam bylo co nejvíc. Plánujeme to v herně na Střekově na Novosedlickém náměstí.. Jsou tam šipky a mohli bychom uspořádat menší turnaj klidně.. Tak jestli nemáte co na práci, tak by jsme byli rádi, kdyby jste někdo dorazil..
Nevadí vůbec.. Určitě doraž! Odpoledne sem hodím odkaz na mapách kde to je..
Do mapy.cz stačí zadat Ústí nad Labem, Novosedlické náměstí a je to budova s číslem 6..

No taky bych se mohl tedy zastavit :-)))
johanik: ale jo, proč ne, to bys i mohl :-D
Včera jsem tam byl zrovna do půl druhý ráno.. Uvidím kolik toho dneska vydržím.. Spal jsem asi jen 3 hodiny.. Já bych to viděl večer na tu 19hod. Doma si odpoledne ještě zdřímnu. Jinak co P3RF3KT a Verano, chtělo by jim dát taky vědět..
Tak jsme se domluvili na 20hod. To opravdu nikdo víc nedorazí?

19.06.2009, 09:54 |
Daryl (A)
zebych ?
Daryl: neváhej a přijeď.. Dálka to až taková není.. Jen se spaním u mě tento víkend bude problém..

19.06.2009, 10:43 |
Daryl (A)
to ne, to si dojedu domu. Nemusim chlastat. A jedno pivo se v mych 135kg rozpusti aniz bych nadejchal :)
Daryl nas chce prijet rozprasit v sipkach :))
Johanik: Daryl dostane plasťáky a hodíme do něj pár rumů a to by bylo abychom ho nevyklepli :-D
Daryl: Včera jsem hrál s těmi šipkami od Tebe a opravdu luxus.. Drží se skvěle v ruce a na to, že jsem s nimi ani netrénoval a šel hned hrát tak mi to pěkně padalo.. Asi po 5 hrách jsem se s nimi malinko vžil a 2x T20 a 1x T1 :-D Ještě že tak, jinak bych už kupoval šampus.
Johanik: v pět hodin ráno jsem zázračně dorazil domů, potom co jsem se vyspal na baru.. Teď je mi malinko zle..

20.06.2009, 17:41 |
Daryl (A)
Njn, usetril jsem Vas ostudy :)
kua sctu si o to masi pozde co????
Daryl: Měl jsi dorazit.. Bylo to fakt na pohodu.. Šipky mi včera nešli, hlavně Johanovi to pořád padalo, až jsem se styděl jaký jsem žabař :-D Ale dobře jsme se aspoň odreagovali..
P3RF3KT: No malinko pozdě.. :-D
Musim uznat, ze vcera byla pohoda, ja to teda zabalil lehce po 12, ale gut, az na to ze sem se vzbudil skoro v poledne a pulka soboty v prdeli :-)
Johanik: Já jsem měl jít asi s Tebou domů.. Jsem to pak přepískl s tím pitím, holt mi to pivo zachutnalo.. Sranda byla i s tou cikánkou :-D Alespoň nějaké rozptýlení..
já ti rikal at jdes domu :)))

20.06.2009, 21:05 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-06-20 21:06:44
Johanik: neumím poslechnout :-( Doma se teď se mnou Eliška nebaví.. Myslí si, že jsem spal u nějaký buchty :-D Ale základ je ten, že jsem tentokrát nevyváděl žádnou ostudu.. Se tam asi za chvíli půjdu podívat a zjistit co se dělo když jsem spal :-D Ale dnes si dám jenom jedno..

21.06.2009, 13:10 |
BALI sakra,pozdě :(
Příště to asi napíšeme s předstihem.. Tohle bylo na rychlo docela..