Navštíveno 4307x

Ahoj Honzo, tady zatim takova mezipauza nez se dodela modrej .... tak aby bylo videt, ze se pres zimu uplne nenudim :-) toto uz je finale... hodim samo i jak vypadal predtim ;-)

predni brzdy

zadni brzdy

a jak to vypadalo pred ;-) na fotkach to vypada krasne, ale realita byla nekde jinde :-(

krááásně prokoukl!!! Ty přední brzdy musí asi být ostrý co ?
Gervis: diiiky ;-) predni brzdy se zatim zajizdi ;-) urcite to brzdi lepe jak predtim :-D jinak jsou to 4pistkovy brzdice urceny na 10" kola :-)
docela lepší než předtim zvolil jsi mé oblíbené barvy:-)

10.07.2009, 22:43 |
Kesam Parádička
Ty jo Michale, tak to čumím s otevřenou pusou. No ne nadarmo se říká tichá voda břehy mele. Proti Tobě jsem přes zimu neudělal vůbec nic... Parádní práce, jen škoda že jsi nešel na úřad o chvíli dřív, mohli být 4x8 :-D
Fakt moc pěkný a konečně máš pořádný brzdy jako my na škodovkách :-) Když to tak u Vás pozoruju, Ty už máš hotový dvě auta, co ten brácha? Nechceš mu helfnout :-D
MiniMike: krása krása a ještě jednou krása :o)
PALEC NAHORU!Úžasný :o)
kde skončil modrej mr.bean?
na kolik pak přijde takovej knedlik? přemejšlím jaký vozidlo dál, a tohle je jeden ze žhavejch kandidátů..
Tuner#2: tak jeste to neni uplne komplet, ale snazime se co to jde... jeste hlavne schazi doladit interier.... no bohuzel s SPZ uz toho moc na vyber nebylo :-D
A ja mam 4pistky i na druhym :-D brzdy jsou zaklad, i na nevykonym aute :-)
A o pomoci brachovi uz taky premejslim... jen kdyz on se do niceho nema :-D ale snad se mu to ted hne ;-) tak mu pak pomuzu ;-)
Nismo, Kesam, Rusta: diiiky moc
skodovkar: jeden modrej ve srotu a druhej modrej stoji v garazi a ceka na motor :-)
Honza2.016v: ono hodne zalezi na stavu, motoru a roku vyroby :-) jinak pocitej nejakejch 30tisic za auto s papirama pred renovaci az po nesmyslny castky :-)

11.07.2009, 19:29 |
Skury T2, MM: Děsná prdel, pánové... Prej se do ničeho nemám, tsss... :-D :-D
V pátek Funny do ČB ke Kláskovi, díky Lubošovi (Tuner), takže pak se to snad už konečně hne.
BTW, Michale, beru tě za slovo. :-DD
Skury:čim jedeš do čb že by jsem se pokochal?
Skury: :-D :-D :-D
a ber me za slovo :-) neni problem ;-) rad ti pomuzu ;-) kdyz nebudes vymejslet nesmysli :-P

11.07.2009, 20:32 |
Skury MM: jj, já vím. ;)
Škodovkář: Ano, jedu do Budějek, ale z kochání nic nebude, až někdy jindy... Až to třeba bude někdy jezdit.
Skury: Srandičky??? Přejdou, přejdou :-) Hele držím pěsti, ať to vyjde a už to vrčí.
Wau,moc pekna prace,ted uz Te neprehlidnu :-) obcas sem toho cernouska potkaval,ale netusil ze patri k Tobe :-) ted uz Te poznam,rekl bych ze tato barevna variace je jedina v Cr :-) Ty predni brzdy,ty jsou vetrane nebo jednoduchy kotouc?

13.07.2009, 15:46 |
Skury Cupra.165: Ten "černoušek" ale od zimy nejezdil. ;) Jinak auto je Hanky, jeho polovičky.
cupra.165: predni brzdy je jednoduchy kotouc na 4pistkovy brzdice... v teto "velikosti" se bohuzel vetrany kotouce nedelaji :-)
jinak je to jak pise Skury :-) auto vlastne neni moje :-D
Majku tys mi ukradnul cast RZ :oD

Jinak mooooc pekny jako vzdy paradni!:o)Nebudes se tim zivit?:o)
Jo tak Hanky jo?
[ Link ] Se jí budu muset zeptat, jestli jí to taky někdy půjčíš aby se svezla :-D
MiniMike: zrovna jsem koukal na fotky z Týnce a co nevidím . Miník s plzeňskou RZ. A pak se kouknu sem a je vše jasné :-)

26.07.2009, 10:38 |
Skury Tuner2, Mattess: Vždyť to takhle bylo i s corzou. :-D
DJ.UFIK: zivit se tim nebudu :-) jsem vzdycky rad, ze se to nejak dokuti a mam na chvili klid :-D :-D :-D
Tuner#2: to sou zase forky :-) to akorat prselo, tak sme se sli schovat.... a ja ji nic nepujcuju, je to jeji :-D :-D
MATTESS: my zadne Mini v Plzni nemame :-D a vubec nevime co to je :-) :-)
Skury :-P :-P
A jeste posledni doplnujici foto... nedodelany interier :-)

no, já žasnu :)
ty fakt nejsi normální MiniMiku ;)
taky sem koukal na t.....y.com a co nevidim Miník, bílej, plzeňskej a hned si říkám čí asi bude a taky že jo...
no opravdu nadhera a muselo to dat kua prace.....palec nahoru....super
Stanli RS: ja uz asi jinej nebudu .... :-D
Pavel528: prace je na tom jako vzdycky dost no :-) jinak se u tebe budu muset zastavit s tim radiem :-D
a fotka interieru pred :-)

27.07.2009, 15:52 |
zdany No taky nam tady v praci prosel krabicema druhej minik v nahradnich dilech... :) Jeste bych nasel mozna neco ve sklepe a nebo pod Miniho stolem. :)))
Jinak Minik je fakt sikula a vyhral si. Na to ze ma casu malo tak to zvladl na vybornou. :) A dokonce to vcelku jede.. A zvoucek to ma libovej. :)