Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To Sestikule: Roomba

o Navštíveno 3199x o
o 20.08.2009, 16:06 | tappaja
Zdar,
chci se zeptat, jestli stale spokojenost se smejdilem, hlavne toho na tvrdy podlahy. A jestli mas nejakej osvedcenej zdroj kdyztak.
Dik.

o 21.08.2009, 08:28 | Pekys
sry že se vtírnu, ale sestra si koupila toho s kartáčem na dlažbu a nemůže si ho vynachválit. To co drbala ručně, tak stejně to tahle krysa vyčistí ještě líp včetně spár na podlaze.
o 21.08.2009, 08:43 | tappaja
Noooo praaave.
o 21.08.2009, 09:00 | tmx.806
tappiku kdyz bys objednaval dej mi vedet, treba to nejak polevnime. Me by zajimala treba napln - da se sehnat nejaky ekvivalent v cechach nebo se musi pouzivat to jejich?
o 21.08.2009, 09:12 | tappaja
No hele, cet sem, jak pouzivaj Clorox, co si to pamatuju z Kolumbie, kde jsem to pouzival na podlahu, bylo to ovoneny savo s nejakou prisadou, bylo to husty a redilo se to. Jak sem pochopil, hlavne nic co peni. Takze me napadly profi pripravky co jsem bral od jednoho chlapika
[ Link ]

No uvidime, s tim dovozem, clu se asi nevyhnem, takze jestli pujde jeden nebo dva je asi jedno. Nebo necham poslat rovnou k tobe.

o 21.08.2009, 13:05 | Šestikule
pořád slouží oba dva perfektně, doma nám zůstal jen Roomba (vysávání koberců a podlah), ten Scooba na mokré čištění slouží u tchýně, z žádným z nich nebyl problém, akorát u Roomby šla dolů výdrž akumulátorů - jako nový zvládl uklízet hodinu, teď dá tak 25-30 minut, takže budu muset časem vyměnit akumulátory, ale jinak v pohodě.

Ohledně zdrojů, úplně prvního jsem bral na eBay, tam je potřeba si dát hodně pozor, aby to nebyl repasovaný stroj, často je to jen někde bokem zmíněno a na fotkách je nový stroj. Pak už jsem bral všechny přes Amazon.com, cenově to bylo v podstatě stejné jako eBay a takové jistější. Mno a taková rada: třeba když to budeš deklarovat jako dětskou hračku, tak to projde bez cla a DPH ;-)
o 24.08.2009, 13:45 | CervinVega
me odradil pocet videi na youtube typu: Roomba doesnt work, Roobma goin crazy, R. shakes a pod... je tam toho hodne a na ruznych diskuznich forech taky, ze po 3 mesicih umrel, poslat zpet, novy po chvili to same, znovu poslat a pod...
je to problem jen tech repasovanych?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3336 sekund.