Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Upozornuji na podvodnika

o Navštíveno 4204x o
o 08.07.2009, 17:29 | Beda
Na zaklade tohoto inzeratu [ Link ] jsem po prodavajiciho ujisteni, ze mi tento podvozek pasuje na moje auto vsechno koupil, penize jsem posilal predem a vsechno bylo v poradku, ale jen do doby nez jsem zjistil, ze mi to vubec nepasuje, nato jsem volal panu Jiřímu Kyjovskému ze Slavkova u Brna a ten souhlasil, ze to muzu poslat zpet, druhy den mu volam jestli to doslo a on mi sdeluje, ze se bavil s nekym mistnim a, ze mi penize nevrati, takze 6500,- v prdeli. Davejte si na nej pozor, je to zlodej!!

o 08.07.2009, 17:35 | pepe689
no oni si ty vidlaci obcas mysli ,ze jsou nedostizny ,parkrat jsem zazil jak se divili :-
o 08.07.2009, 17:48 | Tarrance
Jo tak na tenhle inzerat jsem koukal, jestli by se mi to nehodilo na G3, ale furt nejsou love. :-(
o 08.07.2009, 17:49 | tappaja
Na kazdou svini se vari voda...
o 08.07.2009, 17:51 | Nevřis
zajel bych tam !!!
o 08.07.2009, 17:53 | diesel...
Podvozek sem prodaval s dobrym umyslem, dotycnemu jsem zjistoval zda to bude pasovat na jeho vuz. Bylo mi receno od dvou servisaku ze ano. To, ze panu Bedrlikovi v servisu rekli ze to nepasuje, ze se to lame v roce vyroby, uz bohuzel nemuzu. Ani predbezna dohoda pred prodejem o tom ze pokud to nebude sedet, tak ze mi to posle zpet nebyla. Snazil sem se vyjit vstrict tim zpusobem, ze mu pomohu sehnat kupce, nacez mi polozil telefon. A pak tady ctu neco o zlodejstvi...
o 08.07.2009, 18:00 | axetom | Upraveno: 2009-07-08 18:06:14
ani tam jit nemohli. Taky sem tohle resil na polo 6n2 predni pruziny maj moc maly oko nahore. Nebudou sedet predni tlumice na phersony. jel sem pro pruziny 160km nacez chlap mi prodal spatny i kdyz tvrdil ze tam pujsou. Pokud to mas na polo, nech si upravit horejsek pruziny (zvetsit to oko na vnitrni prumer tusim bud 85 nebo 95 ale spis 85 a pouzij pherson od tebe a melo by ti tam jit:)
o 08.07.2009, 20:40 | Kleneex
ja Jirky znam docela dobre a urcite si nemyslim ze je to podvodnik !!!!

A jestli to sedi ze nebyla domluveno predem ze je moznost je vratit tak nevim proc tu na neho hazes spinu?

A je moc hezky ze v praglu drzite tak hezky po hromade i bez toho aby jste znali celou historku..... (jen doplnuju ze ju take celou neznam)

a kdyz neco kupujes tak by si mel byt jisti ze to tam sedi
jak pise axetom jit by to tam melo staci jen mala uprava

radsi to reste spolu nez tu na foru stejne ti to je prd platne nebo si myslis ze po tomhle ted zmeni nazor a vezme je zpet??
o 08.07.2009, 21:10 | Beda | Upraveno: 2009-07-08 21:12:08
To Kleenex: Moje jedina chyba byla ta, ze jsem veril na serioznost prodavajiciho, podvozek jsem odeslal zpet PPlkem a nevybrano ikdyz se mi vcera jeste dusoval, ze mi penize vrati a dneska po "udajnem" rozhovoru s tebou uz vratit nechce, takze ti dekuju, ze ikdyz neznas cely pribeh, tak se vmesujes. Jinak podvozek jsem vracel nepouzity a neposkozeny, tak jak mi byl dorucen. Jo a jak to mame resit mezi sebou, kdyz proste odmita vratit penize, to je bez diskuse podvodnik nebo vychcanek.
o 08.07.2009, 21:11 | petrb
presne jako kleneex, mel sis sam taky zajit k mechanikovi ci nekomu a ne tady ted nekoho spinit.
o 08.07.2009, 21:13 | Beda
Byl jsem ujisten, ze tam sedi, posilal jsem mu lkvuli tomu udaje o aute a nikoho nespinim, ale pisu sem pravdu co se stalo
o 08.07.2009, 21:18 | petrb
hm to je pak spatne:-(( ale asi bude na miste pravidlo duveruj, ale proveruj, no nic vic clovek poradit asi nemuze, ale je pravda a zaklad slusnosti ze kdyz neco nepasuje a je to ve stavujakej byl prijat, tak by se vratit moh, ale je to vsechno o lidech, kazda mince ma dve strany.
o 08.07.2009, 21:25 | škodovkář
střílet na potkání
o 08.07.2009, 21:48 | tappaja
Kleneex: Netahej sem prazaky, za takovyhle jednani by ti rozhodili sandal i ve statlu...

