Navštíveno 3281x

12.07.2009, 11:44 |
TAZZZZ | Upraveno: 2009-07-12 11:45:38
Tak mne ted tak napadlo ze v Lounech maji 100% nejaky dennik ktery cte mnoho lidi. Chtel bych si dat cca tento inzerat. Byl by to nejaky pravni problem?
Nabizim financni odmenu xxxxkc za informace vedouci k nalezeni a setkani s 19ti letym panem Petrem Kacerem z Loun a xxletym panem Tomasem Bejdou z xxxxx. Jsou to spolupachatele co mi vykradli automobil a chtel bych se s nimi sejit abych celou vec mohl vyresil osobne. Volejte xxxxxxxx nebo piste na email xxxxxxxx.
Jen dotaz treba mi nekdo hned poradi jak by to bylo pravne uplne dobre. Moc diky. Cusa.
Jsou to spolupachatelé.... - blbost, to bys tam mohl napsat max. až po pravomocném odsouzení soudem, preumpce neviny - dokud není pravomocný rozsudek, pohlíží se jako na nevinné :-(
Nevím, zda by prošla formulace: "Vozidlo P.K. BMW xxx, RZ: xxxxxxx, bylo viděno u mého vozidla dne, v , při vykradení mého vozidla tam a tam a následného rychléo ujetí, a chtěl bych se ho zeptat, co tam dělal a zda něco neviděl" :-D
Na to ti dle mě nikdo nemůže nic říci... Není to řečení, že je zloděj, ale je jednoznačné, co si tím chtěl říci....
OK co jsi napsal je super a kdyz napisu jsou to panove co se podileli na vloupani do meho automobilu ... to totiz jsou.
TAZZZZ -držím palce a neustupuj
HIGHTOWER - jak to vypadá koukal jsi na to ?
Mi teď nebere tel. zkusím to jinak

12.07.2009, 21:18 |
Kesam A sakra jdeš po nich jak pes dobře jim ta sráčum :-)
jen tak dal fandim ti!!!
ja zatim takovou smulu nemel ale asi bych to take nejak resil ;-)
Tazzzz: moooooc ti fandim, reknu ti,ze bych nechtel bejt v jejich kůži :o) Myslím, že se budou brzy stěhovat.