Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Luke-Jeep

o Navštíveno 3631x o
o 24.07.2009, 17:24 | Tuner#2 | Upraveno: 2009-07-24 17:24:50
Ahoj, právě jsem u nás va webu narazil na zajimavý akgument o jednoho mladíka a zajímá mě co je na tom pravdy.

Cituji:

Bedřich: navíc pokud říkáš blbosti pádným argumentům, tak ano jsem blbej! Ale ty nedokážeš vůbec reagovat a jen tu urážíš, že jsem " blebej"! Nedokážeš ničím argumentovat, jen že já argumentuju blbostí. Prostě nemáš nic v ruce a jen tu hloupě pomlouváš, je mi tě líto fakt! To s takovouhle moc daleko nedojdeš

Tuner#2: a ty mě už taky neštvi, hraješ si tu na kdovíjakýho tunera, co všechno ví a všechno zná! Ale víš co? tvoje chování stojí za starou belou, plnou hubů keců, ale pořádně nerozumíš ničemu. Neboj znám dost lidí z autohificlubu co mají stejnej názor, takže si tu nehraj na spasitele škodovek a dejte mi už konečně pokoj jasný?

Celá diskuze je zde: [ Link ]

Jelikož tam každou chvíli píše, jak tě pomáhá na Broukovi, tak je m jasné koho tím myslel a s kým je nejčastěji z autohifi clubu v kontaktu.

Tak mě zajímá Tvůj názor, zda opravdu takový máš jak píše Karel a nebo zda si to opět Karel přibarvil dle svého mínění...

Mimochodem v té diskuzi nařknul i člověka, který se stavbou aut živí a já osobně mám před ním velký respekt a úctu, ale Karel nepobral asi nic ze slušného vychování.

Díky za reakci, klidně i na mail.

o 24.07.2009, 18:09 | Nismo.Power
už se perou :)
sice opět jen škodivka ale líbí s mi jak to lakuje venku na férovku :)
o 24.07.2009, 18:34 | Tuner#2 | Upraveno: 2009-07-24 18:34:54
Nismo.Power: Já se s nikým neperu, Karel není typ člověka, co by mě dokázal urazit, ale zajímá mě co je na tom pravdy co psal, nebo zda zase kolem sebe hází jen špínu a urážky jako na Bedřicha.
o 28.07.2009, 13:49 | clown
LJ ..
prej je nejaka akce a ty mlcis :o))

foto k příspěvku  od clown

o 29.07.2009, 13:18 | Petura
taky jsme s kámošem před 8lety dělali celolak škodárny venku na zahradě, a dopadlo to dobře, až jsem se docela divil, že tam nebyl skoro žádnej prach
o 31.07.2009, 11:33 | Luke-Jeep
tuner, klaun: do techhle veci me netahejte ;-)

tuner: Karel je horka hlava, neres to...
o 31.07.2009, 17:28 | Tuner#2
Luke-Jeep: JJ to už jsme s Bedřichem poznali dřív, navíc debata se ubrala jiným směrem. Díky za reakci.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3098 sekund.