Navštíveno 4261x

Tak jsem se dnes konecne dostal k tomu abych zajel do Loun pozdravit zlodejskeho zmrda cerstve 19ti leteho pana Petra Kačera. Kdo nevi vocogo tak zde je link
[ Link ] Uz je to po one udalosti dost dlouho ale ja nemel vazne driv cas a on neutece :c))) Dostal jsem se tam jeste s par kamosema asi v 21:30h. Jelikoz borec bydli s rodicema bylo skoro jasne ze nekdo doma v sobotu vecer bude. A bylo mi celkem jedno kdo to bude dnes bo toho hajzla si najdu klidne jindy. Kdyz ho neumeji vychovat a nechaji z nej vyrost zmrda co krade tak at vedi ze ted ma fakt pruser. Mluvila se mnou z okna jeho matka ''asi ma doma nejvetsi koule ona jelikoz otec stal za ni jen koukal a nezvejkl ani hovno a kluk prej neni doma ale to rekla ona tak nevim''. Kdo mne zna vi ze jsem takovej tichej TAZZZZ. Oni bydlej v panelacku ted nevim 3 bo 4 patrovem uplne nahore. Tak jak jsem tichej tak jsem to s ni hned na nejake ty dB zacal resit. To ze maji ostudu mam u prdele maji se postarat jak se jejich syn chova a co z nej roste. No asi jsem trochu rval jelikoz nektera okna se zavirala ... ze by chteli poslouchat porad v bedne? ale nektera se zase otevrela asi zajem o problem co jsem zde resil :c))) . No jak uz jsem psal zmrd zlodejska ma problem a takova reklama v okoli k tomu myslim 100% patri. Ale k veci. Dozvedel jsem se toto.
On nas Petr za to prece vubec nemuze. Tak ji rikam jak nemuze je to blbej zlodej a basta. Pani rika nene on jen ridil auto a vubec nevedel o co jde on je jen takovej hloupej. Tak to ji rikam jo to je LOL jak prase ridil a tak je spolupachatelskej zlodej a ted ma vazne pruser. Pani: ale on o nicem nevedel. Jasne rikam ji je asi uplne blbej jede v pondeli v 02h rano z Loun do Chomutova a zastavuje komplicovi v nahodnej ulickach a ceka na nej a vubec nic nevi. Tak je to blbej debil a jeste zasranej zlodej a ted ma vazne problem. Pani: ja vim ze ma problem uz ho sebrala kriminalka a uz mu chudakovi nekdo naboural auto ''to jsem se vubec nedivil bo o obou udalostech uz jsem celkem neco zaslechl :c)))'' On se prej dokonce chtel jet omluvit lidem co maji vykradena auta ale nevedel chudak kam ma jet. To uz me fak nasrala rikam jo omluvit kreten zlodejska to je fakt blbej a kdyz prines jeho komlic do auta ukradene radio v 02:30h rano tak stale nevedelo co jde? A nejake prinesl uz pred tim nez dojel k memu autu jak ja vim od PCR. Pani: on neprinesl radio ale igelitku. To ji rikam to mne poser je to ale chudacek co nic nevi ''osobne vim ze uz ma problemy stejneho razu ale jeste si vse overim a pak ji to hned reknu''. Tak jsem ji rekl at mi da adresu toho komplice a ona ze ji nevi. Tak ji rikam tak at ji Vas chudak co nic nevi bleskem sezene a aspon se trest rozdeli na dve poloviny. A ona ze jo ze ji sezene.
No fakt mne poser. Chudacek zmrd nic nevedel. Tak jsem jim z chodniku udelal reklamu a za par dni tam za nima zase zajedu.
PS: Az se zase neco dozvim nebo poresim dam info. Jinak komplic je udajne Tomas Bejda a ma bileho Focuse kombi zafoliovaneho. Adresu jeste nemam ale snad bude. Stale plati ze veskere info vitam. Moc vsem diky.
jen do nej fiha cumim chtelo to vzit kamerku aby bylo neco i pro nas:)
Příště s kamerou,ale reklamu si udělal dobrou,myslím,že taková potupa je hrozná...

