Navštíveno 3199x

Zdar,
chci se zeptat, jestli stale spokojenost se smejdilem, hlavne toho na tvrdy podlahy. A jestli mas nejakej osvedcenej zdroj kdyztak.
Dik.

21.08.2009, 08:28 |
Pekys sry že se vtírnu, ale sestra si koupila toho s kartáčem na dlažbu a nemůže si ho vynachválit. To co drbala ručně, tak stejně to tahle krysa vyčistí ještě líp včetně spár na podlaze.
tappiku kdyz bys objednaval dej mi vedet, treba to nejak polevnime. Me by zajimala treba napln - da se sehnat nejaky ekvivalent v cechach nebo se musi pouzivat to jejich?
No hele, cet sem, jak pouzivaj Clorox, co si to pamatuju z Kolumbie, kde jsem to pouzival na podlahu, bylo to ovoneny savo s nejakou prisadou, bylo to husty a redilo se to. Jak sem pochopil, hlavne nic co peni. Takze me napadly profi pripravky co jsem bral od jednoho chlapika
[ Link ] No uvidime, s tim dovozem, clu se asi nevyhnem, takze jestli pujde jeden nebo dva je asi jedno. Nebo necham poslat rovnou k tobe.
pořád slouží oba dva perfektně, doma nám zůstal jen Roomba (vysávání koberců a podlah), ten Scooba na mokré čištění slouží u tchýně, z žádným z nich nebyl problém, akorát u Roomby šla dolů výdrž akumulátorů - jako nový zvládl uklízet hodinu, teď dá tak 25-30 minut, takže budu muset časem vyměnit akumulátory, ale jinak v pohodě.
Ohledně zdrojů, úplně prvního jsem bral na eBay, tam je potřeba si dát hodně pozor, aby to nebyl repasovaný stroj, často je to jen někde bokem zmíněno a na fotkách je nový stroj. Pak už jsem bral všechny přes Amazon.com, cenově to bylo v podstatě stejné jako eBay a takové jistější. Mno a taková rada: třeba když to budeš deklarovat jako dětskou hračku, tak to projde bez cla a DPH ;-)
me odradil pocet videi na youtube typu: Roomba doesnt work, Roobma goin crazy, R. shakes a pod... je tam toho hodne a na ruznych diskuznich forech taky, ze po 3 mesicih umrel, poslat zpet, novy po chvili to same, znovu poslat a pod...
je to problem jen tech repasovanych?