Ahoj, právě jsem u nás va webu narazil na zajimavý akgument o jednoho mladíka a zajímá mě co je na tom pravdy.
Cituji:
Bedřich: navíc pokud říkáš blbosti pádným argumentům, tak ano jsem blbej! Ale ty nedokážeš vůbec reagovat a jen tu urážíš, že jsem " blebej"! Nedokážeš ničím argumentovat, jen že já argumentuju blbostí. Prostě nemáš nic v ruce a jen tu hloupě pomlouváš, je mi tě líto fakt! To s takovouhle moc daleko nedojdeš
Tuner#2: a ty mě už taky neštvi, hraješ si tu na kdovíjakýho tunera, co všechno ví a všechno zná! Ale víš co? tvoje chování stojí za starou belou, plnou hubů keců, ale pořádně nerozumíš ničemu. Neboj znám dost lidí z autohificlubu co mají stejnej názor, takže si tu nehraj na spasitele škodovek a dejte mi už konečně pokoj jasný?
Celá diskuze je zde:
[ Link ] Jelikož tam každou chvíli píše, jak tě pomáhá na Broukovi, tak je m jasné koho tím myslel a s kým je nejčastěji z autohifi clubu v kontaktu.
Tak mě zajímá Tvůj názor, zda opravdu takový máš jak píše Karel a nebo zda si to opět Karel přibarvil dle svého mínění...
Mimochodem v té diskuzi nařknul i člověka, který se stavbou aut živí a já osobně mám před ním velký respekt a úctu, ale Karel nepobral asi nic ze slušného vychování.
Díky za reakci, klidně i na mail.