Navštíveno 4112x

Potřebuju číslo na majitlele tohohle rapida,motal se furt okolo tebe na křivonosce.Víte nebo můžete se poptat?díky moc

30.08.2009, 08:14 |
hoff s tim tam byl C.A.R.L.O.S - takže to máš do Veselí kousek
Skodik:povidej co schanis?

30.08.2009, 19:08 |
Kesam Carlosi kde jsi to vzal???
Kesam:to je hned...Clovek pride,koukne,zepta se a ma to;-)plocpak??

30.08.2009, 23:07 |
Kesam Sis pokoupil jo??? Kam jsi dal hatatsu :D
Njn uz to mam trosku dyl...Jinak to "hatatsu" mam taky;-)

31.08.2009, 23:20 |
hoff :oDDD ....njn, škola volá
Jj koukam ze asi jo a skodik odjel na intr:-D:-D
LOL, tohle už je moc, by mě zajímalo co chtěl, když u nás jeden týden Rapida prodává, druhý píše, že je u klempíře a třetí, že je zas na prodej a do toho zasírá fórum nesmyslnýma fotkama z ulice :-(

01.09.2009, 15:52 |
Kesam U jakýho klepíře? V neděli to domlouval u mě že to budud dělat :-)
C.A.R.L.O.S.:kdy se dostaneš na icq?
Ted sem tam...Ale nevim jestli mas spravny cislo mam new 582406285
jsme tam ale ty neodpovídáš
škodovkář: Já jsem v klidu, nevím kdo měl v létě BANán :-)
Zkus méně psát a více čti a uč se hledat. Na fotky kdejaké oplastované škodovky z Budějek fakt není nikdo zvědavý, píše Tě to tam každý, ale Ty nikdy nereaguješ a vždy jen nasypeš fotky obvykle ještě do špatného tématu. Myslím to dobře a nejsem sám komu to vadí.

02.09.2009, 17:41 |
Kesam :-)
Kesam: Ty se moc netlem a koukej ho spacifikovat, když mu teď budeš makat na Rapidu :-D JOKE

02.09.2009, 17:49 |
Kesam No já nevím říkasl jsem mu 15 tého zatím se neozívá tichá voda břehy mele?? :-)

02.09.2009, 17:49 |
Kesam ý
A 15.týho kterej měsíc a hlavně rok? :D
:-D jo to uz nerek...Asi ma casu dost!
Tuner#2:jdi už do prdele rejpale
škodovkář: Koukám, že máš zaděláno na BANán i tady :-D
hm, teď jsem přečet dvě odpovědi v různých threadech od toho děcka ze školky a v každým nadávky a sprostý slova (chápu, že se tu do něj všichni navážíme, nicméně bych řekl, že na jeho posty to ani nijak nejde).
Zvykejme si, nastupující generace teenagerů má řádně břitký jazyky a ostrý ramena aby si vybojovali svoje místo na slunci ...
Kes@m tady začínal podobně i když možná ne tak agresivně a časem se otupil a přestal se chovat jako drzej namyšlenej spratek, tak vydržme až to škodíka taky pustí. ;)

05.09.2009, 21:50 |
Kesam Kotas co kecáš :-) to nejni pravda ale ze začátku to tu bylo ostřejší :D
Páč si všichni myslely že ti je tak 15 jako škodíkovi ;-) :-D :-D

06.09.2009, 20:05 |
Kesam sasanka ty když jsi se regla tak sem tu byl v poho :-)
Chtěl jsi snad říct že je to kvůli tomu že jsem se zaregistrovala já ?
Když jsem se já regla tak jsem hlavně nevěděla že nějakej Kesam existuje .. původně to bylo jen pro to abych mohla reagovat na loňský Spookyfest :-D