Navštíveno 3285x

19.08.2009, 17:05 |
Mila Tak hoši, je středa a jsou to přesně dva dny co jsem svěřil pašíka poprvé do rukou autorizovaného servisu VW (Podbabská) - btw. doporučuji - s úmyslem vyzárukovat vše co je zapotřebí dříve, než bude pozdě.
Info o autě - rv 2007 (a ještě 5 dnů záruka :-) ), najeto 92117 km, servisy vždy u autorizáka škoda (spokojenost kvalita x cena).
Co jsem mě na autě "trápilo" - sem tam se kousla elektronická parkovačka. Cítil jsem volant v ruce okolo 120 km/h a přední kola sjetá zevnitř (vzal jsem nějakou malilinkatou dirku :-) ). Volnější přední náprava ?? = prostě to divně drnkalo přes retíky, což je docela pochopitelný po 90tkm po čechách :-O.
RESULT po dvou dnech - dnes jsem si dojel pro autí. Byl jsem zvědavej co a jak, když jste mě takhle všichni děsili a říkal jsem si "božee". Nicméně jsem byl mile překvapen - Servisák přišel a povídá - "parkovačku jsme Vám dali novou, ani jsme to neopravovali, pak byla zapotřebí geometrie, tak jsme Vám to srovnali a už to nedrnká a kola by se neměli sjíždět, na nápravě jsme našli jen nevolnosti, které stačilo dotáhnout, ale kdyby jste s tím měl problém, tak se příští týden (pozn. to už je po záruce) stavte a na základě protokolu z dneška to ještě zkouknem, to není problém. Jo a koukal jsem, máte nějakej ošoupanej chrom na řadící páce, tak jsme Vám ji vyměnily ať se o to ještě nepoškrábete. Tak hodně dalších šťastných kilometrů" ...
No, koukal jsem jak z jara, ale je vidět, že máte evidentně rozdílné zkušenosti než já. A proto za garanci VW dávám já palec rozhodně nahoru, nemůžu si stěžovat a to tam nemám žádnou tlačenku a to zdůrazňuji ;-)...
sorry , ale mosím se přidat,
otec teď nedávno kůpil auto , probíralo se to tady , problém klima a nejaký větší drobnosti.
co sme mohli , to sme spravili , na neco sme nestačili.
zavezli sme to do vistacaru v hodoníně a po sedmi hodinách na diagnostice to všecko kořeň zpravil a cena až moc hezká , nemluvě o ochotě.
tak se ně zdá , že asi autoservise změnili přístup. nebo je to normální ?
Mila: To nebyla malinkata dirka,ale vymol v silnici jak ho..do a ta volnejsi predni naprava je proto,ze jezdis jak s formuli pres koleje a vymoly a buh vi pres co jeste.Jo a osoupanej chrom na radicce???? Buh vi o co si ho osoupal :-)))))))))))))))
Jo a priste te schladim zase.Takze prevence pro tebe???? Z auta rovnou s prazdnyma kapsama,jinak ti umazu auto :-)))))

19.08.2009, 22:11 |
clown drobnosti ty ti vymenej ..,
ale bejt to turbo, ci neco na motoru ... pcheeeeeee ..

19.08.2009, 22:56 |
Mila Feldík - neříkám, že to má se mnou pašík nejlehčí, ale zase mu toho dost dopřeju a na to že fakt dostává "kouř" po praze a po D1, tak celkově ho hodnotím za 1.
Jinak z toho vašeho chlazení, mi botky vyschly až včera odpolko a z 45 se mi smrskly na 44 :-))))), ale byla sranda a to super ;-) a tímto všem ještě jednou děkuji jak za mě, tak za Lenku.
clown - Hele, teď polemizuješ a vaříš z vody nemlych tak stejně jak o víkendu ... Koukni jen za kolik dělá ofiko VW geometrii, kolik stojí hoďka práce, na kolik vyjde ta blbá el. parkovačka a komplet nová páka... Budeš taky na docela nemalé sumě a nikdo mi tam na to neřekl ani píp, ba naopak. Doslova "náš zákazník, náš pán a nechť je na 100% spokojen".
Jinak mam zkušenosti i s výměnou motorů při 90tkm po roce a půl u Volvo Hase na S40 před dvěma lety ... Nejdřív turbo a pak celej motor a taky ani nepíply ... Asi jezdíš do špatnejch servisů :-)))) Kdybys potřeboval doporučit nějakej kvalitnější, kde se na tebe nevybodnou, není problém v případě škoda a VW zkusit právě třeba Podbabskou...
Milo tak to gratulace dopadnul si lip nez ja:-)v srpnu koupim auto a hned v lednu jsem v tom za 25 000:oD komplet zadni brzdy jsem prej uvaril ja:-) zadni drzaky lamp jsem prej taky znicil ja a kdyz jsem jim rekl ze se mi oloupala radicka tak mi jen rekl ze mam agresivni pot ze to musi vydrzet :oD jediny co jsem byl schopnej skousnout je praskla mlhovka kterou jsem zaplatil:-) takze fakt jsi mel stesti!!!Auto mam uz po zaruce,diky tomu jsem do nej taky nechal dodelat alarm,atd...:-)takze od ted si oleje,a vsecko potrebne menim sam! p.s. doufam ze nas taky nechas vydelat a tu tvoji plecku privezes na vymenu oleju:-)