No jo, prachy sou doma, tak me to uz nezajima co? Podal mylnou informaci? Podal, tak nevim, co resis.

Je mi jasny, ze to neni v zadnym pripade vymahatelny, ale kdyz jeden den slibim, ze prachy vratim, kupujici to posle na jeho naklady zpet a druhej den je vsechno jinak, protoze "Mana rikala, ze to neni smeroplatny", tak to je napresdrzku.

Me osobne by teda hamba fackovala za takovyhle jednani...
o 08.07.2009, 22:00 | axetom
tyhle pruziny by sli na polo 6n1 nabidni je na poloclubu a treba nekdo napise)jinak ta mala uprava spociva v tom ze musi se nahrat horejsek pruzin a vytvarovat na tech 85mm vnitrniho prumeru. Mam takhle predelane ty pruziny ze seata :)
o 08.07.2009, 22:33 | Kleneex
me se ptal co bych udelal
rikal me ze nebylo nic domluveno ze si rekl ze je beres bez nejake domluvi ze by si vyzkousel nebo ze by byla moznost je vracet....
a neni snad problem prodejce vzit zpet kdyz sis to rozmyslel nebo pak zjistil ze nesedi.
Je ale pravda ze je zpet vzit muze ale nemusi kdyz nebylo jinak domluveno!!!
Presne tohle jsem mu poradil ale je to ne Jirkovi jak se k veci postavi.
Takze me dekovat nemusis...

tappaja: podle me nepodal, rikal ze tam jdou i kdyz z malou upravou ale jdou jak nam ted rika axeton

ale co presne si kluci rekli nebo nerekli to uz nevim vychazim jen z informaci co jsou tu psane
o 08.07.2009, 22:39 | Kesam
beda dyt tam sám píše že jsi zjistil že tam nepasujou tak proč jsi je bral?
o 08.07.2009, 22:49 | JR
nevim jaka domluva, ale deformaci pruzin nepovazuju za malou upravu...
o 08.07.2009, 22:50 | CRK
Taky jsem s nim měl tu čest, neokrad mně sice, ale slibuje, slibuje a telefony nakonec nebere.. Takže nedoporučuji :(
o 08.07.2009, 22:56 | Rajdlos
asi jako JR, jsme snad lidi a je normalni se mezi sebou domluvit na vraceni penez, tohle povazuji taky celkem za prasarnu
o 08.07.2009, 23:31 | axetom
jo ty pruziny jsou o hubu muze to prasknout. Ale ja osobne mel kliku a tuk tuk uz mam neco na nich najeto:) osobne bych to zkusil spis podat napis na www.vw-polo.com a do fora do inzerce treba se nekdo ozve
o 09.07.2009, 00:18 | Luke_288
ano, svět se v prdel obrací. to aby člověk nejdřív objel půl republiky po automechanikách, protože když se zeptá jednoho, tak mu věřit nemůže a když narazí na někoho, komu nepřijde normální, že to co prodal nakonec kupujícímu nepasuje, tak že vezmu věc (samože nepoškozenou) zpět a prodám někomu jinýmy, tak je to blbý.
a to podotýkám, že ani jednoho neznám a nejsem z Prahy ani z Brna...
holt se dostáváme do dob uzavírání smluv o smlouvách budoucích apod...
o 09.07.2009, 00:45 | Midi34
bohužel taky nedobrá zkušenost s Dieslem
naštěstí se obchod nekonal ,protože mě jeden nejmenovaný člověk co ho trochu zná ,varoval včas
o 09.07.2009, 02:29 | pepe689
19.06.2009, 19:44 | diesel...
to Beda: uz to zjistuji, pravdepodobne ano...

jsem asi slepej nebo jak je to tam napsany pokud nekdo napise ze ano beru jako ze ano pokud to neni pravda tak s nim jako z levakem zachazet tez budu a je jedno esli Morava ,Praha atd
o 09.07.2009, 02:39 | pepe689
pro Bedu - [ Link ]
o 09.07.2009, 07:21 | Bolthorn
Tak když něco kupuji s tím, že to tam bude sedět a jsem tím ujištěn a dám za to nemalou částku, tak očekávám, že to tam opravdu sedět bude.. A ne že kvůli tomu budu dělat nemalý zásah do podvozku.. Tohle není solidní jednání.. Prodávající Tě uvedl v omyl za účelem zisku a na to existují snad i nějaké paragrafy.. Nevidím jediný důvod, proč by Ti nemohl vrátit peníze.. Měli bychom se už konečně začít chovat slušně a ne jako hovada mezi sebou..