12.07.2009, 08:32 |
Cenda bejvalej spoluzak ze zaklady, nez ho chytli, vykradl cca 100 aut, dve slohnul cely. Otec ucitel, vybornej chlap, mama dela v materske skolce a hodnejsi a mirnejsi zenskou snad neznam. Maj deti nekolik, vsechny v pohode, jen tehle zmrd se zkurvil. Sel si sednout a pak nekam zmizel. Fakt clovek nechape.
dobrá práce, ale jak znám tyhle lidi, tak celé okolí a možná město ví, že on krade, ale není nad to tam udělat větší humbuk. Tihle hajzli si z toho ale nic nedělají, když jsou pod tlakem, tak sklopí uši ale jak jsou ve své partě, kingové nějvětší....
Dohledat toho druhého, ten to beztak bude házet na toho prvního, ale i tak.
Jinak je vidět, že jsou to fakt blbci, jet krást ve svém autě a ještě i s origo SPZ, to může fakt jen debílek.... :-D
Ty woe neblaznete s kamerou nejsem TV Nova a kdyz budu mit kameru kazdej se hned skova a to ja opravdu nepotrebuji.
Cenda: Takovou situaci samozrejme dovedu predstavit. Ale dle info co mam ja neni toto rozhodne jeho prvni pruser v oblasti corek. A jelikoz je mu cca 1,5 mesice 19 let tak to rodice 100% vedi a pokud na nej nestaci oni muzou mit celkem radost z lekce ktera mu bude udelena. S tim ze z ostudy rozhodne nebudou mit radost a treba se konecene proberou. Jednoznacne za nej nesou odpovednost a kdyz u nich bydli meli by s tim neco delat. Ale jak uz jsem napsal je to prece proste ¨chudacek¨. Ale to mam u prdele bo je to jednoznacne spolupachatel. Pokud by toho druheho zmrda nevezl tak ten by se mi nenasral do auta. Tak ani nevim kdo za to muze vic :c)))
HIGHTOWER: Ve sve parte uvidime zda je king ... rad bych znal celou partu.
kamera myšleno aby to někdo tožil ze zákrytu, z auta nebo tak....nenápadně
Jj, dobrá práce. Škoda, že to hned nevyšlo napoprvé. Jestli doopravdy nebyl doma jak říkala jeho matka, tak mu to asi řekne, že po něm někdo jde. To potom tam můžete jezdit každej den a výsledek bude stejnej. A jak už bylo řečeno, použít k několika lupům svuj auťák s origo SPZ může fakt maximální vůl. A ta jeho matka taky dobrá dylina, prej vo ničem nevěděl XD
nejlepsi by bylo ho zrezat, za tyden ho zrezat znovu, pak ho zrezat treba po dvou dnech, (aby to mel rozmanitejsi) a tak furt dal...
No udělat mu třeba něco aby skončil na kripl káře by byla paráda.
Me nevadi ze nebyl doma. Do Loun to mam kousek a jak uz jsem napsal ten se neskova. Ze mu to reknou je OK jen at to vi :c)))
.mycTD ... rozmanitejsi se poseru LOOOOOOOOOOOOOOL
Diky za podporu.

12.07.2009, 13:37 |
Q mno na aukru někdo prodával megafon.... :-))

12.07.2009, 13:47 |
Cenda za tohle proste musi dostat poradne pres tlamu od ciziho, az se posere, jedine to ho nauci, aby se na to priste vysral. A ty si zajisti 105% alibi :-)
Jednou musi vylezt ven, proste bych si na nej pockal pred barakem a nadrzo bych ho tam rozbil.(at mu tu jeho zlodejinu pripomina titanova desticka v celisti) At to klidne lidi vidi, stejne te tam nikdo nezna. Jen mu rekni, ze si jeden z tech, kterym vykradl auto. Takze kdyz pak stihnes utect tak to bude neznamy pachatel :-)))) Hlavne tam pak nenasedni do sveho auta se svou SPZ :-))))
Njn, dve varianty - at je sflaka nekdo jinej - prijdes o poteseni, nebo pockat dost dlouhou dobu.
Kdyz nekomu das do tlamy treba po 3 letech s tim, ze Te nepozna, tak si to vychutnas a nikdo Te s tim nespoji.

