Navštíveno 3878x

19.08.2009, 11:03 |
Kesam Hele kolo máš zavařené výztuha je tam taky tak doufám že tě to unese :D jo jinak se to neprovalylo na druhou stranu tak tam sedlovka pujde OK:-)
Hojky, určo bude mít radost ;-) hnedka mu to napíšu
veseru se do threadu ... kdy pojedete sem ? Vozím v Audi už měsíc misku, že se někde střetnem...
joooooo .. to ví bůh a možná Spooky :-D snad září ;-)

19.08.2009, 18:37 |
maxov co to...Spooky prosedl sedačku až na silnici?
Néééé .. praskl mu rám ve sváru .. a tak ho Kesam zavařoval ;-)

20.08.2009, 08:29 |
Kesam jO JO TEDKA TAM MÁ VÝZTUHU TO NEPOVOLÍ :)

na ma ta vystuha byt spis ze spoda?:-)

20.08.2009, 12:34 |
maxov prej ne,to když muto jednou ujede tak:)))))

20.08.2009, 14:29 |
Kesam Těžko zespoda když byl lom nahoře plus ktomu spoky má dost kilo živé váhy a má tu sedačku na doraz tak aby to nezlomil znovu .
Šikovnej Kesámek ;-)Spookáč bude míti opravdu radost .. Máš to v Bukovsku nebo v Budějkách ?

20.08.2009, 16:42 |
Kesam No právě že v CB v práci tak až pojede autem tak to musíme naložit :-) ( a já mu slíbyl že to bude mít v Bukovsku :-))
No stopro bude v práci autem v pondělí .. nechával ho tam když odjížděl tak s ním musí taky přijet ;-)

21.08.2009, 01:12 |
Kesam no jo tak to je pohodička :-)
Kesam: Máš mega pochvalu ;-) Jen jsi si to trochu pohnojil tím, že nezvedáš telefon ;-) :-D
Spooky: ty moc nervi woe s telefonem... se ti clovek snazi dovolat a mels vsecky vypnuty :-P

24.08.2009, 12:04 |
Kesam No tak já sem terení pracovník a když jsem na šatně tak spím :D
L-J: No pač jsme v těch cca 1600-2200 m.n.m. nějak nesehnal elektriku na dobytí telefonů. (Ani jsme s sebou nabíječku netáhl), ale prý jsi měl volat sasanku...
Kesam: Šak pohoda... ;-)
moh bych klidne volat tak z vokna kdyz na nu nemam cislo :-P
L-J: To já už nevím... Tak ICQ by jsi měl mít... no teď už je to jedno... Holt jsem byl daleko a mimo...
L-J : Stačí si o něj říct ;-) :-P :-D
dejte mi svatek voba... kdyz jsem schodou okolnosti jel prez Veseli v patek na Hosin tak sem fakt nemel cas lezt na icq nebo si o nej rikat jinak nez ze zavolam Spookymu... :-P
Promiň .. už mlčím .. a nic neříkám .. jsem to nemyslela tak špatně .. měl to bejt vtip :-(