Kleenex: je hezké, že se zastáváš kamaráda, ale vžij se do situace, kdy se tohle stane tobě..
o 09.07.2009, 10:30 | Escudo
Kleenex: co ti přijde seriózního na tom říct jeden den pošli to zpět, pošlu peníze a pak to nevyzvednout? Já myslim že neni moc o čem se bavit
o 09.07.2009, 10:36 | DJ.UFÍK
tak diesel posle zpet na bedu a beda proda:o) nebo diesel vrati penize a je klid.Preci se nejak domluvime,ne?Myslel jsem ze alespon tady na AHC jsou lidi k sobe fer...Bohuzel neznam ani jednoho z Vas dvou..ale verim ze kluci z prahy ale i z brna,usti,vrchlabi atd... jsou naprosto v pohode a kdyz jsem neco potreboval vzdycky se dalo domluvit,ze?
o 09.07.2009, 10:39 | Pekis
No, ono je to celkově o jisté serioznosti. Nedávno sem kupoval harddisk, ale důkladně sem si neprostudoval, že čipset základní desky ten hadr prostě nepobere. Prodejce mě s úspěchem mohl odkázat do zadnice, ale disk (za litr) prostě vzal zpět. Stejně tak já když prodávám věci, tak dávám lidem měsíc na to, aby si věc zkusili a v případě nějakého problému se pak můžeme domluvit na nějakém řešení.
A to, že nebyla domluva o eventuelním poslání zboží zpět, to mi přijde jako dost směšná věta. Prezentovat se takto na foru před touto spoustou lidí co to tu čte, to je dle mého solidní úlet...můj názor, sorry.
o 09.07.2009, 14:33 | Shr3k
Tak tomu se říká, ušít si z ostudy kabát... Je mi jasné, že šest a půl litru je už dávno utraceno a není z čeho vracet. Proto ty myšlenkové veletoče. Ale nechat kupce utratit za PPLko další peníze, na to už je třeba mít silný žaludek...
o 09.07.2009, 16:04 | Nismo.Power
tak jasný že neni z čeho vracet,ale tak prostě slušně řeknu "heled ted bohůžel nemám jinak bych to vzal a prodal jinde tak to prostimtě prodej" a normální člověk to pochopí a prostě to prodá sám + třeba by prodejce moh nabídnout něco malýho jako odškodný za vzniklý potíže...... ale je blbost říct ano pošli zpátky a pak řikat že se bavil s místnim vencou novákem z autoservisu prdel-předměstí a tvrdit že to tam jde a že to zpátky neveme....
nepříjde mi to taky moc fér
o 09.07.2009, 18:56 | JA
jo to byli časy kdy se tyhle věci vůbec neřešily...nefungovalo to?vrátil sem to a žádný problém....takhle přesně se to pomalu posere a pak to nestojí za nic...staří vědí...
o 10.07.2009, 06:51 | Etien (M)
stari vedi, ze tohle se tu jednou za cas objevilo vzdycky...
o 11.07.2009, 21:34 | Harryp
Prodávající hodně uletěl a nechápu jak se může někdo za jeho chování "stavět". Kupující se jasně dotazoval zda pasuje na jeho auto,bylo mu mylně odpovězeno.Dále se domluvili,že pošle zpět a budou mu zaslány peníze a hle dohoda najednou neplatí!
o 11.07.2009, 21:49 | Spirit
jo kdyby jsem nebral reklamace jsem milionář:))pokud něco prodám musí to pasovat a fungovat pokud ne vracím peníze!!! to je slušné chování !!děláto reklamu a pak stejně budu milionář:)))
o 23.09.2009, 18:50 | Beda
Tak vec se ma takhle, po ujistovani, ze az sezene penize, tak je okamzite posle a tlumice si vezme zpet se ten zmrd neozyva a nebere mi mobil, takze jeste jednou upozornuju na tohodle zlodeje at nenalitne nekdo dalsi
o 23.09.2009, 22:49 | muSlim
Smutné že si natrafil na niekoho takého. Osobne aj keď predávam 100%-nú vec (čo je vlastne pravidlom u mňa :oD) tak si peniaze za to zarobené nechávam chvíľu ležať, čoby keby. Ale to bolo hneď jasné že peniaze rozmrdal a preto sa vyvracal z dohody, to sa sem ani nemuselo písať :o)
o 23.09.2009, 23:06 | Kesam
Asi nesehnal no :(((
o 24.09.2009, 15:11 | RedBaron
Při prodeji na dálku je úplně normální že tejden čtrnáct dní nechám na to, aby dotyčný vyzkoušel a potvrdil, že je spokojen. Pokud to dělám jinak tak jsem prostě zlatokop a hajzl.
o 02.10.2009, 08:17 | axetom
psal sem ti neco na icq
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3112 sekund.