12.07.2009, 21:14 |
Kesam To je dobře že si to tam pěkně vyřval :-)
Promin za OT, sice se to hodi az na 22.2., ale posilam Ti hezky prani, ktery mu muzes poslat :o)))
Kdyz mas svatek,
tak si hod laso.
Ja ti ho uvazu,
uz vim i na co.
Potom te pohoupu,
at si to uzijes.
Kdyz jsi byl svine,
tak si to vypijes.....
Vse nejlepsi
:o)))
Jde o to,kdyz se mu pak neco stane...tak po precteni tady toho si policie muze udelat usudek... dej mu do drzky ,ale moc bych se tu o tom nerozepisoval...
cupra.165: myslim, ze to tu ani cist nemusi, kdyz mu obden hulaka pred barakem :-)
nevloupal se ale jen do meho auta :c))) a tak asi usoudi ze to byl nekdo z poskozenych
deku,zahradni hadici a rezat pred barakem na schodech:o)dokud se bude hejbat:o)takhlle si na capka pockala particka lidi u nas pred barakem:o) sel domu a hned dostal deku a jen hadici do nej...mel u sebe tasku a nahodou v tasce i jejich fotaky,,MT,Mp3 atd...jsem jsem zaslechl ze je okradl na disco trisko party:o)pak se cela rodinka odstehovala:o)
hahá, dobře mu tak parchantovi...... sem zvědavej na pokračování :)
akorát škoda že si z něj nevemou příklad ostatní čorky a fetky
to mi připomnělo z jedné hry "..nechci abyste je zabili, ale abyste jim dali ponaučení. abyste jim zpřelámali všechny kosti v těle a nechali je ležet na chodníku v kaluži vlastní krve! aby do konce života jezdili na kriplkáře a slintali si na košili! aby se málé děti smáli jejich sešívanejm xichtům. aby prostě každej, do konce jejich života viděl, co se stane, když někdo dělá v mojí čtvrti bordel!..." :D
schválně kdo ste poznali odkud to je?:D
deywis: Mafia, Don Saliery k Tomovi a Frenkiemu? Když chtěli znásilnit Sáru :) kua 6x hraná hra se nějak podepíše vždycky...
TAZZZZ: dobře to děláš, plná podpora, když PČR nepomáhá a nechrání, tak se nedá nic dělat :)
mr.brain : bingo, 30x dohraná a neustále hraná hra:D
udělal bych asi něco v tom scénáři... možná ne tak drsně ale dostat po čuni by určitě měl
Tazzziku preju brzke vyreseni,ale kazda mince ma dve strany. Jak psal Cenda muze to byt potizista rodiny. Mam podobnou zkusenost. Bracha delal sdme prusery. Nasi kvuli tomu meli doma vsude samolepky od exekutora, a to uz mu tam davno zrusili trvale bydliste. Na me nastoupil borecek (byvaly spoluzak) ze chce na nej telefon. Musel jsem zavolat PCR. I kdybych to cislo mel,brachu neudam... A ted si vem ze ja jsem uplne jiny jak bracha,ja i nasi mame svych starosti dost,davno jsme se od ndj distancovali. Proc mame jeste odsirat jeho prusery? Samozrejme chapu pocity treba toho spoluzaka, ale brachovi bylo 18 tak at to resi s nim. Chapu i tebe, ale asi bych to resil jen s tim dotycnym,treba jsou jeho rodice uz taky z neho nestastni.... Nerikam ze to tak je. Kazdopadne mas daleko vic informaci, jen jsem chtel ukazat i druhou stranu. Jinak tomu hajzlikovi preju dlouhe uzdravovani a maximum komplikaci....