20.08.2009, 10:34 |
Bucci Felda a Clown :-))))))))))))
Míla: p*čo, kolik si jim tam nechal v kouzelný obálce :-) - já zkušenost vesměs špatná...

20.08.2009, 10:34 |
Bucci Felda a Clown :-))))))))))))
Míla: p*čo, kolik si jim tam nechal v kouzelný obálce :-) - já zkušenost vesměs špatná...

20.08.2009, 12:00 |
Smrada (M)
S timhle ja problem nemam. Tvrdil jsem, ze Ti po 100 000 nevymenej na zaruku hazejici kotouce atp. Me delaj diagnostiku na pockani zadara, naposledy namontovali HF sadu pri vymene radia zadarmo apod. Tzn. plati to samy jako Clown. Drobnosti no problemo, ale hazejici kotouce proste nevyreklamujes.

20.08.2009, 14:11 |
clown Hele,
realne .. 25 mesicu stara OctII, 49.000km, KO Turbo .., hvizdalo lozisko .. to ale nevadi provozu ..,
zadna vymena, z MB psali .. kupte si novou .., tak sel a koupil si novy auto :o)) o VW jiz po 20 letech nechce slyset :o))
o zkusenostech s predchozim prassetem nez mas ty a BOSE SS, kdy to po 5 reklamacich v Porsche Praha vzdali a dali misto prassere A4 ?? :o))
btw .. nechces jeste jedno zanovni ? to co mas ty .. 28tkm / rok stare .. 510.000 :o)
ale nemam s tim problem, proste se o tebe postarali, tak jak jim group asi nakazal, kdyz uz je v takovy ztrate :o)
Mila: Prave ze proto,ze dostava pasik od tebe kour se divim,ze jeste ti motor nenafackoval :-))))) Jinak ty boty jsi mel maly uz pred schlazenim.Bud rad,ze byla voda tepla,ze nemela o par stupnu mene.To bych se pak musel zeptat Lenky,jestli na tobe bylo neco maleho :-))))

21.08.2009, 09:06 |
Bucci tak Porsche Praha Prosek je kapitola sama pro sebe... že jo Ufajz??? Viz výměna oleje...

21.08.2009, 09:17 |
Mila | Upraveno: 2009-08-21 09:19:02
clow - bůhví, co s tou oktávkou bylo... Každopádně 25měsíců jsou 2 roky a měsíc navíc (ev. 100 tkm+)a přece Ti nikdo nebude dělat milodary a měnit Ti "bez povinnosti" po záruce turbo za raketa cenu :-O, pokud ovšem nebyla přikoupená delší záruka.
Jinak to co měnili mě jsem popsal výše a ta cena asi taky nebyla drobnost. Jen ta blbá páka a el. parkovačka bude za raketu a ještě k tomu mi nějak poštelovali řazení, protože je to tuhý a bez jediný nevolnosti jako nový. ;-). Ale říkám, záleží asi nejvíc na přístupu těch servisů... Nevylučuji ani to, že na mě byly takhle přívětivý kvůli tomu, že jsem tam to auto i koupil.
Nicméně téma uzavírám tím, že mi spadl balvan ze srdce, protože sem byl už předem fakt zklamanej z toho, jaký ty servisy budou ludry :-)
ps - A4 sice krásná, ale já mam prostě rád interiéry VW. Z venku mi to už teď taky nepříjede jako toková pecka jako když jsem to v 07 kupoval, ale co, kdybych chtěl tehdá audi, tak si ji třeba vemu místo toho, ale já si přál tohle, protože s Passatama máme doma dobrý zkušenosti a nikdy jsme se do servisu za nic nevydali (jen pro info - passat rv 99 ((1,9 Tdi)) ve 160000km nová přední ramena, passat rv 04 ((1,9 TDi 4M) v 90000 vstřiky, ale to bylo dle mýho tím, že oba zas jezdili mooc po Praze a táta duchanepřítomně tankoval při nákupech v Globusu :-))) )
to nismo - teď mi tak dochází, že furt z vlastní zkušenosti nevím, kde se ty koncerny tak serou :-DDD ťuk, ťuk